Slovensko U17 – USA U17 3:8 (kon.)
konec
Slovensko U17
3:8 (1:0, 1:4, 1:4)
USA U17
sk Středa 16.12.2015, 17:00 • Zimný štadión v Púchove • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Slovenská reprezentácia do 17 rokov odohrá od piatku v Púchove tri stretnutia na Turnaji 4 krajín, ešte predtým si v prípravnom zápase zmeria sily s rovesníkmi z USA. My vám priamo z púchovského zimného štadióna sprostredkujeme všetky podrobnosti.

    Slovensko odohrá od piatku postupne duely so Švajčiarskom, USA a Ruskom. "Sedemnástku" teda čaká kvalitný predvianočný test, ktorý porovná schopnosti našich chlapcov so svetovou hokejovou špičkou v danej kategórii. Reprezentačný hokej sa po dlhšej dobe vracia do Púchova, na zimný štadión, ktorý bol v roku 2007 rekonštruovaný aj z prostriedkov SZĽH. Štadión ponúka 1373 miest na sedenie a 570 na státie.

    Priblížme si ešte nomináciu Slovenska, platnú aj na tento duel s USA:

    Brankári: Juraj Ovečka (Skalica), Juraj Sklenár (Slovensko 18), Martin Vičan (Topoľčany)
    Obrancovia: Daniel Demo (Ružinov), Adam Dužek (Trenčín), Martin Fehérváry (Malmö, Švédsko), Michal Ivan (Zvolen), Marek Korenčík (Lulea, Švédsko), Martin Kupec (Banská Bystrica), Filip Maňák, Adam Žiak (obaja Slovensko 18)
    Útočníci: Miloš Fafrák (Martin), Matúš Havrila (Slovensko 18), Patrik Hrehorčák (Třinec), Miloš Kelemen (Zvolen), Jakub Köver, Filip Krivošík (obaja Chomutov, Česko), Tomáš Kukľa (Skalica), Adam Liška, Pavol Regenda (obaja Slovensko 18), Miloš Roman (Třinec, Česko), Adam Ružička (Pardubice, Česko), Jakub Urbánek (Slovensko 18)

    Favoritom dnes bude rozhodne tím USA, naši chlapci sa však určite pobijú o dobrý výsledok a predvedú púchovským divákom ten najlepší možný výkon. Vy môžete ich snaženie sledovať naživo, priamy prenos začína o 17:00.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko U17: Ovečka (Vičan) – Dužek, Demo, Fehérváry, Ivan, Jakab, Kupec, Maňák, Turian – Kelemen, Havrila, Hrehorčák, Köver, Krivošík, Kukľa, Liška, Regenda, Roman, Ružička, Urbánek, Fafrák

    USA U17: St. Cyr (Scheel) – Ference, Gildon, Hughes, Kemp, Knoepke, Maniscalco, Walsh – Barratt, Cassetti, Cockerill, Dhooghe, Gricius, Hernandez, McManus, Mismash, Norris, Reedy, Slaggert, Tkachuk, Tortora.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:46
    Prvá minúta v réžii slovenských reprezentantov, Ružička vystrelil od modrej čiary, namieril však nad. Naši chlapci sa favorizovaného súpera nezľakli.
     
    01:54
    Hrá sa v obojstranne rýchlom tempe, prvý raz zasahoval brankár Ovečka, keď hokejkou zmaril rodiaci sa nájazd amerického útočníka z pravej strany.
     
    02:31
    USA vyrazili dopredu, typicky rýchlo prešli cez stredné pásmo, Cockerill však bol predsa len príliš rýchly a pri prechode do útočnej tretiny nepočkal na spoluhráča, píska sa ofsajd.
     
    03:01
    Naši chlapci stratili puk a zmätkovali v obrannej tretine, využil to Hernandez a pálil spomedzi kruhov, Ovečka puk videl a prikryl pod vyrážačkou.
     
    04:18
    Dobrá príležitosť pre hosťujúceho Norrisa, natlačil sa na ľavý kruh a krížne strieľal, bránu tesne minul.
     
    04:49
    Akcia pokračovala, Maniscalco strieľal od modrej, Ovečka vyrazil pred seba a Tkachuk zblízka dorážal, Ovečka vykopol ľavý betón a udržal puk pred čiarou!
     
