Los Angeles – Florida 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 4:2 (kon.) | Washington – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.)
Carolina – Ottawa 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Philadelphia 0:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 0:4 (kon.)
Minnesota – Tampa 1:0 (kon.) | Arizona – NY Rangers 1:4 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 5:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 0:1 (kon.) | Detroit – Dallas 1:4 (kon.) | New Jersey – Vancouver 4:3 (po pr.)
NY Islanders – Boston 1:2 (kon.)
konec
New York Islanders
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Boston Bruins
Neděle 08.11.2015, 23:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A nakonec statistici NHL na základě prozkoumání videa upravují určení střelce a asistencí u druhé branky Bostonu! Vítěznou trefu v utkání nedal Marchand, nakonec je gól přiznán PATRICE BERGERONOVI, asistence Kevan Miller a Brad Marchand.
     
    59:58
    Velmi důležitý faul Matta Beleskeyho, který možná zachraňuje Bostonu body! Ten totiž vysekl Nielsenovi hůl z ruky, když ten se snažil zakončovat už z docela dobré pozice na kruhu! Beleskey sice dostává dvě minuty, ale domácí přišli o velmi dobrou pozici ke skórování!
     
    56:03
    Matt Martin a Adam McQuaid se několik vteřin vzájemně drželi za brankou Raska, sudí nechali pokračovat, teď jdou ale oba za katr za hrubost.
    Johnny BOYCHUK - 1:2
     
    53:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    Prásk! To byl nápřah až ke stropu Barclay's Center a JOHNNY BOYCHUK od modré trefil tyčku, od které se puk odrazil s cinkotem nesoucím se celou halou do sítě! A hala bouří, domácí se dostávají na dostřel a přesilovka bude pokračovat! Asistence: Kyle Okposo, Frans Nielsen.
     
    52:40
    A teď mohou domácí poprvé v zápase hrát přesilovku 5 na 3, a to hodně dlouhou! Dvě minuty za držení dostává Joonas Kemppainen!
     
    52:38
    Neskutečný závar před brankou Tuukky Raska, kde na sobě v jednu chvíli leželo šest hráčů, a když pak domácí kotouč vydolovali, tak sudí vzdálený od střelce s pukem přerušil hru, protože měl dojem, že puk je stále schován pod hráči! A Tavares jen vztekle sekl hokejkou do ledu, domácí mohli zakončovat do prázdné branky!
     
    52:24
    Cizikas dostal nyní hokejkou do obličeje a bude se znovu vylučovat, dvě minuty dostane Kevan Miller.
     
    50:34
    Definitivní rozhodnutí mohl zaznamenat Patrice Bergeron, který ujížděl sám na Haláka, ale slovenského brankáře nepřekonal, ten vytasil velmi dobrý zákrok, Bergeron do něj pak navíc ještě spadl.
     
    47:24
    A domácí si znovu zahrají přesilovku, za krosček na Cala Clutterbucka dostává dvouminutový trest Torey Krug.
     
    44:36
    A hosty čeká další oslabení v utkání, na trestnou míří za držení Johna Tavarese Patrice Bergeron, který tedy chytl dvouminutový trest za nedovolený prohřešek.
     
    43:20
    Velmi dobře to v koncovce provedl Casey Cizikas, který naznačil přihrávku, pak zasekl a vypálil, jenže přestřelil Raskovu branku! Kotouč se pak od mantnelu odráží mimo led.
     
    42:11
    A znovu Rask! Tentokrát proti teči Johna Tavarese! Velmi těžké zákroky bostonské jedničky, který drží hosty v relativně pohodlném náskoku dvou branek!
     
    41:44
    A další velmi dobrý zákrok Raska, tentokrát proti teči Kylea Okposa!
     
    39:56
    A Rask s Halákem si to začínají na dálku rozdávat o to, kdo vystřihne efektnější zákrok! Slovenský brankář vychytal lapačkou Trotmana!
     
    39:05
    Neskutečný zákrok Raska proti výpadu Cal Clutterbucka, ten mířil do horního růžku branky na lapačku, tou však Rask bleskově švihl a kotouč do ní schoval jakoby nic...
     
    37:22
    A je po přesilovce. Frans Nielsen si pomohl v souboji s Bergeronem nedovoleně a za držení dostává dvouminutový trest.
     
