Montreal – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | Detroit – Winnipeg 4:5 (0:1 po s.n.) | NY Islanders – Columbus 6:3 (kon.)
Nashville – New Jersey 3:1 (kon.) | Minnesota – Carolina 6:3 (kon.) | Arizona – NY Rangers 1:5 (kon.)
Colorado – Dallas 4:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:2 (kon.) | Los Angeles – Washington 3:1 (kon.)
Chicago – Pittsburgh 2:1 (3:2 po s.n.) | Florida – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
Arizona Coyotes
1:5 (0:0, 1:1, 0:4)
New York Rangers
Neděle 15.02.2015, 02:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    STEMPNIAK - 1:5
     
    57:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Pátá branka v domácí síti už je pro Arizonu dost krutá. Smith vyrazil Girardiho střelu mezi kruhy, odkud vystřelil LEE STEMPNIAK a od hlavy a zad gólmana Coyotes puk putoval do branky. Asistence: Dan Girardi, Dominic Moore.
    STAAL - 1:4
     
    54:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté přidávají čtvrtou branku a je rozhodnuto. Stepan si vyměnil několik přihrávek se St. Louisem. Smith hrudníkem vyrazil puk ke Stepanovi, který se rozhodl přihrát do volného prostoru na MARCA STAALA, jehož střelu se snažil zastavit Michálek, ale ten nedokázal střelu hostujícího obránce vychytat a puk skončil za brankovou čarou. Asistence: Derek Stepan, Martin St. Louis.
    HAYES - 1:3
     
    51:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    To už ale neplatilo v případě KEVINA HAYESE, díky kterému Jezdci vedou už o dvě branky. Gólová situace začala v útočném pásmu Arizony, kde Ekman-Larsson zlomil hůl a pak už to byla krasojízda amerického útočníka, který nechal odklouzat bezmocného švédského obránce, a poté vystřelil k bližší tyči nad rameno Smithe. Bez asistence.
     
    51:33
    Derek Stepan se dostal za obranu domácích, kteří špatně vystřídali, ovšem v tváří tvář Talbotovi selhal.
     
    50:06
    Coyotes budou moci vyrovnat v přesilové hře, Brassard z obranného pásma vyhodil puk mezi diváky a dostává menší trest za zdržování hry.
     
    46:20
    Německý objev Arzony ale Talbota nepřekonal, mladý křídelník zvolil bekhendový blafák, jenže beton hostujícího gólmana puk do branky nepustil.
     
    46:19
    Gagner získal puk a obloučkem vysunul rychlíka Riedera, který byl faulován, a bude to trestné střílení!
    NASH - 1:2
     
    41:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci napodobili své počínání z druhé třetiny a i v úvodu té třetí dávají branku. Kevin Klein našel ve středním pásmu RICKA NASHE. Ten udělal pár rychlých kroků a parádním švihem z pravého kruhu nedal Smithovi žádnou šanci. Asistence: Kevin Klein, Derick Brassard.
     
    39:32
    Nádherná kombinace při protiútoku Arizony! Yandle a Gagner připravili střeleckou pozici pro Riedera, ten ale narazil Talbota, který zasáhl levým ramenem.
    VERMETTE - 1:1
     
    26:33
    Arizona právě vstřelila branku!
    V sedmadvacáté minutě se poprvé prosazují také Coyotes! Ekman-Larsson vystřelil z levé strany, Talbot jeho pokus vyrazil jen k levé tyčce, kde se výborně zorientoval ANTOINE VERMETTE a v kleče poslal puk do odkryté branky. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Lucas Lessio.
    KREIDER - 0:1
     
    20:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Favorit zápasu se dostává do vedení! Autorem branky je CHRIS KREIDER, který nabral obrovskou rychlost, ujel všem obráncům a z levého křídla se vydal ke Smithovi. Ten se sice přesouval k levé tyči, ale útočník Jezdců stihl propasírovat puk mezi jeho betonem a brankovou konstrukcí. Asistence: Derek Stepan, Kevin Klein.
     
    10:11
    Sudí totiž na ledě napočítali šest hostujících hráčů a Coyotes si tak zahrají druhou početní výhodu.
     
    01:20
    Connor Murphy poslal na led Hagelina, ten podle rozhodčích simuloval a Arizona si zahraje přesilovku.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 27. Vermette (Ekman-Larsson, Lessio) – 21. Kreider (Stepan, Klein), 42. Nash (Klein, Brassard), 52. Hayes, 55. Staal (Stepan, Louis), 58. Stempniak (Girardi, D. Moore)


    Arizona Coyotes: Smith (McKenna) – Michálek, Ekman-Larsson, Stone, Yandle, Murphy, Campbell – Doan (C), Vermette, Rieder – Gagner, Arcobello, Lessio – Erat, Vitale, Korpikoski – Moss, Chipchura, Martinook.
    New York Rangers: Talbot (Skapski) – Girardi, McDonagh (C), Klein, Staal, Hunwick, J. Moore – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Stepan, Kreider – Miller, Hayes, Hagelin – Stempniak, D. Moore, Glass.

    Rozhodčí: Dwyer, Peel – Murphy, Knorr

    Diváci: 14 719
    bahis siteleri