Poruba 2011 – Vsetín 8:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Havířov 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Pátek 23.01.2015, 17:30 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    55:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dostávají na dostřel! Litoměřický celek se teď bude zřejmě ještě strachovat o své tři body, které má zatím stále v rukou. Havlíčkův Brod završil svoji kombinaci i brankově, když se po ose Dušan Mendl – David Pazourek dostal touš až k JAROMÍRU VLČKOVI, který už měl nyní o poznání více štěstí než ve druhé třetině, kdy mu do jasného gólu vložil nohu obránce. Tentokrát se o to pokusil jen Března, který ale betonem kotouč nezachytil a natahoval se po něm marně i svou lapačkou. Asistence: David Pazourek a Dušan Mendl.
     
    43:36
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nevinná akce znamená zvýšení náskoku severočeského týmu na dva góly. Havlíčkobrodští si nedůsledně pokryli VÍTA NERUDU, který se na modré čáře odhodlal ke střele. Jeho dělovka se otřela o hokejku bránícího hráče a kotouč zapadl přesně nad rameno překvapeného brankáře Martina Zeleného. Hosté jdou do trháku. Bez asistence.
     
    30:52
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jestli jsem předtím napsal, že se skóre měnilo málem, tak nyní je tomu přesně tak. Litoměřice začínají naplňovat vývoj prvního vzájemného duelu tady na Vysočině, kdy také prohrávaly 0:1, ale nakonec se radovaly z výhry o dva góly. Nyní je k tomuto cíli přiblížil TOMÁŠ DYRYNK, který hned po vhazování vyslal z prostoru mezi levým kruhem a modrou čarou dělovku, jež zapadla přesně do šibenice. Asistence: Vít Neruda.
     
    24:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Říká se, že trpělivost přináší růže. Nevím, zda se ony červené květy nenalézají v kabině Stadionu, ale ten si za svoji trpělivou defenzivní práci z posledních chvil vysloužil snížení. Rebelové se nedokázali dostat přes obrannou formaci na modré čáře a Pavel Zajan rozjel akci, po níž se nakonec mezi kruhy dostal ke střele LUKÁŠ POPEK, který pokořil Martina Zeleného střelou nad lapačku. Asistence: Jaromír Chmel a Pavel Zajan.
     
    09:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Kolikrát již toto pravidlo ukázalo celému hokejovému světu svou moc. Na jedné straně se držel za hlavu neúspěšný střelec Kauschitz a na opačném pólu kluziště se radují domácí. Na ose ledové plochy se ocitl s pukem na holi Jiří Drobný, který jej posunul vedle sebe na levé křídlo, odkud pálil bleskově DAVID PAZOUREK, který zavěsil přesně nad vyrážečku přesouvajícího se brankáře Litoměřic. Asistence: Jiří Drobný a Jan Lobo.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Pazourek (Drobný, Lobo), 56. Vlček (Pazourek, Mendl) – 25. Popek (Chmel, Zajan), 31. Dyrynk (Neruda), 44. Neruda


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zelený (Spáčil) – Lobo, Mendl, Motl, Semrád, Vlček "A", Krajcigr – Pazourek, Ludvík "C", Mäki, Kittler, Křížek, Přibyl, Hubert, Drobný, Polák.
    Trenéři: Richard Cachnín a Ladislav Fixa.

    HC Stadion Litoměřice: Března (Holý) – Chmel "A", Winnerlich, Krýsl, Šikner, Zedek, Spišák, Brandejský, Popek, Zajan "A", Ransdorf, Dyrynk, Neruda, Kratochvíl, Kolíček, Kauschitz, Krátký.
    Trenér: Martin Tvrzník.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Václav Guth, Jaroslav Kuřítko
    bahis siteleri