Poruba 2011 – Vsetín 8:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Havířov 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Pátek 23.01.2015, 17:30 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den.

    V Kotlině se vše chystá k souboji celků, které bojují v nadstavbové části o postup do extraligy. Domácím Rebelům se v posledních zápasech příliš nedaří. V Sokolově inkasovali desítku a z Ústí odjížděli pokořeni po přestřelce, při níž padlo dvanáct gólů (8:4). Litoměřice sice také dvakrát v řadě prohrály, naposledy ale těsně přehrály Kladno.

    Vzájemné zápasy:
    HB – LT 1:3
    LT – HB 4:3sn
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zelený (Spáčil) – Lobo, Mendl, Motl, Semrád, Vlček "A", Krajcigr – Pazourek, Ludvík "C", Mäki, Kittler, Křížek, Přibyl, Hubert, Drobný, Polák.
    Trenéři: Richard Cachnín a Ladislav Fixa.

    HC Stadion Litoměřice: Března (Holý) – Chmel "A", Winnerlich, Krýsl, Šikner, Zedek, Spišák, Brandejský, Popek, Zajan "A", Ransdorf, Dyrynk, Neruda, Kratochvíl, Kolíček, Kauschitz, Krátký.
    Trenér: Martin Tvrzník.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Václav Guth, Jaroslav Kuřítko.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Pokus Rebelů o průnik do pásma skončil jen na hokejce dobře bránícího Pavla Zajana, který rozjíždí akci na druhou stranu.
     
    00:51
    A hned první vážnější akce Litoměřic přinesla velký vzruch do ochoz Kotliny. Pavel Zajan zajel po přiklepnutí Lukáše Ransdorfa za branku, rozhýbal si gólmana, ale ten nakonec jeho vyjetí vykopl betony. Následně ještě dorážel Ransdorf, který už zvedal ruce nad hlavu, ale Zelený fantasticky vykopl touš betonem! Rozhodčí následně rozpažil.
     
    01:30
    Litoměřice jsou aktivnější a drží se před maskovaným mužem Rebelů. Ten ale může zůstat v klidu, obrana k němu střely nepouští.
     
    02:33
    Nyní už musel Zelený na led. Od mantinelu jej prověřil Ransdorf a pokusu o dorážku zabránil sekáním Jiří Drobný (HBR).
     
    03:00
    Martin Zelený musel ramenem poslat do rohu střelu Michala Winnerlicha od modré čáry. Domácí následně vyhazují.
     
    03:30
    Rebelové dostali po závaru před Zeleným puk ven z pásma. Litoměřicím tato přesilovka příliš nevychází.
     
    04:33
    A taky nevyšla. V jejím závěru se sice snažili o kombinaci v útočném pásmu, ale těsně před vyvrcholením se obránci Rebelů zmocnili puku a Drobný tak mohl v klidu skočit na led.
     
    05:10
    Po icingu Stadionu se chtěli Havlíčkobrodští usadit před Březnou, ale vinou ofsajdu se jim to nepovedlo.
     
    05:41
    Od modré vyslal jedovku Ondřej Spišák, proti jeho ráně na zadní tyč se ale roztáhl Zelený, který ji vykopl do bezpečí.
     
    06:33
    Na obě strany vidíme spoustu nepřesností. Jak domácí, tak Litoměřičtí se nedokáží usadit v útočné třetině a ohrozit svatyni svého soupeře.
     
    07:14
    Nyní dobyli pásmo domácí, kteří se dokonce dostali až do zakončení. Rána z levého křídla ale skončila jen v náručí Dominika Březny.
     
    08:13
    Brodská agitace v útočném pásmu se moc nevyvedla. Ani Stadion se ale nemůže na vrchním velitelství vykázat příliš úspěšným výsledky v oblasti anexe soupeřova území.
     
    09:13
    Jan Lobo nedokázal u levého mantinelu zpracovat kotouč, který se dostal na hůl Tomáše Kolíčka, který od zadního hrazení šikoval touš před kasu, odkud zakončoval z mezikruží volný Radek Kauschitz, jenž mířil dobře na zadní tyč, leč tu o milimetry minul!
     