    36:35
    Cizikas si vykoledoval dvouminutový zákrok na Maxi Talbotovi, který za hákování dostává tedy menší trest.
     
    34:22
    Břevno teď zazvonilo na Raskově brance po Beckově ráně! Podruhé dnes Raskovi pomohla konstrukce jeho branky!
    Brad MARCHAND - 0:2
     
    34:13
    Bruins právě vstřelili branku!
    A hosté zvyšují na 2:0! Bombu od modré sice nohou zablokoval Johnny Boychuk, ale tak nešťastně, že kotouč mířící do rohu kluziště trefil před brankou stojícího hráče a od něj končí puk v brance! Velmi šťastná trefa hostů znamená vedení o dvě branky! Jako autor branky je určitě PATRICE BERGERON. Asistence: Kevan Miller, Brad Marchand.
     
    33:10
    Tavares na Boychuka a jeho bombu Rask vyráží!
     
    30:44
    Tentokrát to byli hosté, kdo první dobruslil to vyhození přes všechny čáry, a Islanders z toho měli velké problémy! Halák musel krýt teč Hayese, ještě se snažil dorážet Spooner, také aktivní Kemppainen, Halák odolal náporu soupeře!
     
    21:15
    Frank Vatrano v další solidní střelecké pozici, ale i tentokrát se včerejší debutant v NHL proti Halákovi neprosadil.
     
    20:38
    Daleko nedošel a Frans Nielsen pálí hned po přejetí do útočného pásma, Tuukka Rask jeho bombu kryje!
     
    15:40
    A vyloučeným je Patrice Bergeron, který tedy z pozice faulovaného je najednou faulujícím. Za hákování na Taylora Becka oslabuje svůj tým na dvě minuty.
     
    13:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Odolat takové přesilovkové mašině, jaká je letos v Bostonu, v oslabení třech proti pěti je prakticky nemožné! Ťukec hostů zakončuje tvrdě a nekompromisně RYAN SPOONER, Halák neměl nejmenší šanci cokoliv s jeho bombou udělat! Asistence: David Krejčí, Patrice Bergeron.
     
    12:38
    Jaroslav Halák nejprve chytil ránu Erikssona a pak Boychuk odpálil kotouč mířící do prázdné branky!
     
    12:08
    Je to tak! Brian Strait dostává dvě minuty za vystřelení kotouče mimo led a pro Islanders velmi perná chvilka, celá třetí obranná dvojice si místo na střídačku sedla na trestnou lavici.
     
    11:52
    A asi si od práce moc neodpočine. Marek Židlický dostává dvě minuty za podražení Marchanda, pro českého zadáka je to páté vyloučení v sezóně. A nás čeká v akci nejlepší přesilovka v lize, s úspěšností 33,3 procenta nemá Boston v početních převahách v soutěži konkurenci. Na druhou stranu Islanders jsou ve hře v oslabení 2. nejlepší v soutěži. Tak kdo s koho?
     
    08:58
    Tyčka teď zazvonila vedle Raskovy hlavy po bombě Matta Martina!
     
    07:42
    A na druhé straně se předvedl Rask, který vychytal v také solidní šanci Tavarese!
     
    07:23
    Výborný Halákův zákrok po obrovské šanci Franka Vatrano, puk již padal za záda slovenského brankáře, ten ale ještě vytasil zákrok a kotouč vyrazil ven z branky!
     
    04:27
    Zdeno Chára ztratil kotouč kousek za modrou a Krug musel vložit své tělo do nebezpečné střely domácích!

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 54. Boychuk (Okposo, Nielsen) – 13. Spooner (Krejčí, Bergeron), 35. Bergeron (K. Miller, Marchand)


    New York Islanders: Halák (Greiss) – de Haan, Hamonic, Leddy, Boychuk, Strait, Židlický – Kuljomin, Tavares (C), Okposo (A) – Lee, Nielsen (A), Bernier – Nelson, Grabovskij, Beck – Martin, Cizikas, Clutterbuck
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára (C), C. Miller, Krug, McQuaid, Trotman, K. Miller – Beleskey, Bergeron (A), Connolly – Vatrano, Krejčí (A), Eriksson – Marchand, Spooner, Hayes – Talbot, Kemppainen, Rinaldo

    Rozhodčí: Dwyer, Meier – Miller, Cormier

    Diváci: 13197
    bahis siteleri