    05:30
    Podľa očakávania sledujeme stupňujúci sa nápor Američanov, ktorí by veľmi radi čím skôr otvorili skóre. Naša obrana za prispenia spoľahlivého Ovečku zatiaľ odoláva.
     
    05:56
    Dve zakázané uvoľnenia v podaní Slovenska v krátkom slede, nemôžeme tak striedať a nasledovať bude vhadzovanie pred Ovečkom.
     
    06:06
    Američania uspeli na buly, Hernandez našiel krížne na modrej Hughesa, ktorý okamžite posielal puk na bránu, Ovečka na dvakrát úspešne zasiahol.
     
    06:42
    Cockeril dostal ideálnu prihrávku na pravý kruh, bez váhania zápästím strieľal na bránu a Ovečka predviedol skvelý zákrok, reflexívne puk vytlačil vedľa ľavej žrde!
     
    07:59
    Rušno aj na opačnej strane, Ružička strieľal pri avizovanom vylúčení spomedzi kruhov a len tesne minul pravý horný roh!
     
    08:04
    Budeme hrať presilovú hru! Scott Reedy inkasuje menší trest za nedovolené bránenie.
     
    08:47
    Čaká nás 77-sekundová početná výhoda Slovenska 5 na 3! Tak to by sa patrilo využiť na otvorenie skóre. Na trestnú lavicu si sadá Jacob Tortora, previnil sa podrazením.
     
    09:15
    Hráme s pukom v pásme, chýba tomu ale lepší pohyb a nápad. Turian tak len skúsil vystreliť od modrej, tečovaný puk letel nad brvno brány.
     
    10:04
    Reedy už na ľadovej ploche, v presilovke 5 na 3 Slováci ani nevystrelili na bránu. Ešte máme k dispozícii krátku presilovku 5 na 4.
     
    10:29
    Ani v tejto početnej výhode úspech neslávime, USA sa bránia veľmi dobre. Škoda, toto bola dobrá možnosť ujať sa vedenia.
     
    10:47
    Na ľade už aj Tortora, Američania tak po dlhšej dobe v plnom počte, a už sa vydávajú dopredu, budú si chcieť vynahradiť minúty strávené v ich obrannom pásme.
     
    11:29
    Aj technicky disponovaným hosťom občas nahrávka nesadne, stalo sa tak aj teraz, keď z nepresnej rozohrávky rezultovalo zakázané uvoľnenie a vhadzovanie v našom útočnom pásme.
     
    12:20
    Postavenie mimo hry nášho mužstva bolo posúdené ako úmyselné, rozhodca vhodí puk do hry v našej obrannej tretine. Zatiaľ stále držíme lichotivý bezgólový výsledok proti silnému protivníkovi.
     
    12:35
    Nemusela to však už byť pravda, Norris sa dostal k puku a zblízka sa ho snažil prepasírovať cez spleť hráčov a Ovečku, náš brankár napokon hokejkou zrazil na ochrannú sieť.
     
    13:08
    Sympatická snaha v podaní slovenského obrancu Dužeka, odzbrojil protihráča na útočnej modrej a nebojácne sa dral do koncovky, obranca ho ale napokon zastavil ešte pred St. Cyrom.
     
    14:11
    Dvaja Američania proti jednému slovenskému obrancovi, McManus to vzal na seba a zakončoval z pravého kruhu, Ovečka zasiahol, a čo je dôležitejšie, nedopustil ani dorážku, na ktorú sa hotoval spoluhráč McManusa!
     
    14:25
    Hrehorčák si na opačnej strane zasekol obrancu a už v páde strieľal, len tesne minul ľavú žrď, teraz chýbali len centimetre!
     
    14:31
    Práve Patrik Hrehorčák teraz oslabuje svoj tím, inkasuje menší trest za nedovolené bránenie a hostia hrajú presilovku.
     
    15:01
    Zatiaľ sa bránime dobre a vyhadzujeme puk cez všetky čiary, USA sa však rýchlo vracajú do pásma, kde budú kombinovať, ich presilovka je na akejkoľvek úrovni veľmi obávaná.
     
