Cesena – Chievo 0:1 (kon.) | Lazio – Empoli 4:0 (kon.) | Neapol – Fiorentina 3:0 (kon.)
Udinese – Palermo 1:3 (kon.) | Turín – AS Řím 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Sassuolo 2:1 (kon.)
AC Milán – Sampdoria 1:1 (kon.)
konec
SSC Neapol
3:0 (1:0)
ACF Fiorentina
Neděle 12.04.2015, 15:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
    José María Callejón - 3:0
     
    89
    Neapol právě vstřelila branku!
    A je hotovo, tady už je o vítězi jasnou. Tvrdý a klíčový souboj, vybojoval Hamšík, toho využil Insigne, který parádní šajtlí, vyslal za obránce nabíhajícího JOSÉ CALLEJÓNA, který nezazmatkoval a poslal míč za zoufalého Neta.
    Marek HAMŠÍK - 2:0
     
    71
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak tady máte, pánové a dámy, důvod, proč jsem se na začátku zápasu divil absenci Marka Hamšíka v základní sestavě! José Callejón měl hlavu nahoře a parádním centrem ze strany oslovil do vápna vniknuvšího MARKA HAMŠÍKA, který si zkušeně počkal na dobrý odskok míče a z voleje nedal Netovi žádnou šanci!
    Dries MERTENS - 1:0
     
    24
    Neapol právě vstřelila branku!
    Nespoutaná radost vypuká jak na hřišti, tak na lavičce! DRIES MERTENS se dostal k míči kousek před vápnem, zjistil, že není nikým atakován a zvolil to nejlepší řešení celé situace, co mohl! Udělal pár kroku vpřed a parádní technickým obstřelem se trefil přesně na zadní tyč, kam už Neto nemohl dosáhnout!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 24. Mertens (Higuaín), 71. Hamšík (Callejón), 89. Callejón (L. Insigne)

    Karty:   42. Koulibaly (NEA), 63. Strinić (NEA), 81. David López (NEA) – 42. Vargas (FIO)


    SSC Neapol: Andújar – Maggio (C), Albiol, Koulibaly, Strinić – David López, Gargano – Callejón, Gabbiadini (64. Hamšík), Mertens (82. Zúñiga) – Higuaín (76. L. Insigne).
    Náhradníci: Contini Baranovsky, Cabral – Henrique, Jorginho, Mesto, L. Insigne, Ghoulam, Zúñiga, Zapata, Hamšík, de Guzmán, Inler.

    ACF Fiorentina: Neto – Richards, Savić, Basanta, Pasqual (C) – Kurtić, Badelj (69. D. Pizarro), Valero – Salah, Vargas (58. Joaquín) – Iličić (46. Gómez).
    Náhradníci: Rosati – Aquilani, Diamanti, Rodríguez, Rosi, Gómez, Alonso, D. Pizarro, Gilardino, Joaquín, Tomović, Fernández.

    Rozhodčí: Damato – Barbirati, Marzaloni