    09:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Kolikrát již toto pravidlo ukázalo celému hokejovému světu svou moc. Na jedné straně se držel za hlavu neúspěšný střelec Kauschitz a na opačném pólu kluziště se radují domácí. Na ose ledové plochy se ocitl s pukem na holi Jiří Drobný, který jej posunul vedle sebe na levé křídlo, odkud pálil bleskově DAVID PAZOUREK, který zavěsil přesně nad vyrážečku přesouvajícího se brankáře Litoměřic. Asistence: Jiří Drobný a Jan Lobo.
     
    10:38
    Litoměřicím se nedaří probít do útočného pásma nakopnutých Rebelů, kteří po vstřelené brance ožili a nepůjčují svému soupeři přílišně puk na hokejky.
     
    11:30
    Domácí jsou přeci jen aktivnější a ženou se za dalším zásahem, který by mohli uštědřit Dominiku Březnovi. Jejich snaha ale skončila na ofsajdu.
     
    12:31
    Stadion se prokličkoval až do útočné třetiny. Proti pokusu Tomáše Dyrynka ale včas vpadl na led jeden z obránců, který si připsal dobrý zákrok.
     
    13:33
    Hraje se dlouho bez přerušení. Způsobeno je to i tím, že ani jeden z týmů se nedokáže pořádně dostat do zakončení, po kterém by se přerušovalo.
     
    13:53
    Nyní sudí přerušili svým hvizdem tok hry. A to proto, aby poslali na trestnou Dominika Kittlera (HBR) za sekání.
     
    14:31
    Havlíčkobrodští dostávají puk daleko od své branky. Díky dobrému napadání ho tam i drží.
     
    15:03
    Od pravého hrazení vypálil Tomáš Kolíček. Jeho střela Martinu Zelenému vypadla, ale před dorážkou ho zachránil pohotový Dušan Mendl.
     
    16:09
    Dvakrát po sobě se domácí mužstvo osvobodilo a je v plném počtu. Nyní se dokonce dostalo ke kotouči a Jaromír Vlček rozjíždí akci.
     
    16:23
    Po ní už to vypadalo, že se dostanou hosté k touši, ale Pavel Zajan (LTM) si při zpracování kotouče počínal nedovoleně – sevřel ho. Proto je vykázán na dvě minuty.
     
    16:42
    Domácí začali přesilovku rychlou střelou od modré, kterou si Března polaskal v náručí. Následně se po vyhraném buly Litoměřice osvobodily.
     
    17:18
    Rebelové vytvořili závar před kasou hostů, ale nic z toho nebylo. Následně připravil domácí o útok Jan Lobo, který na modré slabým nahozením daroval puk prvnímu stojícímu hráči.
     
    18:14
    Stadion sice držel Rebely na uzdě tentokrát ale nedokázal překazit střelecký pokus Davida Pazourka, jehož ránu zastavil Března na hrudi.
     
    18:45
    Pokud se nepovede Litoměřicím srovnat, dohrají Rebelové třetinu bez vyloučeného Jana Loba (HBR), který je potrestán za držení protihráče.
     
    18:54
    Domácí vyhráli buly a hned poslali kotouč expres a nevyplaceně k brance Dominika Březny.
     
    19:25
    Severočeši sice nějakou chvíli pobývali v útočném pásmu, ale nakonec jejich rekreaci přerušili domácí beci, kteří odpálili kotouč do hájemství maskovaného muže hostů.
     
    19:50
    Domácí drží touš ve středním pásmu a nepouští k němu svého soupeře. Kališníci tak v této periodě již neudeří.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodních dvacet minut, během nichž byli fanoušci v Kotlině, kterých se sešlo pod její střechou požehnaně (asi 60), jednu trefu. Tu zaznamenal v polovině periody David Pazourek.

    Druhá třetina začne cca v 18:10.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Rebelové se ihned po buly dostali do útočné třetiny a pošetřili tak vteřinky z Lobova trestu.
     
    21:00
    Domácí jsou v plném počtu, ale Stadion se stále drží před maskovaným mužem Rebelů a zaměstnává domácí obranu.
     
