Mexiko – Bolívie 0:0 (kon.) | Uruguay – Jamajka 1:0 (kon.) | Argentina – Paraguay 2:2 (kon.)
konec
Argentina
2:2 (2:0)
Paraguay
Sobota 13.06.2015, 23:30 • Estadio La Portada de La Serena, La Serena • Copa América • Skupina B
Předzápasové kurzy
    Realizační tým Argentiny na stadiónu Estadio La Portada de La Serena

     
    PARAGUAY
    Los pro Paraguay příliš milosrdný nebyl a ve společnosti Argentiny, Urugaye a Jamajky může maximálně pomýšlet na umístění na třetím místě, neboť první dva státy jsou zkrátka nad její síly! Velmi důležité bude pro svěřence Ramóna Díaze utkání s Jamajkou, které prakticky rozhodne o tom, kdo obsadí třetí místo.

    Paraguay odehrála v rámci přípravy na nadcházející šampionát tři přípravná utkání! Hned to první odehrála na konci března na půdě Kostariky. Utkání toho příliš nenabídlo a oba týmy se rozloučily po bezbrankové remíze! V dalším utkání Paraguay už nestačila na Mexiko, kterému podlehla 0:1. Poslední utkání odehrála Paraguay doma s Hondurasem, toho utkání mělo prověřit připravenosti týmu trenéra Díaze. Zajímavé utkání nakonec skončilo remízou 2:2!

    Hodně důležitý hráčem pro Paraguay je Roque Santa Cruz, který by i dnes měl s největší pravděpodobností nastoupit v základní sestavě! Vedle něj by se měl postavit Lucas Barrios nebo Raúl Bobadilla!
    Gonzalo Higuaín s Ezequielem Garayem na pokoji, za pár hodin však již budou bojovat na hřišti!

     
    ARGETINA
    Argentina je považována za jednoho z největších favoritů letošní Copa América! Hvězdý tým okolo Lionela Messiho je výborně posádaný a přal mu i los. Ve skupině narazít na Paraguay, Urugay a Jamaku. Největší odpor bude jístě klást Urugay, která má ve svém středu Luise Suaréze. Argentina má však za úkol titul a postup ze skupiny je pro ni samozřejmostí!

    V letošním roce odehrála Argetina celkem tři přípravná utkání. To první sehrála v El Salvadoru, kde vyhrála 2:0. V dalším přivítala doma Ekvádor, který rovněž porazila 2:1. Poslední utkání s Bolívií mělo sloužit jako generálka na samotný šampionát! A generálky všla, Argentina vyhrála 5:0!

    Tým Argentiny je našlapán hvězdami z Evropy, nicméně jedna přecijen vyčnívá! Lionel Messi! Na geniálního hráče Barcelony bude kouč Gerardo Martino velmi sázet! Dále tu Argentina má hráče jako Di Mária, Pastore, Higuaín, Tévez, Lavezzi, nebo Agüero. Zkrátka hvězda vedle hvězdy!
     
    Hezký sobotní večer! Velmi očekávaná akce, která přtahuje zraky milionů fanoušků na celém světě je tady! Jihoamerické mistrovství Copa América ve čtvrtek v noci odstartovalo a dnes pokračuje dalšími dvěma zápasy! Na Estadio La Portada de La Serena se střetne favorit celého šamionátu Argentina a Paraguay! Úvodní výkop je naplánován v 23:30 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    Úvodní sestavy:

    Argentina: Romero – Rojo, Garay, Otamendi, Roncaglia – Pastore, Mascherano, Banega – di María, Agüero, Messi
    Náhradníci: Gago, Biglia, Pereyra, Higuaín, Guzmán, Casco, Demichelis, Tevéz, Lamela, Lavezzi, Andújar, Zabaleta

    Paraguay: Silva – Samudio, Pablo Aguilar, Da Silva, M.Cáceres – Ortiz, V.Cáceres, Ortigoza, Bobadilla – Santa Cruz, Valdéz
    Náhradníci: Villar, Piris, Bruno Valdez, Barrios, González, Benítez, Molinas, Martínez, Balbuena, Óscar Romero, Aranda, Aguilar

    Rozhodčí: Roldán – Guzmán, de la Cruz (vš. COL).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní sudí Kolumbijev Roldán právě zahájil dnešní utkání! Výhodu úvodního výkopu měli fotablisté "domácí" Argentiny! Míč šel hned ke stoperům, kteří zakládají první postupný útok.
     
    1
    Argentina zatím v pohodě kombinuje na vlastní polovině. Paraguay zatím nikterak aktivně nenapadá, což ulehčuje domácím kombinaci.
     
    2
    Teď u Bobadilla napadal, nicméně to přehnal s důrazem a poslal k zemi Pastoreho. Hlavní arbitr neváhal s odpískáním nedovoleného zákroku.
     
    3
    Zajímavý míč za obranu dostal Sergio Agüero, který si v souboji o míč pomohl rukou a fauloval Samudia. Hráčům Argentiny se toto rozhodnutí příliš nelíbí, avšak sudí Roldán je nekompromisní.
     
    4
    Na útočné polovině se do kombinace dostal Roque Santa Cruz a Samudio. Velmi dobře se však pohyboval Marcos Rojo, který se dostal před Samudia a nechal míč doběhnout do zámezí.
     
    5
    Argentina podnikla první rychlý protiútoku zápasu! Po levé straně postupoval s míčem di Mária, který poslal do vápna centr na přední tyč. Zde jej odvrátil někdo z hostujících hráčů. Za vápnem se opřel do míče Marcos Rojo, jehož střela byla tečovaná a Argentina bude mít k diposzici první rohový kop zápasu!
     
    6
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Pastore, jehož centr hledal ve vápně Garaye. Obrana Paraguaye si však počínala velmi dobře a centr odvrátila.
     
    7
    Pastore posílal přihrávku do středu pole pro Agüera. K útočníkovi City se však míč nedostal, neboť ve skluzu dobře zasáhl Ortigoza. Míč se odrazil na kopačky Argentinců, kteří nadále kombinují.
     
    8
    Argetina je dle očekávání od prvních minut velmi aktivní a vybojovala již druhý rohový kop v krátkém časovém sledu. Marcos Rojo rozehrál roh na krátko s Messim, který hledal ve vápně někoho ze svých spoluhráčů. Centr propadl na zadní tyč a Argentina pokračuje v kombinaci.
     
    9
    Argentina vybojoval již svůj třetí rohový kop v zápase! Tentokrát se rozehrávky ujal Angel di Mária, jehož centr na malém vápno odvrátil stoper Pablo Aguilar.
     
    10
    Domácí Argentina zatím svému soupeři prakticky nepůjčila míč. Paraguay je tak zatažená v obranném bloku a čeká na ataky soupeře!
     
    11
    Mascherano posílal do vápna zajímavý centr za obranou pro Messiho. Těsně před ním však míč odhlavičkoval Pablo Aguilar.
     
    12
    Argentina zahrávala volný přímý kop po nedovoleném zákroku Ortize na Messiho. Exekuce se zhostil Roncaglia, který hledal na hranici vápna Roja, ten měl míč dostat k Pastoremu. Do tohoto prostoru však přihrávka neprošla.
     
    13
    Mascherano přenesl hru na levou stranu k di Máriovi, který prakticky z první poslal centr do vápna. Na zadní tyči míč odklidil na rohový kop Da Silva.
    Momentka z prvního poločasu

     
    14
    Angle di Mária měl po zásahů Silvy možnost zopakování rohového kopu! Jeho druhý pokud však nebyl úspěšný a jeho slabý centr na přední tyči poslal do zámezí Banega.
     
    15
    Teď si však Argentina nerozuměla v útočné fázi a Mascheranovo centr na Messiho byl hodně nepřesný. Následuje odkop od branky Silvy!
     
    16
    Nepřesnosti se nacházejí i ve hře Paraguaye. Roque Santa Cruz ztratil před vápnem míč a násleně fauloval Banegu, který mu prchal.
     
    18
    Messi našel na levé straně Roja, který poslal do vápna přízemní centr pro Messiho, k tomu se míč nedostal. Míč se však odrazil za vápno, kde se do míče opřel Mascherano. Jeho rána byla tečována a prolétl těsně mimo branky Paraguaye!
    Tečovaná střela Mascherana
     
    19
    Argetina kombinovala na útočné polovině, avšak chybná přihrávka Roja vyslala do protiútoku Paraguay. Její protiútoku táhl Santa Cruz, který vypálil z hranice vápna. Jeho ránu zablokoval Otamendi.
     
    21
    Momentálně sledujeme zatím klasický obrázek hry. Argetina kombinuje na útočné polovině a Paraguay je zatažená v obranném bloku.
     
    22
    Viktor Cáceres se pokoušel centrem najít za obranou Santa Cruze. Přihrávka však neprošla přes stopera Otamendiho, který míč odhlavičkoval!
     
    23
    Marcos Rojo si v souboji s Samudiem počínal až moc důrazně, čehož si všiml hlavní arbitr a odpískal záložníkovi United nedovolený zákrok!
     
    24
    Další nedovolený zákrok odpískaný Argenticům! Na totožném místě fauloval také Mascherano, který poslal nedovoleným způsobem k zemi Bobadillu!
     
    24
    Za velmi tvrdý zákrok na Angela di Máriu vidí zaslouženou žlutou kartu Pablo Aguilar! Argentina má navíc k dispozici standardní situaci!
     
    25
    Domácí však rozehráli volný přímý kop na krátko a po postupné kombinaci se dostal do souboje o míč Rojo s Da Silvou. Úspěnšjší byl borec z Paraguaye a následuje odkop od branky Silvy!
     
    26
    Na pravé straně se provinil nedovoleným zákrokem Marcos Rojo a standardní situaci kopal Bobadilla. Jeho nadýchaný centr se snášel na malé vápno. V tomto prostoru kraloval Romero, který míč lapil do rukavic.
     
    27
    Banegovi se podařilo dostat míč do vápna, kde se nacházel Sergio Agüero. Útočník City si udělal prostor a vystřelil. Silva jeho přízemní ránu lapil!
     
    28
    Nicklas Otamendi byl na pravé straně tvrdě napadán Váldezem a byl donucen poslat míč do zámezí!
     
    29
    Argentina právě vstřelila branku!
    Favorit tohoto utkání jde po necelé půlhodince do vedení! Paraguay měla míč pod kontrolou na vlasntí, polovině, avšak jej neudržela a Argentina se rozjela vpřed. Messi skvěle napadal Samudia, který svou přihrávkou vyslal do úniku SERGIA AGÜERA, ten udělal kličku Silvovi a poslal míč do odkryté branky!
    Sergio AGÜERO - 1:0
     
    30
    Argentina mohla jít do dalšího rychlého útoku, nicméně ten zastavil Javier Pastore, který si v souboji s Da Sivlou pomohl faulem.
     
    31
    Argentina je opět nastěhována na útočné polovině a je vidět, že by ráda své vedení ještě navýšila, nejlépe do konce poločasu!
     
    33
    Marcos Rojo střídá na levé straně dobré okamžiky s horšími. Před malou chvílí si opět pomohl nedovoleným zákrokem a u míče zůstane Paraguay.
     
    34
    V posledních minutách je hra opravdu velmi často přerušována. Teď dle názoru sudího Roldána fauloval Lionel Messi, kterému se však rozhodnutí vůbec nelíbí!
     
    35
    Penalta pro Argentinu! Messi skvěle udržel míč na hranici vápna a stihl jej přistrčit Angelu di Máriovi, kterého poslal k zemi Samudio. Hlavní arbitr neváhal a odpískal pokutový kop!
    Penaltový zákrok na di Máriu
     
    36
    Argentina právě vstřelila branku!
    K penaltovému puntíku se postavil LIONEL MESSI, který přesnou střelou k tyči posílá Argentinu do dvoubrankového vedení! Silva vystihl stranu, nicméně na prudkou ránu neměl nárok!
    Lionel MESSI - 2:0
     
    37
    Pravý obránce Roncaglia se provinil na pravé straně nedovoleným zákrokem a nabízí hostujícímu týmu výhodu standadní situace!
     
    38
    Exekuce volného přímoho kopu se ujal Viktor Cáceres, který svým centrem hledal Pablo Aguilara. Ve vápně však vyskočil nejvýše Otamendi, který míč odhlavičkoval.
     
    39
    Na straně Paraguaye se opět žlutí! Za tvrdý zákrok na Otamendiho dostává zcela zaslouženě žlutou kartu Richard Ortiz!
     
    40
    Messi si naběhl do vápna, naznačil středu, avšak postupoval dál. Poté ho poslal k zemi Da Silva, ale hlavní sudí si již nedovolil penaltu odpískat podruhé!
    Zákrok Da Silvy na Messiho
     
    41
    Žlutou kartu dostává na druhé straně i obránce Janova Roncaglia, který ošklivě zajel do Váldeze a po právu vidí žlutou kartu!
     
    42
    Argentina kombinovala na vlastní polovině, ale nyní se ji přechod na útočnou polinu nepodařil a domácí musí začínat od vlastní poloviny!
     
    43
    Stoper Ezequiel Garay našel za obranou Sergia Agüera, který si míč dokázal zpracoval. Následně ho však poslal k zemi Cáceres a je z toho další zajímavá standardka!
     
    44
    Argentina opět rozehrála standardní situaci na krátko a míč směřoval k Mascheranovi. Jeho krátký centr našel na přední tyči pouze obránce Paraguaye.
     
    45
    Hlavní arbitr nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    45+1
    Javier Pastore si naběhl za obranu na výborný pas Otamendiho. Zpracování mu vyšlo, nicméně do zakončení se hráč PSG nedostal.
     
    45+2
    Váldez si při zpracování míče ve vzduchu pomohl rukou, což postřehl hlavní arbitr a hru samozřejmě přerušil.
     
    45+3
    První poločas skončil.
    Hoekjová blafák Sergia Agüera snímek po snímku

     
    První poločas na Estadio La Portada de La Serena nabídl velmi zajímavou podívanou. Hned od začátku do utkání šli velmi aktivně Argentinci. Na první zajímavou šanci jsem však čekal až do 18. minutě, kdy rána Mascheana byla tečována, nicméně mimo! Ve 29. minutě se fanoušci již dočkali. Sergio Agüero dokázal využít chybu obrany Paraguaye a poslal domácí do vedení. V závěru poločasu se jetě prosadil z penalty Lionel Messi!

    Druhý poločas začne přibližně v 0:33!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hlavní arbitr Roldán právě zahájil druhý poločas! Úvodní výkop druhého poločas měli k dispozici fotbalisté Paraguaye.
     
    46
    Paraguay si hned na úvod druhého poločasu připravila první změnu. V dnešním utkání skončil Richard Ortiz, na jehož místo nastupuje González.
     
    48
    Angel di Mária se dokázal uvolnit na levé straně. Do souboje proti Cáceresovi nešel, nicméně přilétl střídající Gónzález, který poslal záložníka United k zemi a vidí žlutou kartu!
     
    49
    Tak Derlis González píše opravdu silný příběh. Přišel na začátku druhého poločasu, stihl už jednu žlutou kartu a před malou chvílí měl dostat druhou za faul na di Máriu. Sudí Roldán byl však milosrdný a hráče Paraguaye zatím ušetřil!
     
    50
    Exekuce standardní situace se ujal Angel di Mária, jehož centr mířil na hranici vápna, kde se dostal k hlavičce Leo Messi. Argentinská superstar však následně narzaila do Pablo Aguilara a nejspíše si přivodila nějaké lehčí zranění.
     
    51
    Leo Messi je již za postranní čárou a čeká na ošetření od lékařského týmu. Hra již pokraučuje a Argentina musí hrát malou chvilku v deseti.
     
    52
    Bobadilla obdržel zajímavý pas na levou stranu od Cácerese a už se chystal proniknout do vápna. V tom ho však zastavil hvizd sudího, který odpískal ofsajd.
     
    53
    Před vápnem se provinil nedovoleným zákrokem Javier Mascherano a Paraguay má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    54
    Exekuce standardní situace se ujal Bobadilla, který svůj centr zakroutil přímo do rukavic gólmana Romera, ten pohotově vykopává.
     
    55
    Argetina se dostala do rychlého protiútoku a di Mária vymýšlel kolmici na Messiho. Na toho však byla přihrávka příliš dlouhá a stoper Da Silva míč odkopl.
     
    56
    Argentina vybojovala další rohový kop. Rozehrávky se ujal di Mária, jehož centr však neznamenal pro obranu Paraguaye nebezpečí. Domácí ale nadále kombinují na útočné polovině. Uvidíme, co vymyslí!
    Momentka z druhého poločasu

     
    57
    Tak teď předvedli skvělou kombinaci Messi s Pastorem! Hráč PSG poslal finální přihrávku do vápna a hráč Barcelony vystřelil z první. Silva však zasáhl a míč vyrazil!
    Messiho ránu vyrazil Silva
     
    59
    Argentina teď uklidňuje hru a kombinuje na vlastní polovině. Paraguay se staví do obranného bloku a zatím nikterak aktivně nenapadá.
     
    60
    Na druhé straně se ukázal také gólman Romero, který fantasticky zasáhl proti střele Bodavilly!
     
    60
    Paraguay právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Utkání dostává úplně nový náboj, neboť Paraguay snižuje na 1:2! Střídající González získal míč na polovině hřiště a poslal jej k NELSONU VALDÉZOVI, který vyslal nádhernou ránu, na kterou byl Romero krátký!
    Nelson VALDÉZ - 2:1
     
    62
    Argetina je z průběžného vývoje lehce zaskončená a u míče je opět Paraguya, která má mometnálně psychickou výhodu!
     
    63
    Navýšit vedení Argentiny mohl Leo Messi! Argentinská hvězda nabrala rychlost před vápnem prošla přes dvojici protihráčů, obešla i gólmana Silvu a vypálila. Střela prolétla těsně mimo!
    Krásné sólo brankou neskončilo
     
    64
    Argentina opět přebírá otěže utkání a kombinuje na útočné polovině. Paraguay raději šestří síly a je zatažená na vlastní polovině.
     
    65
    Banega to teď vzal před vápnem na sebe, což evidentně nebyl příliš dobrý nápad. Míč mu uskočil a málem se k němu dostal Bobadilla.
     
    66
    Paraguay provádí již druhou změnu v tomto zápase! Ze hřiště odchází Raúl Bobadilla, kterého nahrazuje Édgar Benítez!
     
    67
    Velkou příležitost měl Javier Pastore, který dostal do vápna centr od Roja. Tvrdou střelu záložníka PSG vyrazil gólman Silva na rohový kop!
    Tvrdou střelu Pastoreho vyrazil Silva
     
    68
    Rohového kopu se ujal Angel di Mária. Jeho centr našel na hranici vápna Banegu, který se do míče opřel z první. Střela mu vůbec nesedla a míč skončil v zámezí.
     
    70
    Paraguay je opět nastěhovaná na útočné polovině. Navíc vybojovala rohový kop, ze kterého by klidně mohla udeřit!
     
    71
    Exekuce rohového kopu se ujal Palo Aguillar, který se pokoušel směřovat svůj centr na malé vápno. To se povedlo, avšak pro míč si došel Romero.
     
    71
    Tak to byla obrovská šance Paraguaye! Angel di Mária nedokázal odkopnout míč do bezpečí, a tak se k němu dostal González, který jej poslal do vápna, kde ho tečoval Váldez a míč proletěl těsně mimo!
    Velká příležitost Paraguyae
     
    72
    Na druhé straně zahrozil Lionel Messi, který si navedl míč do středu pole a pokoušel se střílet na zadní tyč! Jeho ránu však přizvedl jeden z bránících hráčů.
     
    73
    Po delší době se nám také ukázal Sergio Agüero, který dostal přihrávku do vápna a pohotově ji posílal před branku. Zde marně doklouzával Messi, který míč nakonec na hrací ploše nestihl!
     
    75
    První střídání provádí také Argentina! Velmi dobrý výkon dnes podal Javier Pastore. Na jeho místo nastupuje střelec z Juventusu Carlos Tévez!
     
    76
    Hned v zápětí střídá domácí celek vedený trenérem Martinem podruhé. Střelec úvodní branky Sergio Agüero odchází ze hry a a jeho místro nastupuje Gonzalo Higuain.
     
    79
    Paraguay střídá naposledy! Ze hřiště odchází Roque Santa Cruz, kterého nahrazuje Luca Barrios!
     
    80
    Argentina střídá naposledy a v dnešním utkání už žádné střídání neuvidíme! Svůj pobyt na hřišti ukončil Ever Banega, kterého nahrazuje Lukas Biglia.
     
    81
    Argentina se pokouší držet míč co nejdále brance Romera. Paraguay již ani nenapadá a působí lehce odevzdaným dojemem.
    Lionel Messi po spálené šanci

     
    82
    Druhou žlutou kartu z argentinského týmu dostává Nicólas Otamendi, který udeřil Barriose kopačkou do hrudi!
     
    84
    Javier Maschramp nabral rychlost ve středu pole a pokoušel se přenést hru na pravou stranu. Byl však zezadu falován Barriosem.
     
    85
    Tak toto může být pro obranu Argentiny ještě nepříjemné! Nicolás Otamendi na pravé straně fauloval střelce první branky Paraguaye Váldeze a hosté mají k dispozici standardní situaci!
     
    86
    Exekuce tohoto důležitého volného přímého kopu se ujal Cáceres, který však napálil pouze zeď!
     
    87
    Gólman Romero se teď společně s Roncagliou dostali pod tlak napadajícího Valdéze! Vše vyřešil Romero odkopem do zámezí a Paraguay bude vhazovat.
     
    88
    Nyní se provinil nedovoleným zákrokem Ezquiel Garay, který poslal k zemi Oritgozu. Standardní situace by mohla pomoci Parauyi, která by vyrovnat!
     
    90
    Paraguay právě vstřelila branku!
    Tak to je šok pro Argentinu! V samotném závěru se Paraguay prosazuje a srovnává na 2:2! Ortigza rozehrál volný přímý kop, který se vápně našel hlavu Da Silvy, který přiravil míč pro LUCASE BARRIOSE, ten přesnou přízemní střelou nedal Romerovi šanci!
    Lucas BARRIOS - 2:2
     
    90
    Hlavní arbitr nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+2
    Argentina si mohla vzít vedení zpátky! Angel di Mária poslal z pravé strany parádní centr do vápna, na který si naskočil Carlos Tevéz, avšak nedokázal dostat míč do branky!
    Tevéz se v stoprocentní šanci netrefil
     
    90+3
    Paraguay již pouze odkopává míče a to je pravděpodobně vše!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    Gólová radost Valdéze z první branky na turnaji!

     
    Dnešní utkání je u konce! Argentina nepotvrdila roli favorita a s Paraguayí pouze remízovala 2:2!

    První poločas na Estadio La Portada de La Serena nabídl velmi zajímavou podívanou. Hned od začátku do utkání šli velmi aktivně Argentinci. Na první zajímavou šanci jsem však čekal až do 18. minutě, kdy rána Mascheana byla tečována, nicméně mimo! Ve 29. minutě se fanoušci již dočkali. Sergio Agüero dokázal využít chybu obrany Paraguaye a poslal domácí do vedení. V závěru poločasu se jetě prosadil z penalty Lionel Messi!

    Do druhého poločasu nastoupila lépe Argentina a vše nasvědčovalo pohodové výhře Argentiny! V 60. minutě se však prosadil krásnou střelou Nelson Valdéz, kterému se podažilo snížit! Argentina měla poté ještě několik vyložených příležitosti, avšak ani jednu nevyužila! V samotném závěru tak udeřil Lucas Barrios, který Paraguayi vystřelil cenný bod!

    To je z mé strany vše a u dalšího fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (01:28:42)

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Agüero, 36. Messi (pen.) – 60. Valdéz, 90. Barrios

    Karty:   41. Roncaglia (ARG), 82. Otamendi (ARG) – 24. Aguilar (PAR), 39. Ortiz (PAR), 48. González (PAR)


    Argentina: Romero – Rojo, Garay, Otamendi, Roncaglia – Pastore (75.Tevez), Mascherano, Banega – di María, Agüero (76.Higuaín), Messi
    Náhradníci: Gago, Biglia, Pereyra, Higuaín, Guzmán, Casco, Demichelis, Tevéz, Lamela, Lavezzi, Andújar, Zabaleta

    Paraguay: Silva – Samudio, Pablo Aguilar, Da Silva, M.Cáceres – Ortiz (46. González), V.Cáceres, Ortigoza, Bobadilla – Santa Cruz, Valdéz
    Náhradníci: Villar, Piris, Bruno Valdez, Barrios, González, Benítez, Molinas, Martínez, Balbuena, Óscar Romero, Aranda, Aguilar

    Rozhodčí: Roldán – Guzmán, de la Cruz (vš. COL)
    bahis siteleri