Olomouc – Slavia 2:3 (kon.) | Jihlava – K. Vary 3:6 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 3:2 (kon.) | Zlín – Kladno 2:6 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 4:2 (kon.)
Třinec – Chomutov 6:3 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 0:1 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:6 (1:2, 1:2, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 12.12.2015, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:43
    Po další kočkované, tentokrát na obranné modré Dukly, dostává Ondřej Beránek (KVA) dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 5:4.
     
    57:10
    Nejprve pálili z pravého kruhu těsně vedle Ondráček, poté to zkusil z druhé strany Vala a trefil přesně hruď Frčka.
     
    53:41
    Daniel Dvořák jde ven za podražení, tentokrát nelze o trestu jakkoliv pochybovat.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    51:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Norma dvou gólů hostí a jednoho domácího je naplněna i ve třetí třetině. O osudu zápasu zřejmě definitivně rozhoduje LADISLAV ZIKMUND, který dostal po střele Svobody před brankou moře volného prostoru a u levé tyče Škarka zavěsil pod víko. Asistence: Kamil Svoboda.
     
    50:00
    Nezlobte se na mě, ale tohle se mi nezdálo na dvě minuty. Dle názoru sudího poslal Daniel Kolouch za branku vražením na hrazení Ladislava Zikmunda. Takových zákroků dnes bylo...

    Na vyloučení: 4-3.
     
    47:16
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Beránek to udělal dobře, pokryl si před Tomášem Mejzlíkem puk a ten jej poté sekáním poslal k zemi.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    44:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští se blíží ke třem bodům. Jejich útok sice skončil ofsajdem, ale po buly se kotouč odrazil mezi kruhy pro ONDŘEJE BERÁNKA, který pohotovou a tvrdou střelou propálil Škarka mezi betony.
     
    40:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hodně šťastně začíná pro domácí třetí třetina. Od modré vypálil MARTIN KADLEC a zřejmě díky teči jednoho z hráčů hostí zapadl puk k pravé tyči, zatímco se Frček přesouval na druhou stranu branky. Asistence: Vojtěch Balaštík.
     
    37:05
    Také hosté byli v šanci a znovu ohrozil domácí branku první útok Energie. Beránek nahrával před branku na Čejku, jehož střelu zblízka vyškrábl nad branku Škarek.
     
    36:48
    V situaci dva na jednoho si to do pásma namířil Václav Půža, mezi kruhy se lehce uvolnil a získal čas na střelu, kterou poslal vedle levé tyče.
     
    35:44
    No, tohle možná mohlo být trestné střílení. Jakub Vrána nabral rychlost a dostal se před branku Škarka, kde jej seknul obránce Martin Kadlec a už míří na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    33:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se na okamžik dostali před branku Škarka a hned z toho byla nebezpečná situace. ONDŘEJ BERÁNEK nadvakrát zblízka nepřekonal Škarka. Jenže nadále operoval před brankou a když dostal přihrávku od Vrány, zasunul puk mezi betony přemísťujícího se gólmana Dukly. Povedený to tlak prvního útoku hostí. Asistence: Jakub Vrána, Michael Čejka.
     
    33:17
    Nebezpečnou a schovanou střelu Mejzlíka z mezikruží vyráží Frček dobrým zákrokem pravým betonem.
     
    27:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava byla ve velkém tlaku a padesát vteřin držela hosty před jejich svatyní. Kolouch ještě pro své spoluhráče na pravém kruhu vybojoval puk. K němu se dostal Peschout, přihrál ho Mejzlíkovi, jehož střelu z levé strany Frček neudržel a DANIEL KOLOUCH puk zblízka doklepl do branky. Asistence: Tomáš Mejzlík, Richard Peschout.
     
    26:35
    Šance pro domácí. Ladislav Zikmund totiž dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    24:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se po oslabení trefují i v přesilové hře. Dudek si dvakrát vyměnil puk na modré s PETREM VODIČKOU, který následně vystřelil z první a puk prolétl až do sítě domácí svatyně. Asistence: Jakub Dudek.
     
    23:59
    Také Energie si zahraje přesilovou hru po tom, co Václav Půža (JIH) je potrestán za krosček před brankou.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    12:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je sníženo. Peschout poslal puk do jízdy na DANIELA KOLOUCHA, který si po pravé straně sjel před branku a poté poslal kotouč nechytatelně pod víko kolem lapačky Frčka. Asistence: Richard Peschout.
     
    10:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se rychle dostává do dvougólového vedení. Přímo před branku si to po přihrávce Hendrycha namířil FILIP HAUZR a zblízka bekhendem překonal Škarka. Asistence: Jakub Hendrych, Jiří Janata.
     
    09:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se prosazují čtyři vteřiny před koncem vlastního oslabení. Od modré tvrdě vypálil JAKUB DUDEK a jeho střela končí přes val těl až v síti Škarka, který na ní moc neviděl. Asistence: Ondřej Pajk, Michael Čejka.
     
    08:23
    Šance hostí v oslabení. V situaci dva na jednoho ujížděl na branku Vrána a Beránek. První jmenovaný vzal odpovědnost sám na sebe a těsně minul pravou tyčku.
     
    07:23
    Karlovy Vary jdou znovu na trestnou lavici. Pro Petra Vodičku je to zbytečný trest za napadení před brankou Frčka, který měl kotouč ve své moci.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    01:26
    Jihlava si zahraje přesilovou hru. Ven jde Ondřej Pajk za hrubost.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 13. Kolouch (Peschout), 28. Kolouch (Mejzlík, Peschout), 41. Kadlec (Balaštík) – 10. Dudek (Pajk, Čejka), 10. Hauzr (Hendrych, Janata), 25. Vodička (Dudek), 34. Beránek (Vrána, Čejka), 45. Beránek, 52. Zikmund (Svoboda)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Brož) – Vlček, Pospíchal, Kadlec, Půža, Pražák, Hohl – Bambula, Dvořák, Balaštík – Dufek, Vala, Ondráček – Kolouch, Mejzlík, Peschout
    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Harakal) – Weinhold, Rulík, Beer, Dudek, Pajk, Vodička – Čejka, Vrána, Beránek – Svoboda, Zikmund, Tamáš – Hendrych, Janata, Hauzr – Nguyen, Babka, Procházka

    Rozhodčí: Homola – Klouda, Křivohlavý
    bahis siteleri