Willem II – Feyenoord 2:2 (kon.) | GA Eagles – Twente 1:3 (kon.) | Groningen – Cambuur 3:2 (kon.)
Den Haag – Utrecht 2:0 (kon.)
konec
Willem II Tilburg
2:2 (1:1)
Feyenoord Rotterdam
Neděle 12.04.2015, 12:30 • Koning Willem II Stadion • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ke krásné střele se dostal Toornstra, jehož pokus z voleje skončil jen těsně vedle branky. Chvíli jsem váhal zda je míč v síti nebo za brankou, ale bohužel pro hostující tým byl za bránou.
     
    84
    Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Samuel Armenteros, přichází Robert Braber.
    Colin KAZIM-RICHARDS - 2:2
     
    82
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Manu poslal přihrávku do pokutového území, kde našel COLINA KAZIMA-RICHARDSE, jenž se obtočil kolem svého strážce a posílá míč nekompromisně do horního rohu branky. Myslím, že závěrečné minuty budou ještě hodně zajímavé.
     
    80
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Terence Kongolo, přichází Jens Toornstra.
    Bruno ANDRADE - 2:1
     
    74
    Willem II právě vstřelil branku!
    Hostující hráči nedokázali odkopnout míč do bezpečí a ten se vrátil zpátky do pokutového území, kde obrovkou chybu předvedl jeden z bránících hráčů, který míč zastavil a upadl. K balónu se dostal BRUNO ANDRADE, jenž zachoval klidnou hlavu a otáčí stav zápasu na stranu domácího celku. BRUNO ANDRADE přišel do hry jako střídající hráč, a tak měl domácí trenér šťastnou ruku při volbě střídaní.
     
    73
    Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Terell Ondaan, přichází Charlton Vicento.
     
    69
    Další míč za obranu mířil na rozběhnutého Manua, který už měl před sebou jen brankáře, ale střelecký pokus se mu vůbec nepovedl.
     
    68
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Anass Achahbar, přichází Jean Paul Boëtius.
     
    67
    Drzý Manu přešel přes dva bránící hráče, ale střelou z hranice rohu malého vápna trefuje pouze ruku gólmana, jenž proti němu dobře vyběhl.
     
    61
    Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Ben Sahar, přichází Bruno Andrade.
     
    60
    Feyenoord Rotterdam to dobře sehrál, když míč pod sebe vracel jeden z hostů, který našel Achahbara, jehož pokus šel jen těsně nad branku!
     
    46
    V pokutovém území se ocitl Sahar, jehož tvrdou ránu zablokoval bránící hráč, který v této chvíli zabránil téměř jisté brance!
     
    39
    Jenže hosté chtějí do poločasu ještě převážit misku vah na svou stranu, ale tvrdou ránu z voleje vyrazil domácí brankář, který se musel hodně zapotit.
    Freek HEERKENS - 1:1
     
    37
    Willem II právě vstřelil branku!
    Domácí vybojovali rohový kop, který zahráli výborně. K hlavičce se nedostal jeden z bránících hráčů a míč propadl na malé vápno, kde byl úplně osamocený FREEK HEERKENS, od jehož zad se balón dostává do branky.
    Elvis MANU - 0:1
     
    30
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Po několika zmatcích v obraně domácího týmu se k míči dostal ELVIS MANU, který střelou zpoza vápna dostává míč po odrazu od tyče do branky. Hostující útočník si branku natolik užívá, že předvádí africký taneček.
     
    27
    Tak jsme se první větší šance dočkali. Ondaan dostal míč do běhu a obešel i brankáře, který proti němu vyběhl. Ovšem hostujícího gólmana zastoupil obránce, který v posledním momentu vložil do střely nohu a dostal míč těsně vedle branky.

    Michal Luxa

    Branky: 37. Heerkens, 74. Andrade – 30. Manu, 82. Kazim-Richards


    Willem II Tilburg: Lamprou – van der Struijk, Heerkens, Peters (C), Dijks – Haemhouts, Messaoud, Wuytens – Ondaan (73. Vicento), Armenteros (84. Braber), Sahar (61. Andrade).
    Náhradníci: Meul – Andrade, Braber, Heymans, Cabral, Pluim, Vicento.

    Feyenoord Rotterdam: Vermeer – Karsdorp, Van Beek, Kongolo (80. Toornstra), Nelom – El Ahmadi, Immers, Clasie (C) – Achahbar (68. Boëtius), Kazim-Richards, Manu.
    Náhradníci: Mulder – Wilkshire, Mathijsen, Boëtius, Te Vrede, Trindade de Vilhena, Toornstra.

    Rozhodčí: Braamhaar – Brink, Gerritsen
    bahis siteleri