Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:2 (kon.) | PZ Kladno – Litoměřice 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Vsetín 10:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
10:3 (4:2, 3:0, 3:1)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 15.02.2015, 15:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Liga juniorů
Partner:
     
    54:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to tady! RADOVAN PAVLÍK se nejlépe zorientoval u brankoviště po střele Lukáše Nedvídka a dovršil východočeskou desítku. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    50:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ NEDVÍDEK vybruslil podél mantinelu, čímž ujel vsetínskému bekovi a nacpal se před brankoviště, kde už neměl problém se střelou nad beton. Asistence: Filip Hronek.
     
    45:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši střílí svůj třetí gól v tomto utkání a dokonce v oslabení. JAKUB BOUDA si sjel s pukem do mezikruží odkud prověřil Františka Veselého. Ten na jeho střelu nevyzrál a hosté si tím připisují další branku. Asistence: Michal Herciow.
     
    41:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po neúspěšné kombinaci přihrávek se jim to přece jen podařilo. Michal Procházka našel znovu na u druhé tyče LUKÁŠE NEDVÍDKA, na jehož střelu nedokázal golman již reagovat. Asistence: Michal Procházka.
     
    39:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Únikem na branku střílí další gól mezi nohy brankaře ALEŠ KRÁTOŠKA. Bez asistence.
     
    27:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Filip Hronek má opravdu dneska svůj den. Dostal se do přečíslení dva na jednoho s PETREM DUDÁKEM, jenž po přihrávce staršího dorostence neměl problém se zakončením. Asistence: Filip Hronek.
     
    21:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec si jistí svůj náskok dalším vstřeleným gólem. Radek Pilař našel na druhé straně brankoviště volného LUKÁŠE KASTNERA, který dorážel do volné klece Vsetína. Asistence: Radek Pilař.
     
    19:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je tu další gól, tentokrát na straně Hradce. Filip Hronek střílel od modré čáry, k dorážce jeho střely měl nejblíže RADEK PILAŘ, který toho také využil. Asistence: Filip Hronek.
     
    16:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JAKUB VANĚK zkusil střelu od modré v početní výhodě. Ta bylo pro něj úspěšná a dopomohl týmu ke snížení stavu utkání o jeden gól. Asistence: Jakub Bouda.
     
    13:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    FILIP VALTER proměňuje trestné střílení střelou pod lapačku. Vsetín snižuje stav utkání.
     
    09:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Aby toho nebylo málo i třetí branku si Hradec připisuje hned ve druhé třetině. Ondřej Kovářů našel v přesilové hře volného MICHALA PROCHÁZKU v brankovišti, který dorážel už do prázdné brány. Asistence: Ondřej Kovářů, Lukáš Nedvídek. Hosté se tímto gólem dostali znovu do pěti.
     
    09:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec navyšuje svůj náskok vůči soupeři. Lukáš Kastner střílel z levého kruhu, puk však obránce blokoval a ten se odrazil k ALEŠI KRÁTOŠKOVI, který golfem prostřelil vsetínského golmana. Asistence: Lukáš Kastner, Martin Matějček.
     
    04:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield střílí první gól utkání. FILIP HRONEK dostal na modrou čáru přihrávku od Patrika Miškáře, po které ihned pálil zápěstí směrem na bránu. Střelu nikdo neblokoval ani netečoval, Hradečtí jsou po necelých pěti minutách ve vedení. Asistence: Patrik Miškář, Ondřej Kovářů.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 5. Hronek (Miškář, Kovářů), 10. Krátoška (Kastner, Matějček), 10. Procházka (Kovářů, Nedvídek), 20. Pilař (Hronek), 22. Kastner (Pilař), 28. Dudák (Hronek), 40. Krátoška, 42. Nedvídek (Procházka), 51. Nedvídek (Hronek), 55. Pavlík (Nedvídek) – 14. Valter (TS), 17. Vaněk (Bouda), 46. Bouda (Herciow)


    Mountfield HK: Veselý (Ašebrenner) – Vladyka, Košař, Hronek, Hercig, Suda, Skála, Matějček – Gančarčík, Kastner "C", Miškář, Malinský, Bartoň, Krátoška, Procházka, Pavlík, Kovářů, Pilař, Dudák, Nedvídek, Šeda. Trenér: Aleš Krátoška.
    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bůbela) – Hryciow, Svozílek, Červínek, Štědrý, Vaněk – Španko, Surý, Bumbál, Konopka, Mikula, Grygar, Bouda "C", Stanislav, Valter. Trenér: Roman Čechmánek.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Lučan, Špringl ml.
    bahis siteleri