    21:44
    Nyní už se ale skvadra Havlíčkova Brodu prokousala až před kasu Dominika Březny. Dál, než jen k mantinelu, kde přišla o kotouč, to ale nedotáhla.
     
    22:30
    Mladí Rebelové zatlačili a odměnou je jim přesilovka, v nichž jejich útočné snažení může vygradovat. Tomáš Krátký (LTM) je potrestán za podražení.
     
    22:46
    Místo domácího tlaku ale zahrozily Litoměřice. Ty se dostaly hned po vyhraném vhazování na pravý kruh, odkud vypálil Lukáš Ransdorf, ale Martin Zelený si podržel kotouč na hrudi.
     
    23:29
    Nejprve se mezi kruhy dostal ke střele Jiří Drobný, kterého ale Března vychytal a odrazil puk do rohu, následně Litoměřice vyhodily.
     
    24:07
    Znovu se hosté osvobozují a opět tomu předcházela nevyužitá šance. Na ose hřiště si nezpracoval ideálně puk Martin Polák, čehož využil Popek, jenž vyhodil.
     
    24:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Říká se, že trpělivost přináší růže. Nevím, zda se ony červené květy nenalézají v kabině Stadionu, ale ten si za svoji trpělivou defenzivní práci z posledních chvil vysloužil snížení. Rebelové se nedokázali dostat přes obrannou formaci na modré čáře a Pavel Zajan rozjel akci, po níž se nakonec mezi kruhy dostal ke střele LUKÁŠ POPEK, který pokořil Martina Zeleného střelou nad lapačku. Asistence: Jaromír Chmel a Pavel Zajan.
     
    25:22
    Martin Polák se dostal mezi kruhy a chtěl strhnou vedení zpět na domácí hokejky. Jeho střelu na zadní tyč ale vykopl betonem pohotový Dominik Března.
     
    26:14
    Maskovaný muž Litoměřic je znovu v akci! Tentokrát si připsal záskok po střele z kruhu, kterou schoval ve své náruči.
     
    27:06
    Domácí mohli podruhé udeřit! David Pazourek se dostal před Březnu, kterého si obhodil, ale už se vytlačil do moc velkého úhlu. Proto udělal za brankou brzdu, počkal si, až mu Jaromír Vlček sjede blíže k brance, aby mu podal nahrávku. A tak se také stalo. Vlček zakončoval do prázdné, ale kde se vzala, tu se vzala noha bránícího hráče Stadionu, která celou akci zastavila!
     
    28:07
    Hostům se nedaří přechod do útočného pásma. Toho se snaží domácí využít a cpou se po brejcích před branku svého soupeře. Března ale zatím odolává.
     
    29:03
    Rebelové předvedli velký tlak do brankoviště, kde se pak provinil klukovinou Martin Polák (HBR), který sekl přes lapačku Dominika Březnu, který předtím uhasil svým zákrokem požár v podobě několika dorážek.
     
    29:45
    Litoměřice kombinovaly a nakonec vše rozsekl Tomáš Kolíček, který se na pravém křídle odhodlal ke střele. Jeho rána ale skončila jen na hrudi pozorného Zeleného.
     
    30:14
    Rebelové obrali svého soupeře u mantinelu o puk a vyhodili jej daleko od svého muže s maskou.
     
    30:28
    Litoměřičtí se ale rychle dostali zpět do útočné třetiny, kde vystřelili od levého mantinelu, ale strážce tří červených tyčí Havlíčkova Brodu schoval touš v náručí.
     
    30:49
    Závar před Martinem Zeleným málem znamenal změnu skóre a obrat! Před dorážejícím Lukášem Ransdorfem ale zasáhl bleskově svým skokem maskovaný muž domácích.
     
    30:52
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jestli jsem předtím napsal, že se skóre měnilo málem, tak nyní je tomu přesně tak. Litoměřice začínají naplňovat vývoj prvního vzájemného duelu tady na Vysočině, kdy také prohrávaly 0:1, ale nakonec se radovaly z výhry o dva góly. Nyní je k tomuto cíli přiblížil TOMÁŠ DYRYNK, který hned po vhazování vyslal z prostoru mezi levým kruhem a modrou čarou dělovku, jež zapadla přesně do šibenice. Asistence: Vít Neruda.
     