    15:28
    Farrance si nakorčuľoval na vrchol ľavého kruhu a príklepom pálil, Ovečka si trochu vyšiel z bránkoviska a zmenšil strelecký uhol, puk pokryl vo výstroji.
     
    15:55
    Na Ovečku lietajú puky zo všetkých strán, náš brankár ich ale chytá, a hlavne nevyráža, čo je veľmi dôležité. Podarilo sa mu to aj teraz, keď stiahol strelu Norrisa od modrej.
     
    16:31
    Prežili sme americkú presilovku, Hrehorčák na ľade, Slovensko v plnom počte a vstupujeme do samotného záveru úvodnej tretiny prípravného stretnutia.
     
    17:50
    Budeme sa opäť brániť! Filip Krivošík inkasuje menší trest za hákovanie, USA v presilovke!
     
    18:13
    Oslabenie sme začali úspešne a vyhodili sme puk cez všetky čiary. USA sa však už postupne vracajú do pásma.
     
    18:40
    Puk po zrazenej strele v podaní jedného z amerických útočníkov takmer ohrozil divákov na vcelku slušne zaplnených tribúnach púchovského štadióna. Pokračujeme vhadzovaním.
     
    19:00
    Počet hráčov na ľade sa vyrovná, budeme hrať 4 na 4! Evan Barratt fauloval v útočnom pásme, inkasuje menší trest za držanie hokejky.
     
    19:06
    Slovensko dalo gól!
    Fantázia, takmer okamžite po vhadzovaní sme sa dostali do útočného pásma a v závere prvej tretiny otvárame skóre! Ružička bol s pukom za bránou, ideálne prihral pred bránkovisko, kde bol voľný MILOŠ ROMAN a nekompromisne zavesil pod brvno!
    Asistencia: Adam Ružička
     
    19:52
    Slovensko už v plnom počte, záverečné sekundy tretiny dohráme v početnej prevahe.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po prvej tretine svieti na ukazovateli skóre v Púchove prekvapujúci stav, Slovensko do 17 rokov vedie nad rovesníkmi z USA tesne 1:0. Naši chlapci zatiaľ držia krok s favorizovaným súperom, dobre bránia a podporuje ich aj výborný výkon brankára Ovečku. V ofenzíve sme z minima vyťažili maximum a po góle Romana zo záveru tretiny tesne vedieme. Pri začiatku druhej časti tohto zaujímavého stretnutia sa vám prihlásim o 17:45.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Druhá tretina začína slovenskou presilovou hrou, máme k dispozícii necelú minútu početnej výhody 5 na 4.
     
    20:46
    Zatiaľ sme sa ale neusadili v útočnom pásme, Američania si strážia útočnú modrú a začíname až od Ovečku.
     
    21:00
    Američania už v plnom počte, hráme teda 5 proti 5. Puk momentálne v strednom pásme, oba tímy sa snažia dostať do svojej útočnej tretiny.
     
    21:48
    Slováci vyhodili puk cez všetky čiary, zakázané uvoľnenie sa ale nepískalo, Američania sa tak dostávali dopredu cez celé klzisko.
     
    22:20
    Do šance sa napokon dostali Slováci, Havrilovu strelu z ľavého kruhu St. Cyr vyrazil, Köver následne pálil spomedzi kruhov a americký brankár hokejkou puk zrazil na ochrannú sieť!
     
    22:36
    USA budú môcť vyrovnať v presilovej hre. Na trestnú lavicu si sadá Daniel Demo, previnil sa nedovoleným bránením v hre.
     
    22:59
    Farrance na modrej čelil tlaku dvoch Slovákov, napriek tomu puk udržal v pásme a Američania tam naďalej kombinujú.
     
    23:10
    USA dalo gól!
    Je vyrovnané, Američania zužitkovali presilovú hru! Puk smeroval spoza brány na ľavý kruh, odkiaľ napriahol SEAN DHOOGHE a aj s pomocou žrde puk skončil v pravom hornom rohu! Odrazil sa odtiaľ ešte späť do hry, už predtým však bol za bránkovou čiarou.
    Asistencia: Brannon McManus
     
    24:12
    Demo si teda na trestnej lavici dlho neposedel, oba tímy teraz hrajú v plnom počte a Američania útočia, po vyrovnaní sa dostali do dobrej pohody a snažia sa to pretaviť na vedúci gól.
     
