Sassuolo – AC Milán 3:2 (kon.) | Turín – Chievo 2:0 (kon.) | Hellas Verona – Empoli 2:1 (kon.)
Atalanta BC – Janov 1:4 (kon.) | Cagliari – Palermo 0:1 (kon.) | AS Řím – Udinese 2:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
3:2 (2:1)
AC Milán
Neděle 17.05.2015, 12:30 • Stadio Città del Tricolore • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
    Domenico BERARDI - 3:2
     
    78
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se DOMENICO BERARDI dočkal hattricku! Nejprve dostal přihrávku do běhu Zaza, ale ten ještě nedokázal zakončit a pouze přistrčil míč k dnešnímu tříbrankovému střelci a ten už se nemýlil a podstřelil padajícího Lópeze!
    ALEX - 2:2
     
    51
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Ale následně z rohového kopu už se hosté prosazují! ALEX se výborně postavil ve vzduchu brankáři Consiglimu a dokázal hlavou usměrnit míč do branky Sassuola!
    Giacomo BONAVENTURA - 2:1


     
    33
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak se hosté přeci jen dočkali! GIACOMO BONAVENTURA krásně proběhl mezi stojícími obránci Sassuola a následně chytrou střelou ke vzdálenější tyči nedal Consiglimu ani nejmenší šanci míč zastavit.
    Domenico BERARDI - 2:0


     
    31
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Přesně takhle vypadá krásná jednoduchá akce! Domácí vybojovali balón a na dvě přihrávky poslali do úniku DOMENICA BERARDIHO, který následně tváří v tvář Diego Lópezovi nezaváhal a umístil míč nechytatelně ke vzdálenější tyči!
    Domenico BERARDI - 1:0



     
    13
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, co za hrubici nyní Diego López vyrobil! DOMENICO BERARDI vypálil z pěkné vzdálenosti a klečící hostující gólman míč nedokázal zachytit, a ten mu tak neposlušně přeskočil až za brankovou čáru, kde jej napodruhé milánský brankář zachytil. Nicméně brankový sudí je nekompromisní – domácí jdou do vedení. Nutno říct, že se jednalo o hodně sporný moment, protože nejde jistě říci, jestli byl míč opravdu celým objemem za brankovou čarou.

    Filip Ardon

    Branky: 13. Berardi, 31. Berardi (Missiroli), 78. Berardi (Zaza) – 33. Bonaventura (Abate), 51. Alex (Suso)

    Karty:   45+1. Missiroli (SAS), 72. Consigli (SAS) – 16. Bonaventura (ACM), 39. Bonera (ACM), 72. Honda (ACM), 84. El Shaarawy (ACM), 86. Paletta (ACM)   57. Bonaventura (ACM)   90+4. Suso (ACM)


    US Sassuolo Calcio: Consigli – Fontanesi (74. Magnanelli), Cannavaro (C), Acerbi, Peluso – Taïder (61. Brighi), Missiroli, Biondini – Berardi, Zaza, Sansone (70. Floro Flores).
    Náhradníci: Pomini, Celeste – Longhi, Magnanelli, Chibsah, Bianco, Lazarević, Natali, Brighi, Floro Flores, Floccari.

    AC Milán: Diego López – Abate (46. Suso), Alex, Paletta, Bonera (C) – Poli, N. de Jong, van Ginkel – Honda (78. El Shaarawy), Destro (68. Pazzini), Bonaventura.
    Náhradníci: Abbiati, Gori – Mexés, Suso, Pazzini, Albertazzi, Zapata, Bocchetti, Mastalli, Zaccardo, El Shaarawy.

    Rozhodčí: Guida – Vivenzi, Gava
    bahis siteleri