Austrálie – Nigérie 2:0 (kon.) | Švýcarsko – Ekvádor 10:1 (kon.) | USA – Švédsko 0:0 (kon.)
Japonsko – Kamerun 2:1 (kon.) | Francie – Kolumbie 0:2 (kon.) | Brazílie – Španělsko 1:0 (kon.)
Anglie – Mexiko 2:1 (kon.)
konec
Švýcarsko
10:1 (2:0)
Ekvádor
Sobota 13.06.2015, 01:00 • BC Place Stadium, Vancouver, British Columbia • Mistrovství světa - ženy
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní neuvěřitelný zápas je u konce! Švýcarsko nakonec outsiderovi z Ekvádoru nastřílelo deset branek a vyhrálo 10:1!

    První poločas v BC Place nabídl hodně zajímavou podívanou hru a zápas na jednu branku! Švýcarsko šlo do vedení až v 24. minutě, kdy si dala nešťastný vlastní gól Angie Ponceová. Švýcarsko mělo i další šance, avšak prosadit se dokázalo až v nastaveném času. Crnogorčevičová vybídla ke skórování Eseosu Aigbogunovou, která se nemýlila!

    Gólové hody ve druhém poločas započala Fabienne Hummová, která se prosadila v 47. minutě krásnou střelou! Za necelou minutu se prosadila Fabienne Hummová znovu a bylo to již 4:0! Svou pětiminutovku zakončila Fabienne Hummová další brankou a uzavřela tak svůj super rychlý hattrick! To nebylo vše! V 59. minutě kopalo Švýcarsko penaltu, kterou bezpečně proměnila Ramona Bachmannová. O minutu později se opět Ramona Bachmannová prosadila a v tu chvíli to bylo již 7:0! O necelé dvě minuty později však vstřelil Ekvádor alespoň česnou branku. Z penalty se prosadila Angie Ponceová! V 71. minutě si Angie Ponceová dala svůj druhý vlastní gól v zápase a bylo to již 8:1. Na 9:1 upravila Martina Moserová, které darovala gól gólmanka Berruzová. V 80. minutě trefila břevno Pesantesová. Přesněji mířila o minutu později Ramona Bachmannová, která vstřelila desátou branku a také završila svůj hattrick!

    Toto utkání mělo opravdu vše! Viděli jsme deset branek, dva hattricky, dvě vlastní branky jedné hráčky + její proměněnou penaltu! Hlavní pozornost vša bude kladena k Fabianne Hummové, která vstřelila hattrick za pět minut, což by měl být nejrychlejší hattrick vstřelený na MS!

    To je z mé strany vše a u dalšího fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (03:01:30)
    Fabienne Hummová dnes vsítila nejrychlejší hattrick vstřelený na MS!

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Z levé strany poslal centr Moserová, ten dolétl do vápna na hlavu Bachmannové, která si však následně pomohla v souboji s Aguillarovou nedovoleným zákrokem!
     
    90+1
    Švýcarky kombinují na útočné polovině a pokouší se dostat do nějaké pozice, ze které by mohly jít do zakončení.
     
    90
    Hlavní rozhodčí rozhodla, že se budou nastavovat pouze dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Švýcarky neustále obléhají vápno Ekvádoru a pokouší se vstřelit jedenáctou branku! Z pravé strany poslal centr Remundová, avšak Berruzová si pro míč opět došla.
     
    88
    Z levé strany před malou chvílí přilétl další centr z kopačky Rinastové! Tentokrát však Berruzová dokázala míč lapit.
     
    87
    Moserová se nyní snažila vysunout na levou stranu svou spoluhráčku Rinastovou, která se však dle názoru pomezní nacházel v ofsajdu. Opakované záběry však nic takového nepotvrdily!
     
    86
    Rohový kop rozehrála Bachmannová nakrátko s Moserovou, avšak centr dnes jednogólové hráčky žádné nebezpečí pro Ekvádor neznamenalo!
     
    85
    Ramona Bachmannová se prokličkovala do vápna a z pravé strany střílela. Jeho ránu zablokovala jedna z hráček Ekvádoru a Švýcarsko bude zahrávat rohový kop!
     
    84
    Ekvádor vybojoval rohový kop, nicméně z něj nic hráčky nevytěžili. Naopak dopředu se ženou Švýcarky, které jsou hladové po dalších gólech!
     
    83
    Moserová nyní na hranici vápna vymýšlela další přihrávku do vápna pro Bachmannovou. Střelkyně dnešních tří branek se však v době přihrávky nacházela v ofsajdu!
    Ramona BACHMANNOVÁ - 10:1
     
    81
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    DESET! Tak neuvěřitelná jízda Švýcarek druhým poločasem pokračuje! Na pravé straně se dostala k míči Remundová, která prostrčila míč RAMONĚ BACHMANNOVÉ, ta udělal krásnou kličku Aguillarové a vystřelila přesně k tyči! Již druhá hráčka, která zaznamenala hattrick!
    Pesantesová trefila břevno!
     
    80
    Quinterosová se ve vápně nedokázal prosadit a Abbéová míč odkopla za vápno. Zde si míč zpracovala Denise Pesantesová, která poslala míč do břevna!
     
    79
    I Ekvádor provádí poslední střídání! Ze hřiště odchází Mabel Velardeová, kterou nahrazuje Erika Vasquezová!
     
    78
    Teď se však Švýcarkám nedaří projít do pokutového pásma. Dočkáme se nepopulárního "bůra"?

    Jan Havlovic

    Branky: 24. Ponceová (vla.), 45+2. Aigbogunová, 47. Hummová, 49. Hummová, 52. Hummová, 60. Bachmannová, 61. Bachmannová, 71. Ponceová (vla.), 76. Moserová, 81. Bachmannová – 64. Ponceová

    Karty:   72. Pesantesová (ECU)


    Švýcarsko: Thalmannová – Rinastová, Kiwicová (72. Kusterová), Abbéová (52. Zehnderová), Maritzová (57.Remundová) – Crnogorcevičová, Wältiová, Moserová, Aigbogunová – Bachmannová, Hummová
    Náhradníci: Remundová, Betschartová, Kusterová, Zehnderová, Dickenmannová, Michelová, Ismailiová, Bürkiová, Schwarzová, Oehrliová, Bernauerová, Deplazesová

    Ekvádor: Berruzová – Ponceová, Aguillarová, Ortizová (46. Salvadorová), Rodríguezová – Pesantesová, Olveraová – Velardeová (79. Vasquezová), Palaciosová (69. Barreová), Realová – Quinterosová
    Náhradníci: Zambranová, Vasquezová, Lattanzio, Torresová, Tobarová, Rieraová, Caicedová, Salvadorová, Barreová, Veraová, Jacomeová

    Rozhodčí: Ganiová – Shamsuriová, Hoová
    bahis siteleri