Buffalo – Columbus 4:6 (kon.) | Washington – Boston 2:1 (2:0 po s.n.) | Carolina – Pittsburgh 2:1 (kon.)
New Jersey – Philadelphia 3:2 (1:0 po s.n.) | Detroit – Toronto 4:2 (kon.) | Arizona – San Jose 0:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:6 (0:3, 0:2, 4:1)
Columbus Blue Jackets
Sobota 03.10.2015, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Oliver BJÖRKSTRAND - 4:6
     
    58:41
    Columbus právě vstřelil branku!
    Obrat už domácí nedokonají! Hannikainen vysunul OLIVERA BJÖRKSTRANDA, který jel sám na prázdnou branku a zřejmě rozhoduje o vítězství Blue Jackets. Asistence: Markus Hannikainen a William Karlsson.
    Evander KANE - 4:5
     
    53:05
    Sabres právě vstřelili branku!
    To je neuvěřitelné! Po dvou třetinách by na Buffalo nevsadil ani ten nejzarytější optimista, ale teď už jsou Šavle definitivně zpět v utkání! Gionta vybojoval za brankou kotouč a předložil ho Eichelovi, který McElhinneyho nepřekonal, ale důrazný EVANDER KANE už puk za brankovou čáru dostal – 4:5. Asistence: Jack Eichel a Brian Gionta.
    Jamie MCGINN - 3:5
     
    52:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    Pozor! Už je to jen o dva góly! Puk se po střele Pysyka odrazil od bruslí JAMIEHO MCGINNA, který stál mezi kruhy a McElhinney nestihl na změnu směru letu kotouče reagovat – 3:5. Asistence: Mark Pysyk a David Legwand.
    Zemgus GIRGENSONS - 2:5
     
    45:00
    Sabres právě vstřelili branku!
    Pozor, Sabres snižují na 2:5! Reinhart našel z rohu kluziště ZEMGUSE GIRGENSONSE, který se z levého kruhu trefil nad rameno brankáře McElhinneyho. Asistence: Sam Reinhart a Carlo Colaiacovo.
    Jamie MCGINN - 1:5
     
    44:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí v přesilovce snižují! O'Reilly poslal puk od pravého mantinelu mezi kruhy na hůl Moulsona, který ho hned prodloužil před branku a JAMIE MCGINN jeho nabídku tečoval do protipohybu McElhinneyho. Asistence: Matt Moulson a Ryan O'Reilly.
    Oliver BJÖRKSTRAND - 0:5
     
    28:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    Demolice pokračuje! Sedlák nahrál mezi kruhy Karlssonovi, jehož střelu Lehner ještě vyrazil, ale proti dorážce OLIVERA BJÖRKSTRANDA byl naprosto bezmocný. Asistence: William Karlsson a Justin Falk.
    William KARLSSON - 0:4
     
    23:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Z levého kruhu vypálil WILLIAM KARLSSON a Robin Lehner opět loví puk ze síťky! Hosté zvyšují už na 0:4. Asistence: Matt Calvert.
    Markus HANNIKAINEN - 0:3
     
    19:19
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté v závěru třetiny zvyšují na 0:3! Craig poslal do samostatného úniku MARKUSE HANNIKAINENA, který udělal Lehnerovi dlouhou forhendovou kličku a poté přehodil jeho položený beton. Asistence: Ryan Craig a Dalton Prout.
    Dean KUKAN - 0:2
     
    06:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je to 0:2 pro Modrokabátníky! Další chybu obrany Sabres potrestal DEAN KUKAN, který se z pozice obránce objevil až před Lehnerem a jeho nabídku na vzdálenější tyč si srazil do vlastní sítě bránící hráč. Asistence: Oliver Björkstrand a William Karlsson.
    Lukáš SEDLÁK - 0:1
     
    05:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    Skóre utkání otevírá český útočník LUKÁŠ SEDLÁK! Ristolainen z rohu namazal kotouč přímo na hůl Rychela, který z mezikruží vystřelil a Lehner puk vyrazil pouze k Sedlákovi, jenž ho bekhendem doklepl do odkryté klece. Asistence: kerby Rychel.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 45. McGinn (Moulson, O'Reilly), 45. Girgensons (Reinhart, Colaiacovo), 53. McGinn (Pysyk, Legwand), 54. Kane (Eichel, Gionta) – 6. Sedlák (Rychel), 7. Kukan (Björkstrand, Karlsson), 20. Hannikainen (Craig, Prout), 24. Karlsson (Calvert), 29. Björkstrand (Karlsson, Falk), 59. Björkstrand (Hannikainen, Karlsson)


    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Colaiacovo, Ristolainen, Weber, Franson, McCabe, Pysyk – Ennis (A), O'Reilly (A), Moulson – Gionta, Eichel, Kane – Reinhart, Larsson, Girgensons – McGinn, Legwand, Deslauriers. Trenér: Dan Bylsma
    Columbus Blue Jackets: McElhinney (Dansk) – Connauton, Prout (A), Bodnarchuk, Kukan, Falk, Goloubef – Milano, Broadhurst, Hannikainen – Björkstrand, Karlsson, Calvert (A) – Tynan, Chaput, Craig – Boll (A), Sedlák, Rychel. Trenér: Todd Richards

    Rozhodčí: Luxmore, McCauley – Driscoll, Kovachik
    bahis siteleri