    24:58
    Slovensko dalo gól!
    Je tomu ale presne naopak, Slováci sa vydali dopredu a opäť sa ujímajú vedenia! Predchádzala tomu chyba v americkej rozohrávke, keď obranca po nepresnej prihrávke už puk neudržal a dvaja Slováci tak ostali voľní medzi kruhmi. Zodpovednosť na seba vzal PATRIK HREHORČÁK a typickou strelou na "teplomer" popod ramenom brankára dostal puk do siete!
    Asistencia: Filip Krivošík
     
    25:51
    Okamžite mohlo byť vyrovnané, dvaja Američania si prihrávali v bezprostrednej blízkosti pred našou bránou, Ovečka aj za pomoci obrancov zasiahol na bránkovej čiare!
     
    26:37
    Náš náskok môžeme zvýšiť v presilovej hre! Na trestnú lavicu si sadá Logan Cockerill, previnil sa seknutím.
     
    26:55
    Dva dobré strelecké pokusy našich, Romanovu strelu spomedzi kruhov brankár vyrazil, potom si ešte obrancu položil na ľad Fafrák a strieľal z ľavého kruhu, Američania zrazili na ochrannú sieť!
     
    27:25
    Fafrák sa dostal do samostatného úniku, rútil sa na bránu po ľavej strane a zakončoval k bližšej žrdi, St. Cyr skvele vyrazil!
     
    28:29
    USA dalo gól!
    Veľká škoda, presilovku sme hrali dobre, kombinovali v pásme, po zbytočnej strate puku však inkasujeme. Norris vystihol nedôraznú krížnu prihrávku našich obrancov na útočnej modrej, vysunul do stredného pásma GRANTA MISHMASHA, ktorý prekorčuľoval cez celé klzisko a Ovečku si v súboji zoči-voči doslova vychutnal, po sťahovačke skóroval popod jeho pravý betón!
    Asistencia: Josh Norris
     
    29:32
    Na ľade zavládli aj emócie po tvrdých súbojoch za americkou bránou, naši žiadali vylúčenie, hra však pokračuje bez zásahu rozhodcov.
     
    29:46
    Američania striedajú brankárov, miesto St. Cyra prichádza medzi tri žrde Adam Scheel!
     
    29:46
    V rovnakom čase vylúčený Martin Turian za držanie, je tu presilovka USA.
     
    30:21
    V oslabení unikli dopredu dvaja Slováci, Ivan dával krížnu prihrávku naľavo Kelemenovi, obranca jeho úmysel vystihol a puk včas zastavil.
     
    30:53
    USA dalo gól!
    Veľká škoda, po našich chybách zbytočne inkasujeme a už prehrávame. USA skórovali tentoraz v presilovej hre. Pekne si rozhodili našich obrancov, Barratt adresoval krížnu prihrávku na ľavý kruh REILLYMU WALSHOVI, ktorý aj so šťastím namieril pomedzi betóny brankára!
    Asistencie: Evan Barratt, Scott Reedy
     
    30:53
    Zmena aj v našej bránke, Juraja Ovečku tam nahradil Martin Vičan.
     
    30:53
    V Púchove sa chvíľu nehralo pre úpravu posunutej slovenskej bránky, už je však všetko v poriadku a tak pokračujeme v hre.
     
    31:51
    V strednom pásme to zaiskrilo pri roztržke Maniscalca a Ružičku, oboch oddelili od seba rozhodcovia, vylúčenie nasledovať nebude.
     
    32:10
    Havrila napriahol príklepom z ostrého uhla, puk ešte navyše tečoval jeho spoluhráč, takže Scheel zasiahnuť nemusel. Stále však hráme v útočnom pásme!
     
    32:47
    Krivošík bol sám pred bránkoviskom, Scheel už bol sčasti na ľade, náš útočník však miesto strely ešte možno trochu zbytočne prihrával spoluhráčovi na ľavú stranu, puk odtiaľ napokon odpálil obranca!
     
