Omsk – Novokuzněck 1:4 (kon.) | Barys – Novosibirsk 3:6 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 2:0 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Vladivostok 3:0 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 0:3 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 4:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 10.10.2015, 16:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Petrohrad si zahraje v samotném závěru sedmou přesilovou hru v tomto utkání! Na trestnou lavici míří Malcev!
     
    53:21
    Kartajev je zpět na ledě, a Lokomotiv přežil i své šesté oslabení v tomto zápase!
     
    51:59
    Petrohrad se tentokrát konečně dočkal vytoužené branky, nicméně ta není uznána! Střelu Jakovleva totiž tečoval z pravé Kontiola, nicméně měl hůl příliš vysoko!
     
    51:21
    Petrohrad si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující Vladislav Kartjajev!
     
    40:58
    Hostující celek hrál v šesti, což znamená, že si Petrohrad zahraje přesilovou hru!
    Jegor AVERIN - 0:3
     
    33:31
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv přesilovou hru pět na tři využívá, a vede již tříbrankovým rozdílem! Hostující celek dlouho kombinoval v útočném pásmu. Střílet mohl Staffan Kronwall, který však vylepšil pozici pro Petriho Kontiolu, který našel krásnou křížnou přihrávkou JEGORA AVERINA, na jehož zakončení byl Koskinen krátký! Asistence: Petri Kontiola, Staffan Kronwall
     
    32:52
    Od modré čáry to zkusil opět Staffan Kronwall, jehož rána tentokrát mířila na branku. Koskinen však ránu lapil! Navíc jde na trestnou Maxim Čudinov, a Petrohrad půjde do tří!
     
    31:49
    Přesilovou hru si zahraje také Jaroslavl! Za podražení Korškova míří na trestnou lavici Dmitrij Kalinin!
     
    30:40
    Aktivní čtvrtá lajna SKA opět zaúřadovala v útočném pásmu. Po pravé straně se protáhl Ponikarovskij, který poslal krásnou přihrávku před branku pro Dergačjova, jehož zakončení však skončilo mimo!
     
    29:59
    Do přečíslení dva na jednoho se dostal hostující Andrej Loktionov s Sergejem Konkovem. Prvně jmenovaný vzal akci na sebe, nicméně jeho střelu vykryl Koskinen!
     
    27:31
    Jevgenij Ketov se dokázal uvolnil u mantinelu na pravé straně, a poslal nahození před branku. V tomto prostoru fauloval Andrej Loktionov, který podrazil Koskirantu, a míří na trestnou lavici!
     
    23:28
    Parádní přihrávku před branku poslal domácí Jevgenij Dadonov, který hledal přes brankou Koskirantu. Toho však nedovoleně bránil Pavel Koledov, který tak dostává dvě minuty!
    Petri KONTIOLA - 0:2
     
    19:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí jistě studená sprcha, neboť čtyři sekundy před koncem se Lokomotiv prosazuje podruhé! Daniil Apalkov se dostal na levé straně ke kotouči, následně ho posunul na PETRIHO KONTIOLU, jehož první střelu zablokoval obránce. Ta druhá už však mířila mezi tř tyče! Asistence: Daniil Apalkov.
     
    18:50
    Ilja Kovalčuk si tentokrát vybruslil z levé strany, a lehkou "žabičkou" našel mezi kruhy Koskirantu. Jeho střelu však dokázal Murygin vyrazit nad branku!
     
    17:55
    Barabanov naprosto příšernou přihrávkou poslal do úniku hostujícího Korškova, který elegantní zadovkou našel mezi kruhy Mosaljova. Jeho zakončení však dokázal vykrýt Koskinen!
     
    17:05
    Hlavní rozhodčí opět vylučuje, a opět je to na straně hostujícího celku! Petri Kontiola poslal hodně nešikovně na mantinel Ketova, a odchází si na dvě minuty odpočinout!
     
    16:13
    U mantinelu na levé straně se dostal ka kotouči Joakim Lindström, který parádní přihrávkou našel před brankou Jevgenije Ketova. Jeho zakončení však skončil těsně vedle!
     
    13:43
    Ponikarovskij teď krásnou zadovkou uvolnil do přečíslení Alexandera Dergačjova, který vzal celou akci na sebe. Jeho ránu však vyrazil Murygin do ochranné sítě!
     
    09:22
    Petrohrad dlouhou dobu kombinoval v útočném pásmu, a svému soupeři nepůjčil kotouč. Do zakončení se následně dostal až Maxim Čudinov, který svou střelu trefil Emila Galimova, který zůstává ležet na ledě!
     
    07:32
    SKA ze svého tlaku v útočném pásmu vybojovalo první přesilovou hru! Na trestnou lavici putuje hostující Ilja Ljubuškin za podražení.
    Andrej LOKTIONOV - 0:1
     
    05:10
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A hostující celek jde hned v šesté minutě do vedení! Lokomotiv velmi dobře přešel přes modrou čáru, a ke střele se dostal Mosaljov. Jeho střela mířila mimo branku, nicméně kotouč se odrazil od mantinelu přímo do prostoru, kde se nacházel ANDREJ LOKTIONOV, který lehce plácl do kotouče, a ten skončil v brance! Asistence: Denis Mosaljov, Michail Grigorjev
     
    00:55
    Na levé straně se otevřel prostor pro Jevgenije Dadonova, který si nabruslil až před Murygina. Zkušený ruský brankář si však počkal na zakončení, a střelu vyrazil.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 6. Loktionov (Mosaljov, Grigorjev), 20. Kontiola (Apalkov), 34. Averin (Kontiola, Kronwall)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Judin, Bělov, Čudinov, Chafizulin, Kalinin, Rukavišnikov, Zubarev – Barabanov, Šipačjov (A), Kovalčuk (C) – Dadonov, Koskiranta, Burdasov – Ketov, Kablukov, Lindström – Dergačjov, Chochrjakov, Ponikarovskij
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall (C), Ljubuškin, Pašnin (A), Grigorenko, Gorochov, Koledov – Averin (A), Kontiola, Apalkov – Konkov, Loktionov, Mosaljov – Galimov, Kartajev, Malcev – Enlund, Kraskovskij, Korškov – Kapustin

    Rozhodčí: Gofman, Sergejev – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 12226
    bahis siteleri