Buffalo – New Jersey 0:2 (kon.) | NY Islanders – Florida 1:5 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 4:2 (kon.)
Philadelphia – Carolina 4:3 (po pr.) | Toronto – Tampa 4:5 (po pr.) | Montreal – San Jose 1:3 (kon.)
Nashville – Calgary 1:2 (po pr.) | Winnipeg – St. Louis 3:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 6:2 (kon.)
Chicago – Colorado 0:3 (kon.) | Dallas – Columbus 5:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Středa 16.12.2015, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:19
    Poslední minuty se rozhodly Roussel (DAL) s Jennerem (CBJ) mna trestné lavici, když oba dostali pětiminutový trest za hrubost. Columbus si ale zahraje přesilovku, neboť je ještě vyloučen Seguin (DAl) rovněž za hrubost, tentokrát ale pouze na dvě minuty.
     
    44:43
    Nyní se ale bude muset bránit, poněvadž za hákování je vykázán Dubinsky (CBJ).
    41:47 Mattias JANMARK - 5:1
     
    41:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dobrý vstup do třetiny domácích potvrzuje navíc gólem MATTIAS JANMARK, který využil volného prostoru a od mantinelu se dostal před McElhinneyho, jehož přehodil v poklidu bekhendem. Hostující gólman si tak ještě nesáhl na kotouč a už ho musí lovit z branky. Bez asistence.
     
    39:05
    Calvert mohl vrátit svůj tým částečně do zápasu, to by ale nejdřív musel proměnit svůj únik, který zlikvidoval skvělým zákrokem Lehtonen.
     
    38:02
    Columbusu se závěr periody nedaří. Nyní je vyloučen Hartnell za krosček.
    36:56 Tyler SEGUIN - 4:1
     
    36:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    TYLER SEGUIN přidává během půl minuty druhou branku v zápase. Tentokrát vystřelil z hranice kruhu zápěstím a to i přes obránce a překonal Korpisala střelou na bližší tyč. Asistence: Jamie Benn, Cody Eakin.
    36:26 Tyler SEGUIN - 3:1
     
    36:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    A právě jeden takový zakončil nyní TYLER SEGUIN, toho našel svou přihrávkou Klingebrg a domácí tahoun nejprve naznačil střelu a následně překonal zkoprnělého Korpisala. Asistence: John Klingberg, Kari Lehtonen.
    33:02 Alex GOLIGOSKI - 2:1
     
    33:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Puk v síti naopak v rychlém sledu skončil na druhé straně. Hemský od modré sice branku Columbusu netrefil, ale odražený kotouč se odrazil přesně do míst, do kterých najížděl ALEX GOLIGOSKI a ten neměl problém trefit odkrytou klec hostů. Korpisalo se natahoval marně. Asistence: Aleš Hemský, Valerij Nichuškin.
     
    25:39
    Dallas se mohl rychle vrátit do vedení, ale dorážku Nichuškina z brankoviště dokázal neuvěřitelně Korpisalo vytěsnit nad břevno.
    24:32 Scott HARTNELL - 1:1
     
    24:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté rychle využívají přesilovku. Foligno přihrál zpoza branky Wennbergovi. Ten věděl přesně, co dělá a místo ukvapené střely se rozhlédl a prudkou přihrávkou našel SCOTTA HARTNELLA, jemuž stačilo pouze nastavit hůl, aby usměrnil míček do branky. Asistence: Alexander Wennberg, Nick Foligno.
     
    24:06
    První vyloučení zápasu obstaral Nemeth (DAL), jenž dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
    17:53 Johnny ODUYA - 1:0
     
    17:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    V závěru úvodní části se domácí dostávají do vedení. Obrana Columbusu nedokázala vyhodit kotouč po mantinelu a od něj ho přesně nahodil JOHNNY ODUYA, který zamířil přesně k tyči a navíc Korpisalo měl zrovna zakrytý výhled a proto pouze lapačkou máchl do prázdna. Bez asistence.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 18. Oduya, 34. Goligoski (Hemský, Nichuškin), 37. Seguin (Klingberg, Lehtonen), 37. Seguin (Ja. Benn, Eakin), 42. Janmark – 25. Hartnell (Wennberg, Foligno)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers, Nemeth, Jo. Benn – Ja. Benn, Seguin, Nichuškin – Janmark, Spezza, Eaves – Roussel, Eakin, Sharp – Moen, Fiddler, Hemský.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (41. McElhinney) – Savard, Bodnarchuk, Johnson, Murray, Ťjutin, Connauton – Jenner, Johansen, Saad – Hartnell, Wennberg, Atkinson – Hartnell, Wennberg, Atkinson – Calvert, Dubinsky, Foligno – Campbell, Karlsson, Clarksoon.

    Diváci: 18 232
    bahis siteleri