Slovensko U17 – USA U17 3:8 (kon.)
konec
Slovensko U17
3:8 (1:0, 1:4, 1:4)
USA U17
sk Středa 16.12.2015, 17:00 • Zimný štadión v Púchove • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konštatovaním, že Slovensko do 17 rokov prehralo v prípravnom zápase s rovesníkmi z USA 3:8, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! Na www.onlajny.eu vám od piatku prinesieme aj stretnutia z Turnaja 4 krajín reprezentácií do 17 rokov, ktorý sa odohrá v Púchove. (19:11:56)
     
    Zábavný hokejový večer v Púchove sa skončil vysokým víťazstvom USA, ktorí zdolali Slovákov 8:3. Naši chlapci držali krok počas prvých dvoch tretín, dvakrát viedli, potom však v úseku okolo polovice stretnutia náskok stratili a odvtedy už kraľovali hostia. Oba tímy predviedli pohľadný hokej, videli sme pekné góly a diváci pôjdu napriek prehre domácich domov spokojní. Slovensko ukázalo potenciál, hostia tradične obrovskú kvalitu podčiarknutú prepracovaným systémom práce s mládežou v zámorí.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    V závere ešte veľká šanca Knoepkeho, po sérii striel obkrúžil bránu a zakončoval proti rozhodenému Vičanovi, ten ležiac na ľade stihol bravúrne vyraziť!
     
    58:59
    Obe mužstvá už hrajú v plnom počte, skončilo sa vzájomné vylúčenie Havrilu a Cassettiho. Hrá sa v našom obrannom pásme, Vičan zasiahol proti trom americkým strelám od modrej.
     
    58:02
    Hrehorčák mohol odpovedať na americký gól, unikol obrancovi a z pravej strany z uhla korčuľoval sám na bránu, skúsil to strelou na protiľahlú žrď, Scheel bravúrne vyrazil!
     
    57:51
    USA dalo gól!
    Chuťovka na záver, aj tak by sa dalo povedať! Američan JOSH NORRIS si prebral puk medzi kruhmi, a z ničoho nič nádherne vymietol ľavý horný brány, puk sa ešte od brvna odrazil do siete za bezmocného Vičana!
    Asistencie: Phil Kemp, Randy Hernandez
     
    57:12
    Po vhadzovaní nastrelili Slováci puk pred bránu, zaujímavo sa tam odrážal v skrumáži hráčov! Ivan sa snažil doraziť do siete, Scheel tam nechal položený betón a vyrazil.
     
    56:56
    Vičan vychytal strelu Farrance, v rovnakom čase ale prichádza vzájomné vylúčenie po súboji v strednom pásme. Na trestnú lavicu si sadá hosťujúci Joey Cassetti za hrubosť, na slovenskej strane Matúš Havrila za napadnutie. Hráme 4 na 4.
     
    56:20
    Knoepke na opačnej strane vyskúšal pozornosť Vičana, ten na jeho strelu od modrej dobre videl a tak stmil puk na svojej hrudi.
     
    55:37
    Ružička dostal peknú prihrávku za americkú obranu, náš útočník si však puk nespracoval dobre a posunul si ho príliš dopredu, Scheel vykorčuľoval z brány a rozohral obrancovi.
     
    54:35
    Na opačnej strane naše zakázané uvoľnenie, pokračujeme vhadzovaním pred Vičanom. Slušne zaplnené hľadisko sa dnes skutočne nenudí a sleduje obojstranne kvalitný hokej.
     
    54:10
    Krásna kombinácia Slovákov, Köver od pravého mantinelu ideálne krížne prihral do jazdy Romanovi, ten zakončoval zblízka k bližšej žrdi, Scheel perfektne vyrazil ramenom!
     
    53:03
    Mismash nastreľoval puk z vrcholu ľavého kruhu, pred Vičanom ešte tečoval dobre postavený Maniscalco, náš brankár natiahol ľavý betón a udržal puk pod ním ešte pred bránkovou čiarou!
     
    52:48
    Prebieha boj o stredné pásmo, Slováci tam získali puk a Ružička odovzdal za americkú bránu, stihli sme tak prestriedať.
     
    51:47
    Ivan sa vydal dopredu a potrápil obranu USA, takmer sa dostal do samostatného úniku, v poslednej chvíli ho čistým bodyčekom odzbrojil obranca.
     
    50:58
    USA sa snažia o odpoveď, Hernandez manévroval s pukom v našej obrannej tretine, avšak bez streleckého pokusu. Po treťom góle Slovákov získala hra vyššie tempo.
     
    49:26
    Slovensko dalo gól!
    Krásna hokejová akcia v podaní Slovákov, toto bol skutočne lahôdkový moment. Obranca Ivan vyslal krásnu prihrávku takmer cez celú dĺžku klziska na korčuľujúceho FILIPA KRIVOŠÍKA, ten si prebral puk v strednom pásme, vrútil sa do útočnej tretiny a po bekhendovej sťahovačke si vychutnal brankára Scheela!
    Asistencie: Michal Ivan, Martin Kupec
     
    48:27
    Urbánek od mantinelu hľadal pred bránou voľného Kövera, poslal mu však prihrávku na dlhú hokejku a tak Köver dokorčuľoval puk až v rohu klziska.

    Branky a nahrávky: 20. Roman (Ružička), 25. Hrehorčák (Krivošík), 50. Krivošík (Ivan, Kupec) – 24. Dhooghe (McManus), 29. Mishmash (Norris), 31. Walsh (Barratt, Reedy), 37. Maniscalco (Dhooghe, Gildon), 43. Tortora (Norris, Maniscalco), 45. Hernandez (Tkachuk, Norris), 48. Cassetti (Farrance, McManus), 58. Norris (Kemp, Hernandez)


    Slovensko U17: Ovečka (31. Vičan) – Dužek, Demo, Fehérváry, Ivan, Jakab, Kupec, Maňák, Turian – Kelemen, Havrila, Hrehorčák, Köver, Krivošík, Kukľa, Liška, Regenda, Roman, Ružička, Urbánek, Fafrák
    USA U17: St. Cyr (30. Scheel) – Farrance, Gildon, Hughes, Kemp, Knoepke, Maniscalco, Walsh – Barratt, Cassetti, Cockerill, Dhooghe, Gricius, Hernandez, McManus, Mismash, Norris, Reedy, Slaggert, Tkachuk, Tortora
    bahis siteleri