Buffalo – New Jersey 0:2 (kon.) | NY Islanders – Florida 1:5 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 4:2 (kon.)
Philadelphia – Carolina 4:3 (po pr.) | Toronto – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – San Jose 1:3 (kon.)
Nashville – Calgary 1:2 (po pr.) | Winnipeg – St. Louis 3:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 6:2 (kon.)
Chicago – Colorado 0:3 (kon.) | Dallas – Columbus 5:1 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
New Jersey Devils
Středa 16.12.2015, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 18 297 diváků se s vámi loučím a u dalších on-line přenosů nashledanou! (03:38:32)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V ZÁPASE

    New Jersey Devils

    Patrik Eliáš 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:36
    Jiří Tlustý 1+0, 2 střely, čas na ledě 12:45
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Cory Schneider (NJD) 25 zák., 0 gólů, 100%
    2. Jiří Tlustý (NJD) 1+0
    3. Lee Stempniak (NJD) 1+0
     
    Střetnutí mezi Buffalem a New Jersey je tedy u konce a výsledné skóre je 0:2. Hosté vstupovali do třetí třetiny s jednobrankovým náskokem a ten se jim díky chybě v obraně Buffala podařilo zvýšit už ve 45. minutě, ve které se prosadil Jiří Tlustý. Právě po tomto gólu si sice Buffalo vypracovalo velký tlak, ale skvělý Cory Schneider dnes nakonec nepustil ani jednu branku a připsal si 25 úspěšných zákroků.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Po buly zaviněném dalším icingem se hostům podařilo vyhodit puk z vlastního pásma šikovněji a tentokrát už se zakázané uvolnění nepíská. Na skóre dnešního utkání se už nic nezmění!
     
    59:27
    Ristolainen musel hodně spěchat, ale nakonec to byl právě on, kdo byl první u volného kotouče. New Jersey si ale každopádně může na chvíli oddechnout.
     
    59:04
    New Jersey poslalo puk zase a znovu na zakázané uvolnění. Hosté by už potřebovali i vystřídat, avšak zatím se k tomu nedostanou.
     
    58:57
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:57
    Ryan O'Reilly bekhendem nedostal puk do brankoviště a Mike Cammalleri se následně pokusil trefit prázdnou bránu. Místo třetího gólu Ďáblů z toho byla jen boční strana tyčky a zakázané uvolnění.
     
    58:09
    Palmieri vybojoval ve středním pásmu kotouč pro Eliáše, ale ten v tísni dvou hráčů nedokázal zamířit do prázdné brány a případně definitivně rozhodnout dnešní utkání.
     
    57:46
    Hosté vyhodili puk na zakázané uvolnění, ale důležitější je fakt, že Linus Ullmark už je na střídače a Šavle to zkouší se šesti hráči v poli.
     
    57:02
    Nevýraznou část třetí třetiny se snaží narušit domácí hráči, kteří se usazují v útočném pásmu. Nutno říci, že aspoň k prodloužení potřebují stále dvě branky.
     
    55:45
    Na druhé straně se činil opět Ullmark, kterého sice střela od modré minula, ale při následné pohotové dorážce už si domácí brankář musel dát velký pozor.
     
    55:06
    Utkání se přelilo do poslední pětiminutovky třetí třetiny. Reinhart sice díky napadání získal kotouč u mantinelu, ale poté se prezentoval nepřesnou přihrávkou před Schneiderovu bránu.
     
    54:42
    Po dlouhé době měl práci také Linus Ullmark. Domácí brankář bez potíží lapil tvrdší pokus od modré čáry a zařídil tak komerční přestávku.
     
    54:07
    Hodně důrazný souboj jednoho z hostů s Johanem Larssonem se vůbec nelíbil domácím fanouškům, avšak ani jeden z dvojice hlavních rozhodčích se vylučovat nechystá.
     
    53:37
    Hra zase přerušena. Tentokrát se zakázaným uvolněním provinili domácí hráči.
     
    53:05
    New Jersey poslalo kotouč jen na zakázané uvolnění. Hra se stěhuje zpátky před brankáře Ďáblů a ti navíc nemohou vystřídat.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 38. Stempniak (Cammalleri, Henrique), 45. Tlustý (Palmieri)


    Buffalo Sabres: Ullmark (Johnson) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, McCabe, Franson, Weber – Reinhart, R.O'Reilly, McGinn – Kane, Eichel, Moulson – B.Gionta, J.Larsson, Girgensons – C.O'Reilly, Legwand, Deslauriers
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A.Larsson, Greene, Severson, Moore, Schlemko, Merrill – Stempniak, Henrique, Cammalleri – Palmieri, Josefson, Blandisi – Kennedy, Kalinin, Eliáš – Tootoo, S.Gionta, Tlustý

    Rozhodčí: Rob Martell, Kevin Pollock – Scott Cherrey, Matt MacPherson

    Diváci: 18.297
    bahis siteleri