Saint-Étienne – Nantes 1:0 (kon.) | Évian TG – Lille 0:1 (kon.) | Lens – Lorient 0:0 (kon.)
Remeš – Nice 0:1 (kon.) | Rennes – Guingamp 1:0 (kon.) | Toulouse – Montpellier 1:0 (kon.)
Bordeaux – Marseille 1:0 (kon.)
konec
Toulouse FC
1:0 (1:0)
Montpellier HSC
Neděle 12.04.2015, 17:00 • Stadium Municipal • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
    Závěrečná příležitost Toulouse
     
    90+4
    Domácím mohli pojistit dnešní vítězství druhou trefou, střílející nebyl schopen hlavou dopravit kulatý předmět do odkryté branky!
     
    88
    Fotbalista Toulouse si obhodil soupeře, patičkou vyhledal nabíhajícího spoluhráče, jenž celou kombinaci završil střelbou. Dělovka letí těsně vedle.
     
    86
    Do této chvíle jediný dnešní střelec Trejo si míří odpočinout. Regattin bude chtít na jeho prezentaci schopností zajisté navázat.
     
    81
    Deplagne (Montpellier) nešetrně poslal k zemi protihráče, čímž na sebe snesl karetní trest.
     
    78
    Wissam Ben Yedder přepouští svoji pozici čerstvému Aguilarovi.
     
    77
    Hilton (Montpellier) už nestíhal zasáhnout vůči unikajícímu rivalovi, a tak musel zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě napadení zezadu. Sudí volí variantu žluté karty.
     
    72
    Ahamada se blýskl výtečným vyražením proti nekompromisnímu dělu z pravého křídla. Žádný ze spoluhráčů nedokázal dorážet.
     
    71
    Vyrovnání měl u nohy Bérigaud, nakonec jenom o několik čísel se jeho projektil nevešel do vyznačené zóny!
     
    56
    Famózní vyražení Ahamady ochránilo domácí fotbalisty od kolosálních potíží! Balon zamířil mimo tyče a hosté už nevyvinuli podobné nebezpečí.
     
    55
    Doumbia (Toulouse) se prezentoval nedovoleným zásahem vůči protihráči v blízkosti autové čáry, kde jej nelítostně srazil.
     
    51
    Volné místo zanechané Morganem Sansonem zaujímá náhradník Souleymane Camara.
     
    46
    Trenér hostujícího kolektivu vycítil, že bude potřeba něco do druhé etapy hry změnit. Proto hřiště opouští Paul Lasne a Joris Marveaux, aby jejich povinnosti odteď plnili Kévin Bérigaud a Jonas Martin.
    Oscar TREJO - 1:0
     
    45+2
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Chybná reakce uvnitř pokutového prostoru se proměnila v gólový trest. Ofenzivní člen domácí formace zatáhl míč až takřka k rohu, odkud vyprodukoval umístěný pas vzduchem pro ÓSCARA TREJA, jehož výpal při otočení prvotřídně překvapil Jourdrena. Asistence: Wissam Ben Yedder.
     
    34
    Velice nebezpečné věci se mohly dít před domácím brankářem! Mounier pádil směrem k němu, až hraniční zákrok defenzivního hlídače ukončil nejistotu.
     
    28
    Už je jasné, že Pešić bude muset kvůli dřive zmiňovaným zdravotním komplikacím opustit trávník. Jeho úlohu přebírá Martin Braithwaite.
     
    27
    Pavle Ninkov (Toulouse) se připletl pod nohy Dabovi, tělem mu zablokoval cestu k balonu a rozhodčí mu uděluje trest v podobě žluté karty.
     
    21
    Pohlednou kombinační hrou se ujal míče Akpa-Akpo, jenž hledal čekajícího spoluhráče, ale tomu zabránil zakončovat fotbalista hostů přesným skluzem.
     
    9
    Riskantní faul Toulouse vyústil v trestný kop z nepříjemné vzdálenosti u hranice pokutového území, avšak Sansonovu dělovku zastavila zeď.

    Tadeáš Mima

    Branky: 45+2. Trejo (Ben Yedder)

    Karty:   27. Ninkov (TOU), 55. Doumbia (TOU) – 77. Hilton (MON), 81. Deplagne (MON)


    Toulouse FC: Ahamada – Ninkov, Kana-Biyik, Yago, Moubandje – Doumbia, Bodiger, Akpa-Akpro (C) – Trejo (86. Regattin) – Pešić (28. Braithwaite), Ben Yedder (78. Aguilar).
    Náhradníci: Boucher – Braithwaite, Sirieix, Regattin, Aguilar, Blin, da Silva.

    Montpellier HSC: Jourdren – Deplagne, Hilton (C), El Kaoutari, Congré – Sanson (51. Camara), Marveaux (46. Martin) – Lasne (46. Bérigaud), Mounier, Dabo – Barrios.
    Náhradníci: Ligali – Tiéné, Martin, Bérigaud, Camara, Bakar.

    Rozhodčí: Wilfried Bien – Cyril Saint-Cricq Lompre, Julien Pacelli
    bahis siteleri