NY Rangers – Anaheim 3:2 (po pr.) | Boston – St. Louis 0:2 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.)
Tampa – Vancouver 1:2 (kon.) | Florida – Ottawa 2:1 (2:0 po s.n.) | Minnesota – Montreal 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 4:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:4 (1:3, 1:0, 1:1)
New Jersey Devils
Středa 23.12.2015, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Po Kindlově střele se puk odrazil mimou útočnou třetinu a do šance se hnal Stephen Gionta, který přebruslil Kronwalla, jenž jej fauloval a půjde na dvě minuty.
     
    50:23
    Přesilovku si zkusí také hosté. Justin Abdelkader bude potrestaným hráčem. Domácí forvard tam dnes jde již potřetí, nyní se provinil krosčekem.
     
    47:46
    A Jon Merrill si nyní na trestné lavici odpočine. Za zákrok u branky Schneidera inkasuje dvouminutový trest. Šance pro domácí.
     
    37:14
    Justin Abdelkader dostává dvě plus dvě minuty za předchozí zákrok. Severson inkasuje jen dvě, a tak tu máme přesilovku Devils.
     
    32:02
    Přesilovka pro Detroit. Dalším vyloučeným hráčem je Stephen Gionta, který se faulem provinil právě před brankou, kde byl závar.
     
    28:35
    Danny DeKeyser a Mike Cammalleri míří na lavičku hanby. Oba dostávají dvouminutové tresty, bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    26:03
    Po komerční přestávce bude následovat přesilovka Red Wings. Andy Greene při střele Kindla podržel hůl jednomu z hráčů. Rozhodčí vše viděl a uděluje druhý trest hostujícímu kapitánovi.
     
    23:12
    Je tu ale přesilovka pro Devils. Detroit hrál v šesti, a tak jeho lavička inkasuje dvouminutový trest. Odpyká jej Nyquist.
     
    20:49
    Justin Abdelkader byl příliš důrazný proti Mikeu Cammallerimu a dostává dvě minuty. Stejně jako Henrique, který chtěl svého spoluhráče pomstít.
     
    18:02
    Daemon Severson nabízí domácímu Detroitu šanci na vrácení se do zápasu. Před brankou Schneidera nedovoleně bránil jednoho z hráčů a inkasuje za to dvě minuty.
     
    10:37
    A nyní se síly na ledě vyrovnají. I druhý kapitán totiž míří za katr. Henrik Zetterberg podržel Adama Larssona, a tak dostává jasné dvě minuty.
     
    10:00
    Přesně v polovině první třetiny uvidíme první přesilovku. Kapitám hostů Andy Greene fauloval jednoho z domácích a dostává tak dvouminutový trest.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 19. Larkin (Zetterberg, Kronwall), 33. Green (Richards, Dacjuk), 55. Sheahan (Jurčo) – 13. Palmieri (Merrill), 13. Tootoo (Greene), 15. Schlemko (Palmieri), 43. Kalinin (Josefson)


    Detroit Red Wings: Howard (od 15. Mrázek) – DeKeyser, Kronwall, Green, Smith, Marčenko, Kindl – Abdelkader, Zetterberg, Larkin – Richards, Dacjuk, Helm – Tatar, Sheahan, Nyquist – Andersson, Glendening, Jurčo
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene, Severson, Moore, Schlemko, Merrill – Stempniak, Henrique, Cammalleri – Palmieri, Zajac, Tlustý – Kennedy, Josefson, Kalinin – Tootoo, Gionta, Ruutu

    Rozhodčí: O'Halloran, Pochmara – Devorski, Driscoll

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri