Novokuzněck – Barys 2:6 (kon.) | Novosibirsk – Omsk 0:3 (kon.) | Ufa – Dynamo Moskva 2:0 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 4:2 (kon.) | N.Novgorod – Petrohrad 6:5 (po pr.)
Spartak Moskva – Jokerit 1:3 (kon.) | Záhřeb – Riga 0:3 (kon.) | HC Slovan – Minsk 4:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
Jokerit Helsinky
Úterý 22.12.2015, 17:35 • Sokolniki • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Petteri WIRTANEN - 1:3
     
    58:34
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A dnešní duel je rozhodnutý! Peter Regin našel ve druhé vlně najetého PETTERIHO WIRTANENA, jenž nedal Jevgeniji Ivannikovi žádnou šanci a pečetil výhru Helsinek. Asistence: Peter Regin a Pekka Jormakka.
     
    56:29
    Lukáš Radil dostává dvě minuty za nedovolené bránění brankáři, když přejel přes brankoviště a atakoval Henrika Karlssona.
     
    56:05
    Henrik Karlsson vystartoval z branky za rozhodčím, když se opřel o branku a ta vypadla ze svého postavení. Hlavní sudí mu uděluje dvě minuty za zdržování hry plus desetiminutový osobní trest.
     
    53:55
    Za brankou Spartaku fauloval Jesse Joensuu, jenž podrazil soupeře a dává mu dvouminutovou přesilovou hru.
     
    52:38
    Spartak právě vstřelil branku!
    Očekávané snížení je tu! Z pravé strany vystřelil Alexander Merešin, jehož pokus vyrazil Henrik Karlsson do míst, kam dojížděl KONSTANTIN GLAZAČEV, jenž dopravil puk do odkryté branky. Asistence: Alexander Merešin, Lukáš Radil.
     
    36:22
    Nahození Philipa Larsena byla nabídkou na teč, ale ta nepřišla, a tak černá guma zacinkala na břevno!
     
    32:57
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Niko Kapanen – 2 min., hákování). Hostující kapitán zastavil nebezpečně vypadající akci a dává Spartaku další možnost přesilové hry.
     
    29:05
    Výborně to nyní udělal Casey Wellman, jenž nabral velkou rychlost a zbavil se i obránce. Ovšem jeho zakončení mířilo do horní poloviny brány, ale Henrik Karlsson předvedl další pěkný zákrok ramenem.
    Obrovská smůla Lukáše Radila a neuvěřitelný zákrok Henrika Karlssona
     
    21:30
    Spartak jel do přečíslení dvou na jediného obránce, kotouč dostal Lukáš Radil, jenž mířil dobře do horní poloviny branky. Ovšem zázračný zákrok koncem hole předvedl Henrik Karlsson, který vlastně ani neví, jak se puk dostal nad branku!
     
    18:12
    Po vhazování kotouč Gleb Klimenko, jehož pokus mířil k zadní tyči, ale jen těsně branku minul!
     
    11:30
    Snížení měl na hokejce Lukáš Radil. Ten se s kotoučem dostal od mantinelu až před brankáře, který s ním dokázal vybruslit a jeho zakončení vyrazit.
    Juhamatti AALTONEN - 0:2
     
    08:53
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Puk mezi obránce dostal přes celé střední pásmo JUHAMATTI AALTONEN, který se dostal do samostatného úniku. Finský útočník naznačil kličku do forhendu, ale stáhl si kotouč do bekhendu a poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Arturs Kulda, Ville Lajunen.
    Jesse JOENSUU - 0:1
     
    08:25
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Z první velké šance se finský celek dokázal prosadit a dává soupeři lekci z produktivity. Po rychlé kombinaci dostal přihrávku na zadní tyč JESSE JOENSUU, jehož pokus letěl přímo k tyči a nedal Jevgeniji Ivannikovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Pascal Pelletier, Jere Sallinen.
     
    05:08
    Jere Sellinen podrazil za vlastní brankou soupeře, a tak už usedá na dvě minuty na trestnou lavici.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 53. Glazačev (Merešin, Radil) – 9. Joensuu (Pelletier, Sallinen), 9. Aaltonen (Kulda, Lajunen), 59. Wirtanen (Regin, Jormakka)


    Spartak Moskva: Ivannikov (Sinjagin) – Genoway, Valentěnko, GIlroy, Sorokin, Bělov, Korobov (C), Provolnev – Radil, Mereškin, Glazačev – Levickij, Bodrov (A), Klimenko – Lesčenko, Wellman, Šmeljov – Radulov, Voronin, Vorobjov – Li.
    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Lajunen, Kulda, Larsen, Jaakola, Todd, Ohtamaa – Kozun, Kapanen (C), Kennedy – Jormakka, Regin (A), Aaltonen – Pelletier, Sallinen, Joensuu – Rita, Wirtanen (A), Talaja.

    Rozhodčí: Bělov, Gašilov – Lazarev, Palej

    Diváci: 5413
    bahis siteleri