Montreal – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | Detroit – Winnipeg 4:5 (0:1 po s.n.) | NY Islanders – Columbus 6:3 (kon.)
Nashville – New Jersey 3:1 (kon.) | Minnesota – Carolina 6:3 (kon.) | Arizona – NY Rangers 1:5 (kon.)
Colorado – Dallas 4:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:2 (kon.) | Los Angeles – Washington 3:1 (kon.)
Chicago – Pittsburgh 2:1 (3:2 po s.n.) | Florida – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
Nashville Predators
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
New Jersey Devils
Neděle 15.02.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Mike Fisher (NSH) dostal větší trest, 5 minut hrubost.
     
    59:49
    Eric Gelinas (NJD) dostal větší trest, 5 minut hrubost.
     
    59:37
    Predators se snažili uklidil puk do prázdné klece, zásluhou Marka Židlického se jim to však nepodařilo.
     
    57:50
    Jaromír Jágr se mohl postarat o bleskovou odpověď a ještě vrátit Devils do hry, jeho střelu ale dokázal Pekka Rinne pravým betonem vyrazit mimo!
    SMITH - 3:1
     
    57:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    CRAIG SMITH přidává během necelé minuty druhý gól a s největší pravděpodobností rozhoduje o výhře Nashvillu Predators!! Travis Zajac nedokázal u své pravé tyče uklidit puk do bezpečí a od jeho brusle se odrazil na hokejku Craiga Smithe, který ho dorazil do brány. ASISTENCE: Matt Cullen, Mike Fisher.
    WILSON - 2:1
     
    56:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville předvedl nádhernou kombinaci, kterou zakončil gólem COLIN WILSON!! Mike Ribeiro skvěle našel na vzdálenější tyči Victora Bartleyho, který ještě vylepšil pozici pro Colina Wilsona a ten následně dopravil puk do prázdné brány. ASISTENCE: Victor Bartley, Mike Ribeiro.
     
    54:48
    Peter Harrold zakončil protiútok Devils střelou z pravého kruhu pro vhazování, kterou Pekka Rinne našel v lapačce!
     
    52:43
    Tuomo Ruutu mohl nahrávat doprava do tandemu Jaromíru Jágrovi, nakonec se ale rozhodl pro střelu, kterou Pekka Rinne levým betonem vykopl mimo a předvedl skvělý zákrok!
     
    48:50
    Gabriel Borque rychle vypálil z pravého křídla a jeho následná rána skončila na břevnu brány Coryho Schneidera!
     
    47:03
    Nashville se dostal do přečíslení tři na dva, které zakončil skvělou střelou z mezikruží Mike Fisher, jehož pokus orazítkoval vzdálenější levou tyč a málem skončil v levém horním rohu!
    BERNIER - 1:1
     
    37:37
    Devils právě vstřelili branku!
    STEVE BERNIER využívá přesilovou hru a vyrovnává na 1:1!! Steve Bernier si u levé tyče počkal na puk odražený od zadního mantinelu a poté ho uklidil backhandem za záda dezorientovaného Pekka Rinneho, který se nedokázal včas přesunout ke své pravé tyči. ASISTENCE: Eric Gelinas, Scott Gomez.
     
    36:57
    Calle Jarnkrok (NSH) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry poté, co ze vzduchu vyhodil puk mimo mantinely.
     
    32:48
    Mike Cammalleri se ocitl úplně sám u pravé tyče a snažil se puk z první zamést do brány, jenže Pekka Rinne vytáhl zákrok večera a jeho střelu lapačkou vyrazil! To byl zákrok z říše snů.
     
    32:06
    Eric Gelinas vypálil od modré čáry a Pekka Rinne ukryl jeho jedovatou táhlou střelu v lapačce!
     
    32:04
    Victor Bartley (NSH) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry po vyhozeném puku přes ochranné sklo.
     
    31:32
    Victor Bartley vyslal na bránu New Jersey Devils od levého mantinelu střelu letící těsně nad ledem, kterou Cory Schneider nejprve lapačkou dokázal ztlumit a poté puk bleskově přikryl, aby nepustil jednoho z dotírajících protihráčů k dorážce! Skvělá práce.
     
    27:37
    Matt Greene tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střelu ještě tečoval jeden z jeho spoluhráčů, který dobře clonil před bránou, Pekka Rinne si ale přesto puk našel a dobrým zákrokem podržel svůj tým!
     
    26:10
    Predators se osvobodili a Mike Fisher se snažil z pravé strany zamířit diagonální střelou přesně ke vzdálenější levé tyči, Cory Schneider však dokázal jeho ránu pravým betonem vyrazit mimo!
     
    23:52
    James Neal mohl na opačné straně udeřit, jeho střelu z pravého křídla ale dokázal Cory Schneider vyrážečkou vyrazit mimo! Další skvělý zákrok brankáře New Jersey Devils.
     
    22:30
    Jol Merrill napřáhl mezi kruhy k táhlé střele, kterou dokázal Pekka Rinne ztlumit lapačkou a poté puk ležící na ledě rychle přikryl!
     
    16:25
    Seth Jones tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho střela, která letěla těsně nad ledem, nadělala Cory Schneiderovi velké starosti, nakonec ji ale dokázal pravým betonem v leže vyrazit!
     
    15:16
    Adam Larsson dostal podruhé v dnešním zápase menší trest, 2 minuty podražení.
     
    11:01
    Adam Larsson (NJD) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    10:26
    Taylor Beck dal o sobě vědět hned v úvodu utkání a nyní z pravého křídla vyslal na bránu Devils nebezpečný pokus, který směřoval přesně do pravého horního rohu, Cory Schneider ale vytáhl skvělý semafor a puk ukryl v lapačce!
    CULLEN - 1:0
     
    08:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Cory Schneider sice vytáhl fantastický zákrok proti střele Craiga Smitha, proti následnému zakončení MATTA CULLENA už byl ale bezmocný!! Matt Cullen si zpoza brány vybruslil před brankoviště a poté puk poslal střelou zápěstím přesně ke vzdálenější levé tyči. ASISTENCE: Craig Smith, Shea Weber.
     
    07:27
    Nashville Predators se nyní dostal do přečíslení tři na dva, které zakončil střelou z mezikruží třiadvacetiletý Calle Jarnkrok, jeho rána z první ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl opět Cory Schneider!
     
    04:37
    Vzápětí se dostali domácí Predators do další dobré příležitosti, také tu ale dokázal fantastický Cory Schneider zastavit a puk skvělým zákrokem vyrazil.
     
    03:59
    Colin Wilson se ocitl před bránou úplně nehlídaný a po přihrávce z rohu kluziště napřáhl z první ke střele po ledě, která směřovala přesně k pravé tyči, Cory Schneider ale dokázal skvěle zareagovat a jeho střelu vyrazil levým betonem mimo tři tyče!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Cullen (Smith, Weber), 57. Wilson (Bartley, Ribeiro), 58. Smith (Cullen, Fisher) – 38. Bernier (Gelinas, Gomez)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Ekholm, Bartley – Bitetto, Jones – Josi, Weber (C) – Nystrom, Gaustad, Bourque – Forsberg, Jarnkrok, Beck – Cullen, Fisher (A), Smith – Wilson, Ribeiro, Neal (A).
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Gelinas, Harrold – Merrill, Židlický – Greene (A), Larsson – Zubrus, Josefson, Havlát – Ruutu, Cammalleri, Jágr – Eliáš (A), Zajac (A), Tootoo – Henrique, Gomez, Bernier.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Kevin Pollock – Brad Kovachik, Derek Amell
    bahis siteleri