Cesena – Chievo 0:1 (kon.) | Lazio – Empoli 4:0 (kon.) | Neapol – Fiorentina 3:0 (kon.)
Udinese – Palermo 1:3 (kon.) | Turín – AS Řím 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Sassuolo 2:1 (kon.)
AC Milán – Sampdoria 1:1 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
2:1 (1:0)
US Sassuolo Calcio
Neděle 12.04.2015, 15:00Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Tohle je voda na Atalantský mlýn. Marcelo Estigarribia vyváží mlýn do středu hřiště, rukama ho ale zastavuje Berardi (SAS), který fasuje žlutou kartu. Rozehrávat budou domácí.
     
    89
    Luca Cigarini za potlesku domácích fanoušků odchází na lavičku, z ní míří na zelený pažit Giulio Migliaccio.
     
    84
    Na trávníku se svíjí dva domácí fotbalisté po tvrdém souboji se Simonem Zazou. K míči se ale dostává Floro Flores a míří sám na brankáře. Jeho šanci zastavuje hvizd sudího. Je to ofsajd.
     
    83
    Maximiliano Moralez pouští na trávník v závěru zápasu statnějšího chlapíka. Andrea Masiello vyztuží zadní řady Atalanty, a zacelí tak díru po vyloučeném Biavovi.
    Druhá žlutá také pro Biavu
     
    81
    No to jsou dneska skluzy. Giuseppe Biava (ABC) zacílil soupeřův kotník a klidně mohl dostat rovnou červenou. Ale ono to vyjde nastejno. I po druhé žluté kartě musí do sprch.
     
    80
    Hosté se pokoušejí oživit sestavu. Dejan Lazarevič se pokusí vymyslet akci, která by mohla vést k vyrovnání. To už určitě neudělá Nicola Sansone, pro kterého dnešní zápas končí.
     
    78
    Krásná akce maličkého Maximiliana Moraleze, který se prosmýkl hostujícím obráncům a předložil míč Germánu Denisovi. Domácí kapitán mohl završit hattrick, ale střela mu nesedla. Prachmizerné zakončení, se kterým Consigli neměl potíže.
    Druhá žlutá karta pro Missiroliho
     
    71
    Vyloženě hloupý zákrok Simoneho Missiroliho (SAS), který zezadu sešlápl patu Estigarribiamu. Následovat nemůže nic jiného než druhá žlutá v zápase, a tedy červená. Hosté budou dohrávat v deseti.
     
    67
    Poprvé využívají možnost střídání také domácí. Davida Zappacostu se pokusí zastoupit Marcelo Estigarribia.
     
    67
    Luca Cigarini (ABC) za své nemístné protesty vidí rovněž žlutou kartu.
     
    66
    Tak to byl pořádný šlapák. Simone Missorli (SAS) dostává žlutý kartónek zcela po zásluze.
     
    65
    Matteo Brighi už nám dnes nic neukáže, na hřiště pouští svého kolegu Antonia Flora Florese.
    Germán DENIS - 2:1
     
    63
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    GERMÁN DENIS nařízený pokutový kop proměňuje s velkým přehledem. Počkal si, až gólman udělá pohyb do strany a vystřelil doprostřed po zemi. Domácí jdou po 3 minutách znovu do vedení.
    Penalta pro Atalantu
     
    62
    Byla nařízena penalta. Domácí mají možnost jít znovu do vedení!
    Domenico BERARDI - 1:1
     
    59
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Zasloužené vyrovnání. Hosté jsou za svou aktivitu odměněni. DOMENICO BERARDI využil volného prostoru na levé straně domácí obrany, potáhl míč až do vápna a střelou na vzdálenější tyč uzemnil Marca Sportiella.
     
    58
    Blízko k dosažení nirvány byl právě čerstvě vystřídavší Simone Zaza, ale chyběl mu centimetr, aby ve výskoku usměrnil míč do sítě.
     
    56
    Hosté budou poprvé v dnešním zápase střídat. U postranní čáry je už připraven Simone Zaza, jenž nahrazuje Sergia Floccariho.
     
    55
    Carlos Carmona si neodpustil zbytečný zákrok, za který vidí žlutou kartu.
     
    45
    Nádherný fotbalový moment. Domenico Berardi si navedl míč do středu a vystřelil nesmírně tvrdě. Skvělým skokem se prezentuje domácí brankář. Střela mu vyprášila rukavice.
    Germán DENIS - 1:0
     
    42
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou v závěru prvního poločasu do vedení. Po autovém vhazování míč doputoval až do vápna. Nu a GERMÁN DENIS si vychutnal špetku volného místa dosyta. Krásnými nůžkami se položil do míče a rozvlnil síť za brankářem Consiglim.
     
    41
    Nádherná střela k levé tyči. Autorem tvrdého projektilu byl Denis.
    Paolo Canavaro trefuje tyč
     
    30
    Hezky secvičená akce. Rohový kop rozehraný na první tyč, tam jej z první přikopl Missiroli připravenému Paolu Canavarovi, který se opřel do míče a ranou bez přípravy tak tak, že nezavěsil. Míč se lehounce otřel o pravou tyč!
     
    25
    Hezká kolmice za obranu. Nicola Sansone může utíkat sám na na brankáře Marca Sportiella. Tak beru zpět. Nemůže. Je to ofsajd.
     
    24
    Aktivní Germán Denis tvoří hru domácích a snaží se seč mu síly stačí. Teď si narazil se spoluhráčem, naběhl si do vápna, vyskočil si na krásný centr a hlavou trkl míč, který míjí branku o pár decimetrů.
     
    21
    Domenico Berardi pocítil nohu Giuseppeho Biavy na svém stehnu a padl k zemi. Byl to zákrok zezadu, takže následuje žlutá karta pro domácího fotbalistu.
     
    9
    Velký nápor domácích. Alejandro Gómez se po levém křídle prohnal do vápna a vyzkoušel Consigliho pozornost. Hostující brankář jeho střelu vyráží pravou nohou. K odraženému míči se nikde z domácích nedostal.

    Pavel Zeman

    Branky: 42. Denis, 63. Denis (pen.) – 59. Berardi (Sansone)

    Karty:   21. Biava (ABC), 55. Carmona (ABC), 67. Cigarini (ABC) – 66. Missiroli (SAS), 90+3. Berardi (SAS)   81. Biava (ABC) – 71. Missiroli (SAS)


    Atalanta Bergamo: Sportiello – Dramé, Biava, Stendardo, Benalouane – Cigarini (89. Migliaccio), Carmona – Gómez, Moralez (83. Masiello), Zappacosta (67. Estigarribia) – Denis.
    Náhradníci: Avramov – Masiello, Rosseti, D'Alessandro, Bianchi, Emanuelson, Migliaccio, Del Grosso, Boakye, Baselli, Scaloni, Estigarribia.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Longhi, Acerbi, Cannavaro, Gazzola – Biondini, Missiroli, Brighi (65. Floro Flores) – Sansone (80. Lazarević), Floccari (56. Zaza), Berardi.
    Náhradníci: Polito, Pomini – Bianco, Lazarević, Lodesani, Fontanesi, Floro Flores, Sereni, Natali, Zaza, Mandelli.

    Rozhodčí: D. Doveri – E. Liberatore, G. Stallone (M. Passeri)
    bahis siteleri