    33:32
    Pekná, priamočiara akcia našich chlapcov, tí sa od mantinelu dostali dvomi nahrávkami až do bezprostrednej blízkosti brány, odkiaľ z ľavej strany strieľal Urbánek, Scheel vyrazil ramenom.
     
    34:19
    Roman vysúval Kukľu, ktorý bol pred modrou čiarou už posledným hráčom pred pukom a išiel by tak sám na brankára, nahrávka však bola príliš prudká a náš útočník ju nespracoval.
     
    34:41
    Teraz ale môžeme vyrovnať v presilovej hre. Na trestnú lavicu si sadá Scott Reedy, previnil sa hákovaním.
     
    35:08
    Ružička napriahol z vrcholu pravého kruhu, mieril to dobre do priestoru medzi masku a lapačku brankára, Scheel však veľmi dobre zareagoval a stihol zasiahnuť!
     
    35:22
    Stále hráme s pukom v útočnom pásme, táto prihrávka Regendu ale bola zrazená na ochrannú sieť. Ešte ostáva niečo vyše minúta presilovky.
     
    35:55
    Kupec posielal puk na bránu od modrej, napokon trafil vonkajšiu konštrukciu brány, Scheel strelu kontroloval a nezasahoval.
     
    36:41
    Presilovku sme opäť nehrali zle, avšak gólový efekt nepriniesla, USA v plnom počte.
     
    36:48
    USA dalo gól!
    A takto hrajú veľké mužstvá, Američania prečkali oslabenie, vydali sa dopredu a okamžite skórujú. JOSH MANISCALCO si potiahol puk na pravý kruh, nádherne švihom vystrelil k protiľahlej žrdi a Vičan bol na prudkú polovysokú strelu prikrátky!
    Asistencia: Sean Dhooghe, Max Gildon
     
    37:45
    Cassetti išiel sám na bránu, Jakab ho zozadu sekol a je nariadené trestné strieľanie v prospech USA!
     
    37:45
    Cassetti riešil trestné strieľanie veľmi jednoducho, nakorčuľoval si na os ihriska a skúsil to na lapačku brankára, Vičan reflexívne zasiahol a ukryl puk v lapačke.
     
    38:23
    Krivošík nebojácne prenikol do útočného pásma, vystrelil po ľade k ľavej žrdi, Scheel puk videl a stihol vykopnúť svoj pravý betón.
     
    39:26
    Maniscalcova strela od modrej už bola zbytočná, Američania sa totiž previnili postavením útočiacich hráčov v našom bránkovisku. Nasleduje buly v strednom pásme.
     
    39:58
    Američania dokončia druhú a začnú tretiu tretinu v presilovke. Po zbytočnom faule v strednom pásme si na trestnú lavicu sadá Jakub Köver, previnil sa podrazením.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Aj v druhej tretine boli Slováci favoritovi vyrovnaným súperom, doplatili však na individuálne chyby, ktoré šikovní Američania potrestali. Kľúčové sa zatiaľ javia dva americké góly z úseku medzi 29. – 31. minútou, keď v oslabení vyrovnal Mismash, aby potom v presilovke poslal hostí do vedenia Walsh. Tretia tretina určite prinesie slovenskú snahu o vyrovnanie, pri jej začiatku sa na vás teším od 18:36.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:28
    Tretia tretina začína americkou presilovkou, zatiaľ sa bránime dobre a vyhodili sme puk cez všetky čiary.
     
    41:13
    USA sme nepustili do koncovky, dokonca sme opäť odpálili puk do bezpečia. Naše oslabenie sa pomaly chýli ku koncu.
     
    41:59
    Hráme v plnom počte, prečkali sme oslabenie a teraz môžeme myslieť aj na útočenie a prípadnú snahu o vyrovnanie.
     
    42:17
    USA dalo gól!
    Američania po skončení ich presilovky ešte ostali v pásme, už unavení brániaci Slováci im nestačili a tak aj s kúskom smoly inkasujeme. Norris vystrelil od modrej čiary, Vičan zasiahol, puk mu však z lapačky vypadol. Kotúľal sa potom niekde na bránkovej čiare, odkiaľ ho do siete dorazil pohotový JACOB TORTORA!
    Asistencie: Josh Norris, Josh Maniscalco
     
    43:26
    Zakázané uvoľnenie v podaní Slovákov, uvidíme, ako naše mužstvo zareaguje na nepríjemný úder v podaní piateho amerického gólu. Zdá sa, že hostia uchopili opraty stretnutia pevne do svojich rúk.
     