    31:48
    Útočné akce domácích už nemají takový šmrnc a ráz, jako měly předtím. Více ze hry mají najednou Litoměřice, které zaměstnávají Martina Zeleného.
     
    32:46
    Ten byl teď znovu v permanenci. Až na pravý kruh se dostal Tomáš Dyrynk, jehož ránu si domácí gólman podržel na hrudi.
     
    33:18
    Zajímavý pas posílal hostující křídelník na brankoviště, kde stál Ondřej Spišák, před nímž ale vypíchl kotouč domácí gólman.
     
    34:10
    Rebelové budu hrát přesilovku. Vybojoval ji svým průnikem David Pazourek, který se prokličkoval až před Březnu, byl podražen, ale i tak zakončil alespoň do jeho hrudi. Provinilcem je Patrik Brandejský (LTM).
     
    34:53
    Litoměřice obraly Rebely po krátké kombinaci o puk a ten vyslaly směrem k Zelenému, kde jej díky dobrému forčekingu drží.
     
    35:27
    Vynikající práci odvádí obrana Stadionu. Rebelové se za žádnou cenu nedokáží dostat ze svého obranného pásma.
     
    36:00
    Nyní se jim to povedlo a po pravém křídle spěchal do brejku Jiří Drobný, který na kruhu vystřelil, ale jeho rána skončila jen na masce Dominika Březny.
     
    36:21
    Litoměřičtí jsou kompletní. Navíc dostanou šanci se ukázat v útoku, protože Rebelové se provinili zakázaným uvolnění.
     
    37:04
    Stadion se sice na malou chvíli dostal až do středního pásma, ale hned se zase vrátil před Zeleného, před nímž vytvořil trmu vrmu, kterou si ale domácí gólman pohlídal a skočil po puku svou lapačkou.
     
    38:05
    Rebelové svého soupeře semkli a na Davidové Pazourek s Hubertem si několikrát vyměnili puk, aby druhý jmenovaný napálil jen Březnovy betony. Následně sebral Pazourek tuš za brankou a šikoval jej mezi kruhy na volného Matiase Mäkiho, kterému puk uklouzl od hokejky. Následná Mendlova střela od modré skončila v náručí gólmana Litoměřic.
     
    38:40
    Na obou stranách se vylučuje. Za hrubost putují ven Vít Neruda (LTM) a Jan Krajcigr (HBR). Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    38:59
    Domácí zavezli puk k brance soupeře, kde nakonec přišla střela z levého kruhu, jíž však podržel maskovaný muž hostů ve výstroji.
     
    39:40
    Ještě se domácí celek snažil o branku do šatny. Nepřeberné množství pokusů o střelu ale skončilo jen na dobrém obranném zákroku hostujících obránců.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině padly dva zásahy. Oba měli na svědomí hokejisté, jejichž domov je odsud daleko na severu Čech. Nejprve udeřil v oslabení Lukáš Popek po něm využil početní převahu Tomáš Dyrynk.
     
    Třetí perioda začne cca v 18:56.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Hosté vlétli do třetiny s velkou vervou a hned se snažili ohrozit klid Martina Zeleného, ale včas zasáhla obrana, která poslala puk na icing.
     
    41:12
    Ke střele se na modré čáře odhodlal Michal Winnerlich, jehož dělovka se ale snesla jen nad horní tyč Zeleného svatyně.
     
    41:52
    Havlíčkobrodské družině se nedaří zaujmout snajperské pozice v útočné třetině. Defenziva hostů drží domácí nájezdníky na uzdě.
     
    42:31
    Litoměřice se prokličkovaly znovu do pásma, na něj vlastní předkupní právo Rebelové. Zde jim ale provedl razii čárový rozhodčí, který odpískal ofsajd.
     
