Vsetín – Poruba 5:2 (kon.) | Opava – Vítkovice 1:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Zlín – Olomouc 8:1 (kon.) | Č. Budějovice – K. Vary 3:0 (kon.) | Sparta – Chomutov 3:4 (0:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – Letňany 4:1 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 3:5 (kon.) | Slavia – HC Plzeň 2:1 (po pr.)
Třinec – Havířov 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Liberec – Jihlava 3:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 10.10.2015, 16:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    43:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté naprosto nezvládají zápas a inkasovali další branku. Kryštof Pažourek našel před brankovištěm najíždějícího FILIPA JIRÁSKA, který prostřelil brankáře Dynama. Asistence: Kryštof Pažourek, Michael Gaspar.
     
    36:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už počtvrté se puk podíval za brankovou čáru Pardubic. Radim Šalda nahodil puk na bránu, který se odrazil k volnému MARTINU ŠTOHANZLOVI, jenž si připisuje už druhou branku v utkání. Asistence: Radim Šalda, Michael Gaspar.
     
    21:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecká mašinérie pokračuje. MARTIN ŠTOHANZL tvrdou střelu z mezikruží prostřelil hostujícího gólmana. Asistence: Filip Jirásek.
     
    20:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak toto je naprosto neuvěřitelná chyba na straně hostů. Hradec Králové vede podruhé v zápase zásluhou úniku ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, který vypíchl puk protihráči v oslabení. Bez asistance.
     
    15:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo zajímavé proměnění branky. Ondřej Machala nahodil puk směrem na hradeckou svatyni, MICHAL ŽOUŽELKA si kotouč vzal až za bránu a ještě se snažil vystřelit, puk se však odrazil od brusle gólmana přímo do sítě. Asistence: Ondřej Machala.
     
    05:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    A přece jen se ta koncovka našla. V první zajímavé šanci Hradce Tomáš Kynčl nahodil puk na bránu. Ten ještě pardubický gólman odrazil před sebe, na dorážku PATRIKA HIDVEGHYHO byl ale krátký. Asistence: Tomáš Kynčl, Štěpán Matějček.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 6. Hidveghy (Kynčl, Matějček), 21. Matějček, 22. Štohanzl (Jirásek), 37. Štohanzl (Šalda, Gaspar), 44. Jirásek (Pažourek, Gaspar) – 16. Žouželka (Machala)


    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Kynčl, J. Moník, Gaspar, Muška, Hroudný, Šalda, Pohl, Lelek – Hidveghy, D. Matouš, Matějček "C", Jirásek, Štohanzl, Pažourek, Mašín, Hašek, F. Moník Šimůnek, Maršík, M. Matouš.Trenér: Vladimír Kostka.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Sýkora, Trejbal, Žouželka, Boček, Mert, Javůrek – Martínek, Pochobradský, Štefka, Machač, Paliesek, Roubal, Machala, Syrovec "C", Petrus, Kubišta, Šeliga. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Úlehla – Zeman, Řezníček
    bahis siteleri