Lipt. Mikuláš – Senica 5:3 (kon.) | Topoľčany – Pov. Bystrica 5:9 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:7 (kon.)
Bardejov – Trnava 3:0 (kon.)
konec
PHK Prešov
3:7 (0:3, 2:0, 1:4)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 23.01.2015, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Dominik Riečický už na toto ozaj nemôže mať nervy a odhadzuje od seba puk, tentokrát sa Spišiaci presadili po úspešnom buly, ktoré dokončil pretlačením puku MICHAL FINDURA.

    Asistencie: František Koky, Lukáš Vartovník
     
    57:03
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišiaci ešte chcú mať posledné slovo, dobre si pokryl puk MATÚŠ LESKOVJANSKÝ, dostal ho až pred bránu, kde vystrelil ponad betón brankára.

    Asistencie: Lukáš Vartovník, Pavol Gurčík
     
    56:35
    A to bola veľká šanca, Krempaský v rýchlosti vystrelil z kruhu na buly, Riečický iba vyrazil no a následne išiel po dorážke Findura, aj tento pokus ale domáci gólman prikryl a hru prerušil.
     
    56:04
    Prešov dáva gól! Ak už možno domáci nepotešia bodmi, tak táto akcia rozhodne stála za to, Horvát nasadil súperovi jasle, dostal sa cez neho, spoza druhého protihráča prihral na úplne voľného SAMUELA CHALUPU, ktorý skóruje do odkrytej svätyne.

    Asistencie: Kristián Horvát, Lukáš Potoček
     
    54:30
    Tomčák našiel skvelou prihrávkou pred bránkou Jakuba Matejku, ten okamžite reagoval a zakončil, no ani ja sám netuším, ako je možné, že puk sa nedostal do siete, Trenčan predviedol bravúrny presun!
     
    50:00
    Hargaš si nerozumel v útočnom pásme so spoluhráčom z čoho vyťažili hostia, v ďalšej šanci bol Klinga, mieril k bližšej tyči, no na to si dal Riečický pozor Napriek tomu veľmi nebezpečná strela.
     
    47:58
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišská Nová Ves najskôr ukončila snahy Prešova bodovať, z rohu klziska poslal prihrávku Ihnaťo, tam bol pohotový a hlavne nepokrytý VLADIMÍR KLINGA a nemal problém prekonať brankára Prešova.

    Asistencie: Roman Ihnaťo, Boris Krempaský
     
    45:10
    Neuveriteľné, čo za hokej sa tu hrá, teraz ešte snáď väčšia šanca na domácej strane, keď šli Prešovčania dvaja na jedného, Matejka skúsil sám vystreliť, neprekonal ale Trenčana, ktorý si poradil aj so snahou dorážať.
     
    44:40
    Spišiaci pokračujú vo veľkej snahe a napätí, ku gólu mal veľmi blízko Findura, ktorý mal pri dorážke pred sebou prázdnu bránu, ktorú ale nedokázal prekonať!
     
    43:54
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Najskôr po strele Leskovjanského sa zdalo, že už Riečický preruší hru, no agresívne dobiedzal doň LUKÁŠ VARTOVNÍK a ani sám neviem ako sa puk dostal do siete, keďže som mal pocit, že Vartovník mal puk pri bočnej sieti, gól ale platí.

    Asistencie: Matúš Leskovjanský
     
    43:20
    Spišiaci točia puk v útočnom pásme, takmer sa im aj podarilo vyrovnať, totiž Koky prešiel bránu a dostal ho pred bránkovisko, kde ho domáci neupratali a nakoniec Leskovjanský trafil hornú tyč!
     
    42:00
    Spišiaci sú aktívni, teraz sa Klinga ocitol v dvoch šanciach, hlavne tá druhá bola veľmi nebezpečná, z uhla šiel na brankára a mieril do horného rohu brány, ale ideálne ho netrafil.
     
    39:38
    Prešov dáva gól! Domáci sa usadili napokon v útočnom pásme, Kivader trocha prepásol moment na strelu, no Novický zachytil vyhodenie, poslal puk do kruhu na buly pre Petra Gápu, ktorý pri opačnej tyči našiel voľného ADRIÁNA LIPOVSKÉHO a šikovný útočník trafil puk parádne do horného rohu brány, Trenčan nemal nárok.

