NY Rangers – Anaheim 3:2 (po pr.) | Boston – St. Louis 0:2 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.)
Tampa – Vancouver 1:2 (kon.) | Florida – Ottawa 2:1 (2:0 po s.n.) | Minnesota – Montreal 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 4:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:4 (1:3, 1:0, 1:1)
New Jersey Devils
Středa 23.12.2015, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Po Kindlově střele se puk odrazil mimou útočnou třetinu a do šance se hnal Stephen Gionta, který přebruslil Kronwalla, jenž jej fauloval a půjde na dvě minuty.
     
    58:20
    Petr Mrázek ujíždí z branky a domácí hrají tak powerplay. Povede se jim tato výhoda zužitkovat?
    Riley SHEAHAN - 3:4
     
    54:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    Krásná individuální akce RILEYE SHEAHANA končí brankou naděje! Tento šikovný útočník se prosmýkl kolem bránících hráčů a za jedním z posledních vypálil na vzdálenější tyčku, od které se kotouč odrazil do branky! Asistence: Tomáš Jurčo.
     
    50:23
    Přesilovku si zkusí také hosté. Justin Abdelkader bude potrestaným hráčem. Domácí forvard tam dnes jde již potřetí, nyní se provinil krosčekem.
     
    47:46
    A Jon Merrill si nyní na trestné lavici odpočine. Za zákrok u branky Schneidera inkasuje dvouminutový trest. Šance pro domácí.
    Sergej KALININ - 2:4
     
    42:24
    Devils právě vstřelili branku!
    A hosté svému soupeři zase odskakují! Po chybě v obraně se k puku dostal Jacob Josefson, který byl sám před Mrázkem, ale ten skvěle zakročil. Na dorážku SERGEJE KALININA byl ovšem krátký a Devils tak opět vedou o dvě branky! Asistence: Jacob Josefson.
     
    37:14
    Justin Abdelkader dostává dvě plus dvě minuty za předchozí zákrok. Severson inkasuje jen dvě, a tak tu máme přesilovku Devils.
    Mike GREEN - 2:3
     
    32:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají druhou branku opět v přesilovce a utkání dramatizují! Puk se dostal na levou stranu k úplně volnému MIKEU GREENOVI, který dělovkou na vzdálenější tyčku pohotově skóroval! Asistence: Brad Richards, Pavel Dacjuk.
     
    32:02
    Přesilovka pro Detroit. Dalším vyloučeným hráčem je Stephen Gionta, který se faulem provinil právě před brankou, kde byl závar.
     
    28:35
    Danny DeKeyser a Mike Cammalleri míří na lavičku hanby. Oba dostávají dvouminutové tresty, bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    26:03
    Po komerční přestávce bude následovat přesilovka Red Wings. Andy Greene při střele Kindla podržel hůl jednomu z hráčů. Rozhodčí vše viděl a uděluje druhý trest hostujícímu kapitánovi.
     
    23:12
    Je tu ale přesilovka pro Devils. Detroit hrál v šesti, a tak jeho lavička inkasuje dvouminutový trest. Odpyká jej Nyquist.
     
    20:49
    Justin Abdelkader byl příliš důrazný proti Mikeu Cammallerimu a dostává dvě minuty. Stejně jako Henrique, který chtěl svého spoluhráče pomstít.
     
    19:02
    Do rychlého útoku se prodral Stephen Gionta, který mohl přidat další branku, ale v tomto úniku jen nechal vyniknout českého brankáře!
    Dylan LARKIN - 1:3
     
    18:32
    Detroit právě vstřelil branku!
    Následnou střelu ovšem hostující brankář již nemohl chytit. DYLAN LARKIN dostal přihrávku do mezikruží, odkud vyslal svižnou ránu, která skončila v pravé horní části branky! Asistence: Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall.
     
    18:02
    Daemon Severson nabízí domácímu Detroitu šanci na vrácení se do zápasu. Před brankou Schneidera nedovoleně bránil jednoho z hráčů a inkasuje za to dvě minuty.
    David SCHLEMKO - 0:3
     
    14:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Další branka, to je neskutečné! DAVID SCHLEMKO se s pukem dostal do skvělé střelecké pozice, odkud se mu povedlo střelou tahem skórovat! Asistence: Kyle Palmieri.
    Jordin TOOTOO - 0:2
     
    12:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Další branka v domácí síti! Andy Greene vyslal z levého kruhu střelu směrem na Howarda, která šla sice těsně vedle, ale v brankovišti ještě stál JORDIN TOOTOO, který puk zasáhl lehkou tečí a navýšil tak skóre na 2:0 pro hosty! Asistence: Andy Greene.
    Kyle PALMIERI - 0:1
     
    12:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Hodně štastně jdou do vedení ale hosté! KYLE PALMIERI nahodil puk do pravého rohu za brankou a k překvapení všech se kotouč odrazil právě před branku na stejného hráče, jemuž se povedlo bekhendem překonat překvapeného Howarda! To byla krásná asistence od samotného střelce. Asistence: Jon Merrill.
     
    10:37
    A nyní se síly na ledě vyrovnají. I druhý kapitán totiž míří za katr. Henrik Zetterberg podržel Adama Larssona, a tak dostává jasné dvě minuty.
     
    10:00
    Přesně v polovině první třetiny uvidíme první přesilovku. Kapitám hostů Andy Greene fauloval jednoho z domácích a dostává tak dvouminutový trest.
     
    06:19
    Veliká šance domácích! Jeden z hráčů se dostal k puku a z otočky zkoušel dát branku, ale Schneider jeho pokus vyrazil před sebe. Tam se ovšem zjevil Joakim Andersson, který puk posílal do odkryté branky. Na poslední chvíli se ale do dráhy střely lehl brankář Cory Schneider, jenž předvedl první zázračný zákrok večera!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 19. Larkin (Zetterberg, Kronwall), 33. Green (Richards, Dacjuk), 55. Sheahan (Jurčo) – 13. Palmieri (Merrill), 13. Tootoo (Greene), 15. Schlemko (Palmieri), 43. Kalinin (Josefson)


    Detroit Red Wings: Howard (od 15. Mrázek) – DeKeyser, Kronwall, Green, Smith, Marčenko, Kindl – Abdelkader, Zetterberg, Larkin – Richards, Dacjuk, Helm – Tatar, Sheahan, Nyquist – Andersson, Glendening, Jurčo
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene, Severson, Moore, Schlemko, Merrill – Stempniak, Henrique, Cammalleri – Palmieri, Zajac, Tlustý – Kennedy, Josefson, Kalinin – Tootoo, Gionta, Ruutu

    Rozhodčí: O'Halloran, Pochmara – Devorski, Driscoll

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri