Lipt. Mikuláš – Senica 5:3 (kon.) | Topoľčany – Pov. Bystrica 5:9 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:7 (kon.)
Bardejov – Trnava 3:0 (kon.)
konec
PHK Prešov
3:7 (0:3, 2:0, 1:4)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 23.01.2015, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:44
    Matúš Leskovjanský zatiahol aj ručnú brzdu a odsedí si až štyri minúty.
     
    32:54
    Prešovčania sa dopustili zbytočného faulu, potrestaný bude Marek Pitka za hákovanie, ten sa hnevá a trepe hokejkou na trestnej lavici.
     
    28:21
    Tomčák aktívne napádal Borisa Krempaského, ktorý chcel vybojovať presilovku o dvoch hráčov, napokon ale oslabil svoj tím, rozhodca neocenil jeho herecké nadanie a za filmovanie je útočník Spišskej vylúčený.
     
    27:23
    Jakub Guntáš oslabuje Prešov, keď si počínal nedovolene v obrannom pásme a putuje na trestnú lavicu.
     
    25:56
    Veľmi pekne našiel teraz Chalupa pred bránou spoluhráča, bol ním Horvát, ktorý sa ešte prehodil puk na bekhend, no nezakončil, zabránil mu v tom faul – hákovanie Branislava Horvátha.
     
    22:30
    Dušan Kobeľa oslabí Prešov po zbytočnom zákroku – napadnutí.
     
    19:35
    Peter Gápa šiel na bránku a bol v čistej šanci, tak neostávalo Pavlovi Gurčíkovi nič iné len zahákovať ho a zastaviť strelca, nájazd to nie je, ale tak aspoň presilovka pre domácich.
     
    16:52
    Samuel Chalupa si počínal v súboji v obrannom pásme nedovolene a bude pykať dve minúty na trestnej lavici za držanie.
     
    11:54
    Lukáš Potoček sa hral s pukom na mantineli až vybojoval pre svojich spoluhráčov presilovku, na trestnú lavicu pôjde za bránenie v hre Pavol Gurčík.
     
    04:33
    Matejka bol tvrdo narazený na mantinel Kramárom, rozhodca píska presilovku pre domácich a zároveň aj Koky ide na trestnú lavicu. Tomčákovi sa vo výhode nepodarilo natlačiť pred bránu.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 27. Matejka (Pitka, Pekarčík), 40. Lipovský (Gápa, Novický), 57. Chalupa (K. Horvát, Potoček) – 2. Klinga (Findura, Hamrák), 19. Gurčík (Findura), 19. Krempaský (Ihnaťo, Klinga), 44. Vartovník (Leskovjanský), 48. Klinga (Ihnaťo, Krempaský), 58. Leskovjanský (L. Vartovník, Gurčík), 60. Findura (Koky, L. Vartovník)


    PHK Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Pitka, Guntáš, Hargaš, Kobeľa, Novický – Matejka, Tomčák, F. Pekarčík – A. Lipovský, Kivader, Gápa – K. Horvát, Chalupa, Potoček
    HK Spišská Nová Ves: Trenčan (Gavalier) – Hrubý, Kramár, Gurčík, Cvengroš, Zakopjan, B. Horváth – Leskovjanský, Koky, L. Vartovník – Hamrák, Vaic, Findura – Ihnaťo, Klinga, Krempaský – Ištocy, Gonda

    Rozhodčí: Korba – Bogdaň, Hric
    bahis siteleri