    44:17
    Regenda a Roman mali trochu voľného priestoru v útočnom pásme, prvý menovaný dával Romanovi naľavo, odkiaľ by už strieľal v dobrej pozícii, proti bol pohotový obranca.
     
    44:36
    USA dalo gól!
    Tak bohužiaľ, Američania začínajú zaťažovať naše konto väčším počtom presných zásahov a strieľajú už svoj šiesty gól. Perfektne zakombinovali, Tkachuk spoza brány nahral pred bránkovisko RANDYMU HERNANDEZOVI, ktorý parádne vymietol bližší horný roh Vičanovej svätyne!
    Asistencie: Brady Tkachuk, Josh Norris
     
    45:57
    Zakázané uvoľnenie v podaní Slovenska, nemôžeme tak striedať a vhadzuje sa v našom obrannom pásme.
     
    46:13
    Vičan dvakrát zasahoval ľavým betónom proti strelám od modrej čiary, dokázali sme vyhodiť puk z tretiny a môžeme konečne prestriedať formácie.
     
    47:05
    USA dalo gól!
    Slováci začínajú "horieť" vo vlastnom obrannom pásme, bránia tam veľmi nedôrazne a logickým vyústením je siedmy americký gól. Ani na niekoľkokrát sme neodpálili puk do bezpečia, preto mali hostia dostatok priestoru na streľbu. Obranca Farrance napokon vystrelil od modrej čiary, Vičan puk neudržal, a tak mal JOEY CASSETTI jednoduchú úlohu, zblízka puk doklepol k ľavej žrdi!
    Asistencie: David Farrance, Brannon McManus
     
    47:05
    Slováci reagovali na gólovú spŕšku oddychovým časom, dnes podávajú bojovný výkon, bola by škoda, keby si to v závere veľmi pokazili. Uvidíme, či zastavia gólový prídel hostí.
     
    48:27
    Urbánek od mantinelu hľadal pred bránou voľného Kövera, poslal mu však prihrávku na dlhú hokejku a tak Köver dokorčuľoval puk až v rohu klziska.
     
    49:26
    Slovensko dalo gól!
    Krásna hokejová akcia v podaní Slovákov, toto bol skutočne lahôdkový moment. Obranca Ivan vyslal krásnu prihrávku takmer cez celú dĺžku klziska na korčuľujúceho FILIPA KRIVOŠÍKA, ten si prebral puk v strednom pásme, vrútil sa do útočnej tretiny a po bekhendovej sťahovačke si vychutnal brankára Scheela!
    Asistencie: Michal Ivan, Martin Kupec
     
    50:58
    USA sa snažia o odpoveď, Hernandez manévroval s pukom v našej obrannej tretine, avšak bez streleckého pokusu. Po treťom góle Slovákov získala hra vyššie tempo.
     
    51:47
    Ivan sa vydal dopredu a potrápil obranu USA, takmer sa dostal do samostatného úniku, v poslednej chvíli ho čistým bodyčekom odzbrojil obranca.
     
    52:48
    Prebieha boj o stredné pásmo, Slováci tam získali puk a Ružička odovzdal za americkú bránu, stihli sme tak prestriedať.
     
    53:03
    Mismash nastreľoval puk z vrcholu ľavého kruhu, pred Vičanom ešte tečoval dobre postavený Maniscalco, náš brankár natiahol ľavý betón a udržal puk pod ním ešte pred bránkovou čiarou!
     
    54:10
    Krásna kombinácia Slovákov, Köver od pravého mantinelu ideálne krížne prihral do jazdy Romanovi, ten zakončoval zblízka k bližšej žrdi, Scheel perfektne vyrazil ramenom!
     
    54:35
    Na opačnej strane naše zakázané uvoľnenie, pokračujeme vhadzovaním pred Vičanom. Slušne zaplnené hľadisko sa dnes skutočne nenudí a sleduje obojstranne kvalitný hokej.
     