    Asistencie: Peter Gápa, Damián Novický
     
    37:44
    Matúš Leskovjanský zatiahol aj ručnú brzdu a odsedí si až štyri minúty.
     
    37:30
    Veľká domáca šanca, v ktorej sa ocitol domáci Gápa, ten sa rýchou hrou dostal pred bránu, no zakončil vedľa!
     
    34:45
    Následne už ale pohrozil v dobrej rýchlosti medzi kruhmi František Koky, mieril do horného rohu a Riečický so šťastím ramenom puk vyrazil!
     
    32:54
    Prešovčania sa dopustili zbytočného faulu, potrestaný bude Marek Pitka za hákovanie, ten sa hnevá a trepe hokejkou na trestnej lavici.
     
    32:10
    Po buly prišla okamžitá strela, tú Trenčan pohotovo vyrazil, následne vystrelil aj Pekarčík z odrážky, Trenčan padal, Pekarčík mieril nad a teraz sám neviem, či to bola zázračná hokejka alebo tyčka, myslím že horná tyčka, ktorá zachránila Spišskú od inkasovania!
     
    31:00
    Následne ďalšia veľká šanca a Spišiakov muselo trocha zamraziť, Potoček ukázal svoju prednosť, ktorou je rýchla hra, dostal sa pred bránu, vystrelil, betón neprestrelil, ešte aj dorážal, no hrdinom momentu je gólman Trenčan!
     
    30:45
    Výborne sa dostal k puku Horvát, spoza dvoch súperov prihral na úplne voľného Gápu, ktorý trestuhodne bránu minul!
     
    30:00
    Skvelá práca Matejku, ten si priťukol puk so spoluhráčom a dostal sa nádherne pred bránku, kde Trenčana neprestrelil, brankár ale len vyrazil, Matejka za bránou vzal puk a vracal ho pred bránku, kde si to už gólman ustrážil.
     
    28:21
    Tomčák aktívne napádal Borisa Krempaského, ktorý chcel vybojovať presilovku o dvoch hráčov, napokon ale oslabil svoj tím, rozhodca neocenil jeho herecké nadanie a za filmovanie je útočník Spišskej vylúčený.
     
    27:23
    Jakub Guntáš oslabuje Prešov, keď si počínal nedovolene v obrannom pásme a putuje na trestnú lavicu.
     
    26:54
    Prešov dáva gól! Prešov si ani nevytvoril nejaký tlak v presilovke, dokázal ale skórovať, Vaic už chcel ísť do brejku, zastavil ho ale domáci hráč Pitka, poslal puk pred bránu, tam si ho prebral JAKUB MATEJKA, šikovne oklamal brankára a zasúval do opačnej strany, ako to Trenčan čakal.

    Asistencie: Marek Pitka, Filip Pekarčík
     
    25:56
    Veľmi pekne našiel teraz Chalupa pred bránou spoluhráča, bol ním Horvát, ktorý sa ešte prehodil puk na bekhend, no nezakončil, zabránil mu v tom faul – hákovanie Branislava Horvátha.
     
    25:10
    Nebezpečná strela Vaica len tak preletela okolo tyče, následne sa puk dostal naspäť pred bránu kde ho dorážal Findura medzi betóny brankára, Riečický si ale dal pozor a podržal svoj tím.
     
    22:30
    Dušan Kobeľa oslabí Prešov po zbytočnom zákroku – napadnutí.
     
    19:35
    Peter Gápa šiel na bránku a bol v čistej šanci, tak neostávalo Pavlovi Gurčíkovi nič iné len zahákovať ho a zastaviť strelca, nájazd to nie je, ale tak aspoň presilovka pre domácich.
     
    18:17
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Veľmi krutý výsledok pre Prešov, ktorý bol doteraz ozaj lepším tímom, Spišiaci ale sú efektívni, BORIS KREMPASKÝ sa poľahky dostal do kruhu na buly odkiaľ nastrelil tyč, od nej sa puk odrazil do siete. Pekný gól.