    42:59
    Rebelové zkonfiskovali svému soupeř puk, ale neukázali se jako spolehliví nakladatelé s majetkem a o kus černého kolečka přišli.
     
    43:36
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nevinná akce znamená zvýšení náskoku severočeského týmu na dva góly. Havlíčkobrodští si nedůsledně pokryli VÍTA NERUDU, který se na modré čáře odhodlal ke střele. Jeho dělovka se otřela o hokejku bránícího hráče a kotouč zapadl přesně nad rameno překvapeného brankáře Martina Zeleného. Hosté jdou do trháku. Bez asistence.
     
    44:35
    Svěřenci Richarda Cachnína a Ladislava Fixy však neskládají zbraně a snaží se natlačit před Dominika Březnu, ovšem obrana Stadionu funguje spolehlivě.
     
    45:17
    Rebelové byli nyní zatlačeni do svého pásma, avšak vlažná kombinace jejich soupeře nepřinesla Martinu Zelenému práci. Následně se havlíčkobrodská družina osvobodila.
     
    46:15
    Puk se dostal do středního pásma, kde o něj vznikl u levého mantinelu boj, který nakonec našel za vítěze hlavního arbitra, který přerušil hru.
     
    46:25
    Domácí hokejisté nyní působí jako leklé ryby, které nutně potřebují do čistého akvária. V jejich výkonu jim nepomáhá ani podporování z tribuny slovy "makejte (+ do onlajnu nevhodné slovo)".
     
    47:21
    Nyní obrana Havlíčkova Brodu znovu zapsala a pomalu se ploužíc k útočícímu hráči nechala volno pro Tomáše Zedka, který ale našel jen výstroj Martina Zeleného.
     
    48:23
    Severočeši znovu působí rozruch před maskovaným mužem domácích. Ten se musel znovu prezentovat zákrokem betony. Následně uťal litoměřické pokusy o dorážky rozhodčí, který zafoukal postavení mimo hru.
     
    48:51
    Slabá střela Lukáše Ransdorfa od modré čáry se vysypala ze Zeleného rukávu jako eso z ruk zkušeného hráče pokeru. Naštěstí pro něj se ale Vít Neruda nedostal na pravém křídle ke kotouči včas, aby jej poslal do poloodkryté klece.
     
    49:45
    Domácím se nepovedlo proklouznout skrze modrou čáru a to proto, že rozhodčí odpískal ofsajd. Rebelové se trochu zlobili, ale neprávem. Tento ofsajd byl snad vidět až z družice.
     
    49:58
    U levého mantinelu byl sražen k ledu jeden z domácích. Tomáš Zedek (LTM) už za tento prohřeše pyká. Atakovanému Rebelovi budiž odměnou záchrana od blonďaté zdravotnice.
     
    50:53
    Rebelové hned po buly přišli o pásmo, ale následně se tam vrátili a zaměstnali Dominika Březnu, který tak po svém zákroku hrudí mohl zaběhnout na pracovní úřad, aby zde zrušil svou žádost o práci, které se mu v předchozích momentech nedostávalo.
     
    51:48
    Tak toto vyznění přesilové hry už vypadá o něco lépe. Rebelové se tlačí před branku Stadionu a maskovaný muž hostů je teď jako mucholapka, protože na sebe lepí jednoho malého černého vetřelce za druhým.
     
    52:33
    Do brejku se dostal hostující Tomáš Kolíček, který se na ose kluziště zbavil obránce, narazil do křídla se spoluhráčem a následně na brankovišti věšel touš pod břevno. Gól mu ale sebral pohotovým zákrokem ramenem Martin Zelený, který odpálkoval puk do ochranné sítě.
     
    53:38
    Vývoj třetí třetiny dal by se nazvati periodickým. Průběh závěrečného dějství šel by vyjádřit na sinusoidě, protože v jeden moment se dostanou litoměřičtí hráči do pásma a Rebelové následně dopraví puk do území nikoho. A takto to jde víceméně stále stejně pořád dokola.
     
    54:37
    Nyní se ale předtím vymezený fyzikální stav třetí třetiny změní. Na trestnou lavici je poslán hráč hostů (LTM), jehož jméno ale v rachotu diváků zaniklo. Nicméně alespoň je nám známo, že je potrestán za držení protihráče.
     