    55:37
    Ružička dostal peknú prihrávku za americkú obranu, náš útočník si však puk nespracoval dobre a posunul si ho príliš dopredu, Scheel vykorčuľoval z brány a rozohral obrancovi.
     
    56:20
    Knoepke na opačnej strane vyskúšal pozornosť Vičana, ten na jeho strelu od modrej dobre videl a tak stmil puk na svojej hrudi.
     
    56:56
    Vičan vychytal strelu Farrance, v rovnakom čase ale prichádza vzájomné vylúčenie po súboji v strednom pásme. Na trestnú lavicu si sadá hosťujúci Joey Cassetti za hrubosť, na slovenskej strane Matúš Havrila za napadnutie. Hráme 4 na 4.
     
    57:12
    Po vhadzovaní nastrelili Slováci puk pred bránu, zaujímavo sa tam odrážal v skrumáži hráčov! Ivan sa snažil doraziť do siete, Scheel tam nechal položený betón a vyrazil.
     
    57:51
    USA dalo gól!
    Chuťovka na záver, aj tak by sa dalo povedať! Američan JOSH NORRIS si prebral puk medzi kruhmi, a z ničoho nič nádherne vymietol ľavý horný brány, puk sa ešte od brvna odrazil do siete za bezmocného Vičana!
    Asistencie: Phil Kemp, Randy Hernandez
     
    58:02
    Hrehorčák mohol odpovedať na americký gól, unikol obrancovi a z pravej strany z uhla korčuľoval sám na bránu, skúsil to strelou na protiľahlú žrď, Scheel bravúrne vyrazil!
     
    58:59
    Obe mužstvá už hrajú v plnom počte, skončilo sa vzájomné vylúčenie Havrilu a Cassettiho. Hrá sa v našom obrannom pásme, Vičan zasiahol proti trom americkým strelám od modrej.
     
    59:48
    V závere ešte veľká šanca Knoepkeho, po sérii striel obkrúžil bránu a zakončoval proti rozhodenému Vičanovi, ten ležiac na ľade stihol bravúrne vyraziť!
     
    Koniec zápasu.
     
    Zábavný hokejový večer v Púchove sa skončil vysokým víťazstvom USA, ktorí zdolali Slovákov 8:3. Naši chlapci držali krok počas prvých dvoch tretín, dvakrát viedli, potom však v úseku okolo polovice stretnutia náskok stratili a odvtedy už kraľovali hostia. Oba tímy predviedli pohľadný hokej, videli sme pekné góly a diváci pôjdu napriek prehre domácich domov spokojní. Slovensko ukázalo potenciál, hostia tradične obrovskú kvalitu podčiarknutú prepracovaným systémom práce s mládežou v zámorí.
     
    S konštatovaním, že Slovensko do 17 rokov prehralo v prípravnom zápase s rovesníkmi z USA 3:8, sa s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok dňa! Na www.onlajny.eu vám od piatku prinesieme aj stretnutia z Turnaja 4 krajín reprezentácií do 17 rokov, ktorý sa odohrá v Púchove. (19:11:56)

    Branky a nahrávky: 20. Roman (Ružička), 25. Hrehorčák (Krivošík), 50. Krivošík (Ivan, Kupec) – 24. Dhooghe (McManus), 29. Mishmash (Norris), 31. Walsh (Barratt, Reedy), 37. Maniscalco (Dhooghe, Gildon), 43. Tortora (Norris, Maniscalco), 45. Hernandez (Tkachuk, Norris), 48. Cassetti (Farrance, McManus), 58. Norris (Kemp, Hernandez)


    Slovensko U17: Ovečka (31. Vičan) – Dužek, Demo, Fehérváry, Ivan, Jakab, Kupec, Maňák, Turian – Kelemen, Havrila, Hrehorčák, Köver, Krivošík, Kukľa, Liška, Regenda, Roman, Ružička, Urbánek, Fafrák
    USA U17: St. Cyr (30. Scheel) – Farrance, Gildon, Hughes, Kemp, Knoepke, Maniscalco, Walsh – Barratt, Cassetti, Cockerill, Dhooghe, Gricius, Hernandez, McManus, Mismash, Norris, Reedy, Slaggert, Tkachuk, Tortora
    bahis siteleri