    Asistencie: Roman Ihnaťo, Vladimír Klinga
     
    18:03
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Nová Ves točila puk celú presilovku, mala veľký tlak, napokon Findura našiel ukážkovo pred bránou veľmi slabo bráneného PAVLA GURČÍKA a ten nechytateľnou delovkou prekonal Riečického.

    Asistencie: Michal Findura
     
    16:52
    Samuel Chalupa si počínal v súboji v obrannom pásme nedovolene a bude pykať dve minúty na trestnej lavici za držanie.
     
    16:25
    Napokon to ale Novejša dobre zahrala, podržala puk, nahodila ho pred bránu, tam bol Krempaský, ktorý sa snažil všemožne dorážať, cez Riečického sa ale nepresadil.
     
    13:10
    Lipovský skvelým pohybom dostal puk medzi kruhy kde si obišiel protihráča, následne vystrelil do protipohybu brankára tesne vedľa tyče!
     
    11:54
    Lukáš Potoček sa hral s pukom na mantineli až vybojoval pre svojich spoluhráčov presilovku, na trestnú lavicu pôjde za bránenie v hre Pavol Gurčík.
     
    09:20
    Ďalšia veľká šanca Prešova, tentokrát ju mal na hokejke pred bránkou Peter Gápa, Trenčan vyrazil prvú strelu, no Gápa nevystrelil dostatočne vysoko, aby ho z dorážky prekonal.
     
    06:50
    Príležitosť aj pre hostí, dvaja hráči vyšli z trestnej, Koky bol tým, ktorý sa ocitol pred bránkou nikým nebránený, no neprestrelil vo veľkej šanci brankára PHK.
     
    06:20
    Prešov sa veľmi maznal s pukom, napokon vystrelil v kruhu na buly Michal Hargaš a myslel to veľmi dobre, jeho úmysel ale prečítal skvelý betón Trenčana.
     
    04:33
    Matejka bol tvrdo narazený na mantinel Kramárom, rozhodca píska presilovku pre domácich a zároveň aj Koky ide na trestnú lavicu. Tomčákovi sa vo výhode nepodarilo natlačiť pred bránu.
     
    03:30
    Lipovský vynikajúco atakoval rozohrávku súpera za bránkou, získal puk, prihral ho pred Trenčana na hokejku Kivadera, ktorý bekhendom mieril medzi betóny, ktoré ale gólman sklepol včas! Sympatická snaha domácich.
     
    01:53
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Druhý útok hostí končí gólom, pred bránku dostal puk Findura, ešte však našiel lepšie postaveného VLADIMÍRA KLINGU, ktorý zakončil do odkrytej siete!

    Asistencie: Michal Findura, Matej Hamrák
     
    00:30
    Prešov je v úvode v útočnom pásme a vytvára si tlak, najprv strieľal od modrej Sabol, jeho pokus bol zblokovaný, následne prihrávka hľadala pri tyčke Pekarčíka, ten ale do prázdnej nezakončil, puk mal na korčuľu!

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 27. Matejka (Pitka, Pekarčík), 40. Lipovský (Gápa, Novický), 57. Chalupa (K. Horvát, Potoček) – 2. Klinga (Findura, Hamrák), 19. Gurčík (Findura), 19. Krempaský (Ihnaťo, Klinga), 44. Vartovník (Leskovjanský), 48. Klinga (Ihnaťo, Krempaský), 58. Leskovjanský (L. Vartovník, Gurčík), 60. Findura (Koky, L. Vartovník)


    PHK Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Pitka, Guntáš, Hargaš, Kobeľa, Novický – Matejka, Tomčák, F. Pekarčík – A. Lipovský, Kivader, Gápa – K. Horvát, Chalupa, Potoček
    HK Spišská Nová Ves: Trenčan (Gavalier) – Hrubý, Kramár, Gurčík, Cvengroš, Zakopjan, B. Horváth – Leskovjanský, Koky, L. Vartovník – Hamrák, Vaic, Findura – Ihnaťo, Klinga, Krempaský – Ištocy, Gonda

    Rozhodčí: Korba – Bogdaň, Hric
    bahis siteleri