Poruba 2011 – Vsetín 8:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Havířov 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Pátek 23.01.2015, 17:30 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    49:58
    U levého mantinelu byl sražen k ledu jeden z domácích. Tomáš Zedek (LTM) už za tento prohřeše pyká. Atakovanému Rebelovi budiž odměnou záchrana od blonďaté zdravotnice.
     
    38:40
    Na obou stranách se vylučuje. Za hrubost putují ven Vít Neruda (LTM) a Jan Krajcigr (HBR). Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    34:10
    Rebelové budu hrát přesilovku. Vybojoval ji svým průnikem David Pazourek, který se prokličkoval až před Březnu, byl podražen, ale i tak zakončil alespoň do jeho hrudi. Provinilcem je Patrik Brandejský (LTM).
     
    29:03
    Rebelové předvedli velký tlak do brankoviště, kde se pak provinil klukovinou Martin Polák (HBR), který sekl přes lapačku Dominika Březnu, který předtím uhasil svým zákrokem požár v podobě několika dorážek.
     
    22:30
    Mladí Rebelové zatlačili a odměnou je jim přesilovka, v nichž jejich útočné snažení může vygradovat. Tomáš Krátký (LTM) je potrestán za podražení.
     
    18:45
    Pokud se nepovede Litoměřicím srovnat, dohrají Rebelové třetinu bez vyloučeného Jana Loba (HBR), který je potrestán za držení protihráče.
     
    16:23
    Po ní už to vypadalo, že se dostanou hosté k touši, ale Pavel Zajan (LTM) si při zpracování kotouče počínal nedovoleně – sevřel ho. Proto je vykázán na dvě minuty.
     
    13:53
    Nyní sudí přerušili svým hvizdem tok hry. A to proto, aby poslali na trestnou Dominika Kittlera (HBR) za sekání.
     
    02:33
    Nyní už musel Zelený na led. Od mantinelu jej prověřil Ransdorf a pokusu o dorážku zabránil sekáním Jiří Drobný (HBR).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Pazourek (Drobný, Lobo), 56. Vlček (Pazourek, Mendl) – 25. Popek (Chmel, Zajan), 31. Dyrynk (Neruda), 44. Neruda


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zelený (Spáčil) – Lobo, Mendl, Motl, Semrád, Vlček "A", Krajcigr – Pazourek, Ludvík "C", Mäki, Kittler, Křížek, Přibyl, Hubert, Drobný, Polák.
    Trenéři: Richard Cachnín a Ladislav Fixa.

    HC Stadion Litoměřice: Března (Holý) – Chmel "A", Winnerlich, Krýsl, Šikner, Zedek, Spišák, Brandejský, Popek, Zajan "A", Ransdorf, Dyrynk, Neruda, Kratochvíl, Kolíček, Kauschitz, Krátký.
    Trenér: Martin Tvrzník.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Václav Guth, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri