Nacional – Gil Vicente 3:2 (kon.) | Braga – Penafiel 4:0 (kon.) | Setúbal – Sporting 1:2 (kon.)
konec
Vitória FC Setúbal
1:2 (0:2)
Sporting Lisabon
Neděle 12.04.2015, 20:15 • Estádio do Bonfim • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
    HYUN-JUN SUK - 1:2
     
    47
    Setúbal právě vstřelil branku!
    Nyní ale defenziva Sportingu podcenila situaci a domácím se podařilo vstřelit kontaktní gól. HYUN-JUN SUK dostal výbornou přihrávku do pokutového území, udělal kličku obránci i brankáři a poslal kulatý nesmysl za brankovou čáru.
    Junya TANAKA - 0:2
     
    45
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Sportingu se podařilo dát gól do šatny, stav zápasu je již 0:2. Dlouhý míč letící na hranici pokutového území odvrátili domácí obránci jen do míst, kde stál připravený JUNYA TANAKA. Japonský fotbalista se dlouho nerozmýšlel a parádní střelou z voleje zdvojnásobil vedení svého mužstva.
    Carlos MANÉ - 0:1
     
    38
    Sporting Lisabon právě vstřelil branku!
    Z rohu se sice hosté prosadit nedokázali, následně ale přispěchali s nášupem a byli úspěšní. K centru z pravé strany se před brankou probil CARLOS MANUEL CARDOSO MANÉ, který přesnou hlavičkou dokázal poslat svůj tým do vedení.

    Jakub Holubec

    Branky: 47. Suk – 38. Carlos Mané, 45. Tanaka

    Karty:   40. Frederico Venâncio (STL) – 29. Tanaka (SPL), 31. Jefferson (SPL), 61. Ewerton (SPL), 75. Miguel Lopes (SPL), 82. Carillo (SPL)   61. Frederico Venâncio (STL) – 64. Ewerton (SPL)


    Vitória FC Setúbal: Raeder – Pedro Queirós, Frederico Venâncio, Miguel Lourenço, Hélder Cabral – Paulo Tavares (78. Dávila), Ricardo Dani, João Schmidt – Advíncula (84. Jucie Lupeta), Suk, Zequinha (71. Pelkas).
    Náhradníci: Miguel Lázaro – Miguel Pedro, Dávila, Pelkas, Rambé, Jucie Lupeta, Ney Santos.

    Sporting Lisabon: Rui Patrício – Miguel Lopes, Paulo Oliveira, Ewerton, Jefferson – Adrien Silva, Rosell (83. William), João Mário (67. Tobias Figueiredo) – Carrillo, Tanaka (70. Slimani), Carlos Mané.
    Náhradníci: Marcelo Boeck – André Martins, Slimani, Montero, Capel, William, Tobias Figueiredo.

    Rozhodčí: Benquerença – Pereira, Marcelino
    bahis siteleri