    55:35
    Rebelové mají evidentně dost času na to, by si přehazovali kotouč z hokejky na hokejku jako horký brambor. V tento moment se jako muž činu ukázal Jan Lobo, který dělovkou od modré řádně protáhl pravý beton Dominika Březny.
     
    55:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dostávají na dostřel! Litoměřický celek se teď bude zřejmě ještě strachovat o své tři body, které má zatím stále v rukou. Havlíčkův Brod završil svoji kombinaci i brankově, když se po ose Dušan Mendl – David Pazourek dostal touš až k JAROMÍRU VLČKOVI, který už měl nyní o poznání více štěstí než ve druhé třetině, kdy mu do jasného gólu vložil nohu obránce. Tentokrát se o to pokusil jen Března, který ale betonem kotouč nezachytil a natahoval se po něm marně i svou lapačkou. Asistence: David Pazourek a Dušan Mendl.
     
    56:55
    Litoměřičtí se ale nedávají zaskočit a drží kotouč před Martinem Zeleným. Je vidět, že Severočeši mají po minulém duelu, v němž si poradili s Kladnem, chuť znovu oslavit tři body.
     
    57:33
    Domácí se snaží, ale je to málo. Puk dostanou maximálně do středního pásma, odkud se ale dál nedostanou. Nanejvýš tak do vlastního obranného území.
     
    58:25
    Po icingu Litoměřic se hra přesouvá před Dominika Březnu. Rebelové si zatím time-out neberou a Zelený zůstává ve své kysně.
     
    58:41
    Další zakázané uvolnění Litoměřic. Zelený se už už chystal vyjet ven, ale trenéři jej poslali rychle zpátky mezi tyče.
     
    59:15
    A udělali dobře. Hostům se povedlo vyvézt touš do útočné třetiny a dokonce se pokusili o střelu, jež však byla sražená do rohu pásma.
     
    59:25
    Rebelové zavezli kotouč před branku svého soupeře a vystřelili. Března si podržel kotouč v náručí a tentokrát si havlíčkobrodská střídačka vyžádala oddechový čas!
     
    59:25
    Zelený je na střídačce, místo něj je ve hře šestý hráč do pole!
     
    59:35
    Po vyhraném buly se Havlíčkobrodským povedlo rozehrát útočnou akci, kterou nakonec přerušil kotouč vypadnutý do ochranné sítě.
     
    60:00
    Litoměřice dostaly puk do útočného pásma a nakonec jej vybojovaly na své hole. Jeden z hráčů pak i trefil prázdnou branku, ale bylo to již po limitu stanoveném na hru ve třetí třetině.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Duel je u konce. Litoměřice se díky Vítu Nerudovi ujaly vedení 3:1, na které sice dokázali domácí odpovědět snížením z hokejky Jaromíra Vlčka, ale to bylo vše. Tři body tak putují na sever Čech. Rebelové tak potřetí v řadě vyšli naprázdno.
     
    Vážení přátelé, děkuji Vám za sledování onlajnu. Přeji Vám krásný zbytek večera a někdy příště se těším opět na počtenou! (19:33:28)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Pazourek (Drobný, Lobo), 56. Vlček (Pazourek, Mendl) – 25. Popek (Chmel, Zajan), 31. Dyrynk (Neruda), 44. Neruda


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zelený (Spáčil) – Lobo, Mendl, Motl, Semrád, Vlček "A", Krajcigr – Pazourek, Ludvík "C", Mäki, Kittler, Křížek, Přibyl, Hubert, Drobný, Polák.
    Trenéři: Richard Cachnín a Ladislav Fixa.

    HC Stadion Litoměřice: Března (Holý) – Chmel "A", Winnerlich, Krýsl, Šikner, Zedek, Spišák, Brandejský, Popek, Zajan "A", Ransdorf, Dyrynk, Neruda, Kratochvíl, Kolíček, Kauschitz, Krátký.
    Trenér: Martin Tvrzník.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Václav Guth, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri