Jihlava – Olomouc 4:3 (1:0 po s.n.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 7:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 4:0 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (kon.) | Zlín – Třinec 4:3 (2:0 po s.n.) | HC Plzeň – Chomutov 6:5 (po pr.)
Pardubice – Sparta 2:7 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Slavia – Kladno 7:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Litvínov
Sobota 05.09.2015, 12:00 • KV Arena • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    59:30
    Rulík se u mantinelu s Čapkem domluvil, oba odhodili rukavice, sundali si helmy a pustili se do sebe. Litvínovský hráč neměl sebemenší šanci, Rulík jej nepustil k jediné ráně a vítězství v bitce řádně oslavil. Oba byli sudím Kostourkem oceněni za 5+OK.
     
    55:16
    Za Frčkovou brankou se do sebe pustili Štěpka s Michálkem a oba odcházejí na 2+2 minuty za hrubost.
     
    54:55
    Vyloučení pro střelce poslední branky. Weinhold odchází na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    53:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici si dlouho přihrávali na pravé straně útočného pásma, navázali na sebe obrannou čtveřici Litvínova, pak Michálek našel volného MARTINA WEINHOLDA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Patrik Michálek a Jakub Vrána.
     
    52:33
    Za sekání vyloučen Dominik Čapek (LIT).
     
    48:50
    Frček nadvakrát zastavil střelu z blízkosti. Při té druhé mu ale pomohl Michálek, který rozhodil střelce faulem a odchází na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    45:30
    Beránek upaloval sám na bránu, puk si dal dále od hokejky, a tak jej Spěšný mohl přikrýt. I tak byl ale domácí hráč přidržen, za což jde Dominik Brzek (LIT) na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    40:40
    Janata se snažil prostrčit puk směrem k Davídkovi, který by díky dobré pozici jel sám na bránu. Poslední obránce Litvínova ale brejku zabránil.
     
    36:22
    A další vyloučení pro karlovarského hráče. Vodička dostal dvě minuty za krosček a hosté mají 1:05 přesilovky 5 na 3.
     
    35:25
    Dvě sekundy před vypršením trestů Davídka a Vostárka přibyde na domácí trestnou ještě Martin Weinhold (KVA) za vysokou hůl.
     
    33:27
    Milan Davídek (KVA) dohrál akci, když bylo po odpískání, což se nelíbilo Davidu Vostárkovi (LIT), jenž se po střelci karlovarské Energie ohnal. Davídek si ale situaci líbit nenechal a po obránci Litvínova seknul. Pro energetika tedy dvě minuty za sekání, Vostárek dostal dvě minuty za hrubost. Hraje se 4 na 4.
     
    30:12
    Frček září! Kapitán hostí Dominik Štěpka dojel k odraženému puku od zadního mantinelu, zívala na něj poloprázdná brána, pohotově vystřelil, ale domácí gólman zvládl hbitý přesun a dále drží čisté konto.
     
    27:02
    Za hákování odchází na dvě minuty na trestnou lavici Michael Čejka (KVA).
     
    24:20
    Jan Bárdoš jel sám na Frčka, zkusil rychlou střelu nad rameno, ale Frček dokázal puk zastavit.
     
    22:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přesilovka využitá pěknou brankou v podání Energie. Po sražené střele Rulíka od modré čáry se k puku dostal MILAN DAVÍDEK a švihem k tyči navýšil náskok svého týmu. Asistence: Adam Rulík
     
    21:33
    Dudek trefil sudího Kostourka do nohy. Brankaři Spěšnému se tento zásah do hry nelíbil, neodpustil si nějaké to peprnější slůvko a jsou z toho dvě minuty pro Litvínov. Za Spěšného odpyká trest Dominik Čapek.
     
    18:37
    Ujfaluši (LIT) zahákoval před brankovištěm a dostává zasloužené dvě minuty.
     
    14:38
    Jan Bárdoš (LIT) navíc oslabuje svůj tým. Dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    14:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Druhý rychlý gól. Beránek s Vránou ujížděli, první jmenovaný předložil puk JAKUBU VRÁNOVI těsně před brankovištěm a centr elitní formace Energie se nemýlil. Asistence: Ondřej Beránek
     
    14:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    MARTIN OSMÍK si perfektně počkal mezi kruhy, klepl si o přihrávku a poté, co jí dostal, vymetl pavučinku Spěšného brány. Akci ale předcházela dobrá práce Nguyena za bránou. Asistence: Kamil Svoboda a Tomáš Nguyen
     
    10:34
    Na jedné straně pěkná akce, Energie byla blízko ke skórování, chyběly centimetry, aby Weinhold dal do prázdné. Pak ale Litvínovští nahodili na Frčka, ten přidržel puk a Weinhold dohrál souboj s jedním z hostích po odpískání. Dvouminutový trest je na místě.
     
    07:37
    Pěkná akce Litvínova. Petr Ujfaluši dostal puk mezi kruhy, odkud zkoušel pálit a jen kvůli nešťastnému postavení puku na hranu se mu nepodařilo vystřelit lépe. Takto Frček pohotově zakročil.
     
    04:36
    Paradoxně největší šance Litvínova přišla až po přesilovce. Dominik Čapek obkroužil bránu a zkoušel puk procpat k bližší tyči. Frček byl ale v přesouvání rychlý.
     
    02:11
    Tomáš Nguyen (KVA) dostal dvouminutový trest za hákování.

    Vladimír Koča

    Branky a nahrávky: 15. Osmík (Svoboda, Nguyen), 15. Vrána (Beránek), 23. Davídek (Rulík), 54. Weinhold (Michálek, Vrána)


    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Kuchař) – Michálek (C), Rulík, Dudek, Weinhold, Beer, Vodička – Beránek, Osmík, Vrána – Čejka, Janata, Davídek – Nguyen, Procházka, Svoboda – Hendrych, Babka, Tamáš.
    HC Litvínov: Spěšný (Kovařík) – Březák, Vostárek, Franc, Brejžek, Brzek, Jonák – Sklenička, Štěpka, Kučera – Ujfaluši, Šimeček, Reichel – Stříbrný, Bárdoš, Čapek – Jícha, Najman, Chmelař.

    Rozhodčí: Kostourek – Hynek, Kokrment
    bahis siteleri