Buffalo – New Jersey 0:2 (kon.) | NY Islanders – Florida 1:5 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 4:2 (kon.)
Philadelphia – Carolina 4:3 (po pr.) | Toronto – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – San Jose 1:3 (kon.)
Nashville – Calgary 1:2 (po pr.) | Winnipeg – St. Louis 3:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 6:2 (kon.)
Chicago – Colorado 0:3 (kon.) | Dallas – Columbus 5:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
San Jose Sharks
Středa 16.12.2015, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dale WEISE - 1:3
     
    37:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nakopne vstřelená branka do šatny Montreal? Subban prohodil puk na DALE WEISE, který přihrával na volného Fleischmanna, ale tuto přihrávku si velmi nešťastně srazil bruslí do vlastní brány Vlasic. Asistence: P. K. Subban, Nathan Beaulieu.
    Dainus ZUBRUS - 0:3
     
    29:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Velmi krásným gólem odskakují Sharks svému soupeři na rozdíl tří gólů. Thornton vybojoval kotouč za bránou a Pavelski ho poslal na nebráněného DAINUSE ZUBRUSE, který bekhendovým blafákem vykoupal Tokarského a přesně zavěsil pod horní tyčku. Dlouholetý hráč New Jersey Devils tak zaznamenává první branku v dresu Žraloků, gratulace! Asistence: Joe Pavelski, Joe Thornton.
    Joe PAVELSKI - 0:2
     
    20:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté udeřili hned na začátku druhé třetiny, čímž zvýšili svůj náskok na dvougólový. Braun neváhal a poslal puk na soupeřovubránu. Jeho trejektorii ovšem změnil hostující kapitán JOE PAVELSKI, který si jemnou tečí připisuje další branku v této sezóně. Asistence: Justin Braun.
    Patrick MARLEAU - 0:1
     
    17:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Na konci první třetiny konečně Žraloci pokousali svého soupeře. Ward se protlačil do přečíslení 2 na 1, ve kterém poslal puk těsně před brankářem PATRICKU MARLEAUOVI. Ten neměl tak jednoduchou pozici, protože mu puk mířil na brusle, přesto dokázal skórovat. Asistence: Joel Ward, Justin Braun.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 38. Weise (Subban, Beaulieu) – 18. Marleau (Ward, Braun), 21. Pavelski (Braun), 30. Zubrus (Pavelski, Thornton)


    Montreal Canadiens: Tokarski (30. Condon) – Subban, Markov (A), Petry, Jemelin, Gilbert, Beaulieu – Byron, Plekanec (A), Pacioretty (C) – Weise, Galchenyuk, Eller – Carr, Desharnais, Fleischmann – Flynn, Mitchell, Andrighetto
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Burns, Martin, Braun, Vlasic, DeMelo, Dillon – Pavelski (C), Thornton (A), Goodrow – Ward, Marleau (A), Karlsson – Wingels, Tierney, Donskoi – Brown, Zubrus, Nieto
    bahis siteleri