Česko – Finsko 2:3 (kon.)
konec
Česko
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
Finsko
Neděle 08.11.2015, 17:30Reprezentace do 19 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čechům se to podařilo a je tu využití přesilové hry, když kontaktní branku střílí kapitán českého celku FILIP KUŤÁK. Bez asistence.
     
    27:01
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném vhazování se do útoku dostal severský tým a je z toho třetí branka v české síti. Prosadit se nyní dokázal AARO VIDGREN. Asistence: Arttu Ruotsalainen.
     
    22:03
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hosté připravili hodně rychlou odpověď. ATTE MAKINEN doslova a do písmene dokázal procedit puk za záda Kuchaře, který měl mezi betonem a tyčkou malinkou skulinku. Asistence: Julius Mattila, Waltteri Ruuskanen.
     
    21:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střelci se na vlašimském stadionu probudili a rychlý útok České republiky završuje přesnou střelou do sítě FRANTIŠEK WÁGNER. Asistence: Filip Dvořák.
     
    20:12
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je povedený vstup do druhé třetiny pro finský celek. Hosté se hned po buly natlačili do útočného pásma a před brankou se nejlépe orientoval MIIKKA PITKANEN. Asistence: Arttu Pelli, Eetu Elo.

    Jiří Paýr

    Branky a nahrávky: 22. Wágner (Dvořák), 59. Kuťák – 21. Pitkanen (Pelli, Elo), 23. Makinen (Mattila, Ruuskanen), 28. Vidgren (Ruotsalainen)


    Česko: Kuchař (Kváča) – Bartko, Adámek, Jandus, Pýcha, Walter, Adam, Weinhold, Rudl – Guman, Ďurač, Dvořák (A), Kusý, Kuťák (C), Krliš, Suchý, Furch, Wágner, Anděl, Koblížek.
    Finsko: Ruusu (Kahkonen) – Parikka, Pelli, Rautanen, Vainio, Mattila Je. (A), Ruuskanen – Virta, Mattila Ju. (A), Elo, Borgström, Gymer, Lamsa (C), Makinen, Niemelä, Vidgren, Hopponen, Pitkanen, Väyrynen, Ruotsalainen.

    Rozhodčí: Horák, Souček – Lhotský, Svoboda
    bahis siteleri