Lipt. Mikuláš – Senica 5:3 (kon.) | Topoľčany – Pov. Bystrica 5:9 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:7 (kon.)
Bardejov – Trnava 3:0 (kon.)
konec
PHK Prešov
3:7 (0:3, 2:0, 1:4)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 23.01.2015, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Dominik Riečický už na toto ozaj nemôže mať nervy a odhadzuje od seba puk, tentokrát sa Spišiaci presadili po úspešnom buly, ktoré dokončil pretlačením puku MICHAL FINDURA.

    Asistencie: František Koky, Lukáš Vartovník
     
    57:03
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišiaci ešte chcú mať posledné slovo, dobre si pokryl puk MATÚŠ LESKOVJANSKÝ, dostal ho až pred bránu, kde vystrelil ponad betón brankára.

    Asistencie: Lukáš Vartovník, Pavol Gurčík
     
    56:04
    Prešov dáva gól! Ak už možno domáci nepotešia bodmi, tak táto akcia rozhodne stála za to, Horvát nasadil súperovi jasle, dostal sa cez neho, spoza druhého protihráča prihral na úplne voľného SAMUELA CHALUPU, ktorý skóruje do odkrytej svätyne.

    Asistencie: Kristián Horvát, Lukáš Potoček
     
    47:58
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišská Nová Ves najskôr ukončila snahy Prešova bodovať, z rohu klziska poslal prihrávku Ihnaťo, tam bol pohotový a hlavne nepokrytý VLADIMÍR KLINGA a nemal problém prekonať brankára Prešova.

    Asistencie: Roman Ihnaťo, Boris Krempaský
     
    43:54
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Najskôr po strele Leskovjanského sa zdalo, že už Riečický preruší hru, no agresívne dobiedzal doň LUKÁŠ VARTOVNÍK a ani sám neviem ako sa puk dostal do siete, keďže som mal pocit, že Vartovník mal puk pri bočnej sieti, gól ale platí.

    Asistencie: Matúš Leskovjanský
     
    39:38
    Prešov dáva gól! Domáci sa usadili napokon v útočnom pásme, Kivader trocha prepásol moment na strelu, no Novický zachytil vyhodenie, poslal puk do kruhu na buly pre Petra Gápu, ktorý pri opačnej tyči našiel voľného ADRIÁNA LIPOVSKÉHO a šikovný útočník trafil puk parádne do horného rohu brány, Trenčan nemal nárok.

    Asistencie: Peter Gápa, Damián Novický
     
    26:54
    Prešov dáva gól! Prešov si ani nevytvoril nejaký tlak v presilovke, dokázal ale skórovať, Vaic už chcel ísť do brejku, zastavil ho ale domáci hráč Pitka, poslal puk pred bránu, tam si ho prebral JAKUB MATEJKA, šikovne oklamal brankára a zasúval do opačnej strany, ako to Trenčan čakal.

    Asistencie: Marek Pitka, Filip Pekarčík
     
    18:17
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Veľmi krutý výsledok pre Prešov, ktorý bol doteraz ozaj lepším tímom, Spišiaci ale sú efektívni, BORIS KREMPASKÝ sa poľahky dostal do kruhu na buly odkiaľ nastrelil tyč, od nej sa puk odrazil do siete. Pekný gól.

    Asistencie: Roman Ihnaťo, Vladimír Klinga
     
    18:03
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Nová Ves točila puk celú presilovku, mala veľký tlak, napokon Findura našiel ukážkovo pred bránou veľmi slabo bráneného PAVLA GURČÍKA a ten nechytateľnou delovkou prekonal Riečického.

    Asistencie: Michal Findura
     
    01:53
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Druhý útok hostí končí gólom, pred bránku dostal puk Findura, ešte však našiel lepšie postaveného VLADIMÍRA KLINGU, ktorý zakončil do odkrytej siete!

    Asistencie: Michal Findura, Matej Hamrák

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 27. Matejka (Pitka, Pekarčík), 40. Lipovský (Gápa, Novický), 57. Chalupa (K. Horvát, Potoček) – 2. Klinga (Findura, Hamrák), 19. Gurčík (Findura), 19. Krempaský (Ihnaťo, Klinga), 44. Vartovník (Leskovjanský), 48. Klinga (Ihnaťo, Krempaský), 58. Leskovjanský (L. Vartovník, Gurčík), 60. Findura (Koky, L. Vartovník)


    PHK Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Pitka, Guntáš, Hargaš, Kobeľa, Novický – Matejka, Tomčák, F. Pekarčík – A. Lipovský, Kivader, Gápa – K. Horvát, Chalupa, Potoček
    HK Spišská Nová Ves: Trenčan (Gavalier) – Hrubý, Kramár, Gurčík, Cvengroš, Zakopjan, B. Horváth – Leskovjanský, Koky, L. Vartovník – Hamrák, Vaic, Findura – Ihnaťo, Klinga, Krempaský – Ištocy, Gonda

    Rozhodčí: Korba – Bogdaň, Hric
    bahis siteleri