Buffalo – Arizona 5:2 (kon.) | Columbus – Florida 1:2 (1:2 po s.n.) | New Jersey – Philadelphia 3:4 (po pr.)
NY Islanders – St. Louis 2:1 (2:0 po s.n.) | Calgary – Boston 5:4 (po pr.) | Edmonton – Dallas 2:1 (po pr.)
Anaheim – San Jose 1:0 (kon.) | Winnipeg – Washington 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Pittsburgh 5:3 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
Washington Capitals
Sobota 05.12.2015, 21:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    SCHEIFELE - 2:1
     
    64:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Po téměř osmiminutovém prohlížení záznamu hry je nakonec gól uznán, Jets vítězí! Wheeler si v rohu kluziště vyměnil kotouč s Troubou, který jej zavezl za branku soupeře, odkud přesným pasem našel MARKA SCHEIFELEHO, jenž ranou k levé tyči prostřelil marně se natahujícího Holtbyho! Asistence: Jacob Trouba, Blake Wheeler.
     
    63:02
    Fantasticky to teď udělal Kuzněcov, jenž se parádně zbavil svého strážce a nádherným pasem našel před brankou bojujícího Williamse, který si ale tváří v tvář na Hellebuycka nepřišel!
     
    59:34
    Teď měli domácí i trochu štěstí, nahození od Matta Niskanena totiž Kuzněcov tečoval jen kousek vedle pravé tyče Hellebuyckovy pokladnice!
     
    51:04
    Tohle měl být gól! Po Carlsonově nahození si Hellebuyck nevedl úplně stoprocentně a vyrazil touš jen k Ovečkinovi, který ještě hledal volného Oshieho, avšak americký šikula před prázdnou brankou pohrdl možností poslat Caps do vedení!
     
    47:25
    Tady scházely centimetry! Little parádním křížným pasem našel úplně osamoceného Dustina Byfugliena, který tvrdou ranou orazítkoval břevno Holtbyho branky!
     
    35:16
    Domácí si celou situaci komplikují, Wilson tvrdě, avšak čistě atakoval Thorburna, který neudržel nervy a zbytečně oplácel. Tvrďák z domácího týmu dostává dvě minuty za hrubost.
    BÄCKSTRÖM - 1:1
     
    34:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Nyní už jsou Caps úspěšní, přesilovou hru bleskově využívají a srovnávají skóre tohoto klání! NICKLAS BÄCKSTRÖM si několikrát vyměnil kotouč s Carlsonem a nakonec ukrytou střelou překvapil Hellebuycka, kterému kotouč mezi rukou a tělem propadl až do sítě! Asistence: John Carlson, André Burakovsky.
     
    34:13
    Washington má další šanci na vyrovnání, Winnipeg svému soupeři totiž nabízí už třetí přesilovou hru. Po tvrdém hitu na Laicha si dvě minuty odpočine Anthony Peluso, jenž se proti pravidlům provinil hrubostí.
     
    27:58
    Dobrá šance pro Jets! Ehlers zavezl touš do útočné třetiny, kde jej zadovkou přenechal Burmistrovovi, který ale bekhendem na Holtbyho nevyzrál. Navíc se bude vylučovat, dvě minuty za hákování si odsedí Jevgenij Kuzněcov.
     
    26:22
    Další dobrá možnost hostí! Po sérii odrazů se puk dostal až k na hranici brankoviště číhajícímu Wilsonovi, který však před poloprázdnou svatyní soupeře trefil jen boční síť!
     
    24:01
    Tohle byla paráda v podání Andrewa Ladda, který se šikovným manévrem zbavil Carlsona, ovšem v souboji tváří v tvář Holtbymu branku bekhendem o kousek přestřelil!
     
    21:41
    Washington má k dispozici další přesilovku, na dvě minuty za podražení je vyloučen Chris Thorburn.
    LADD - 1:0
     
    19:53
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg nakonec početní převahu využívá a sedm vteřinek před první sirénou se dostává do vedení! Byfuglienova rána opět zamířila mimo tři tyče, ovšem puk se od zadního mantinelu odrazil na hůl Littlea, který ještě našel lépe postaveného ANDREWA LADDA a kapitán Jets ranou do šibenice nedal Holtbymu šanci zasáhnout! Asistence: Bryan Little, Dustin Byfuglien.
     
    18:57
    Latta a Trouba podle očekávání dostávají za bitku pětiminutový trest. Sudí však rozdávali i další tresty: 2+2 minuty za hrubost si odsedí Tom Wilson, na straně domácích musí na trestnou lavici ještě obránce Mark Stuart, jenž taktéž inkasuje dvě minuty za hrubost. Winnipeg si tedy zahraje další přesilovou hru.
     
    16:39
    Svou první početní převahu si zahrají i hosté, Alexander Burmistrov totiž vyhodil kotouč do hlediště a po právu dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    13:57
    Domácí si šestatřicet vteřin zahrají dvojnásobnou přesilovku, za podražení je na dvě minuty vyloučen Jason Chimera.
     
    13:44
    Tohle měl být gól! Po závaru před brankou Caps zůstal Holtby na ledě ležet jak široký, tak dlouhý a absolutně nevěděl, kde je puk, ovšem Bryan Little před prázdnou svatyní trefil jen lapačku nic netušícího gólmana Washingtonu!
     
    12:33
    Bude se opět vylučovat a znovu na straně hostí. Andrew Copp si pro tento faul vyloženě došel, potrestán je Stanislav Galijev, jenž si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    11:45
    Po poměrně šťastném odrazu se k puku dostal Ovečkin, který ranou přes clonícího obránce Troubu orazítkoval horní tyč Hellebuyckovy svatyně!
     
    09:35
    Tady příliš nechybělo! Stafford nahrál na modrou čáru, odkud puk směrem k Holtbymu nahodil Myers. Brankář celku z hlavního města USA puk vyrazil jen před sebe, kde se o dorážku snažil Scheifele, ale puk za brankovou čáru nepropasíroval!
     
    07:23
    Tohle byla dobrá šance! Po buly se puku ujal Little, který ihned nahrál volnému Perreaultovi, proti jehož projektilu musel Holtby vytáhnout povedený reflexivní zásah!
     
    07:16
    První vyloučení dnešního utkání, přesilovou hru si zahraje Winnipeg! Po levé straně se snažil protáhnout Lowry, avšak byl za hranicí pravidel zastaven Chorneym, který si na trestné lavici odpyká dvě minuty za nedovolené bránění. Pokračovat budeme po komerční přestávce.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 20. Ladd (Little, Byfuglien), 65. Scheifele (Trouba, Wheeler) – 35. Bäckström (Carlson, Burakovsky)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Chiarot, Byfuglien, Enström, Myers, Stuart, Trouba – Ladd "C", Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Stafford – Thorburn, Burmistrov, Ehlers – Lowry, Copp, Peluso
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Schmidt, Carlson, Alzner, Niskanen, Orlov, Chorney – Ovečkin "C", Bäckström, Oshie – Galijev, Kuzněcov, Williams – Chimera, Beagle, Burakovsky – Laich, Latta, Wilson

    Rozhodčí: Dean Morton, Justin St. Pierre – Mark Wheler, David Brisebois
    bahis siteleri