NY Rangers – Anaheim 3:2 (po pr.) | Boston – St. Louis 0:2 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.)
Tampa – Vancouver 1:2 (kon.) | Florida – Ottawa 2:1 (2:0 po s.n.) | Minnesota – Montreal 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 4:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Vancouver Canucks
Středa 23.12.2015, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Steven Stamkos vypálil z levého kruhu pro vhazování a Jacob Markstrom dokázal jeho střelu s obrovskými problémy zastavit! Před bránou Vancouveru poté vznikl obrovský závěr, největší v dnešním zápase, ani jednomu z hráčů Lightning se ale vstřelit vyrovnávací gól na 2:2 vstřelit nepodařilo!
     
    58:35
    Tampa Bay Lightning má k dispozici desátou přesilovou a Ben Bishop se vydal na střídačku, aby ji ještě posílil!
     
    58:18
    Jared McCann (VAN) odpyká týmový trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
    Daniel SEDIN - 1:2
     
    51:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DANIEL SEDIN skóruje čtvrtý gól během posledních sedmi zápasů a vrací vedení zpět na stranu Vancouveru Canucks, to je šok pro Lightning!! Henrik Sedin na pravém křídle nádhernou zadovkou naslepo našel ze druhé vlny najíždějícího Daniela Sedina, který z pravého kruhu pro vhazování nádhernou střelou vymetl přesně pravý horní roh brány. Ben Bishop bez šance. Asistence: Henrik Sedin.
     
    50:15
    Jannik Hansen (VAN) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování – simulování.
     
    50:15
    Nikita Nesterov (TBL) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    48:49
    Radim Vrbata (VAN) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    48:49
    Radim Vrbata fauloval a daroval Tampě další přesilovou hru, jenže vhledem k jejich využívání mohou hráči Vancouveru faulovat kolikrát chtějí a zůstanou bez trestu.
     
    47:48
    Derek Dorsett (VAN) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    47:48
    Nikita Kučerov (TBL) dostal menší trest, hrubost.
     
    46:31
    Kapitán Tampy Bay Steven Stamkos byl blízko vstřelení branky, když v blízkosti levé tyče mířil přesně pod horní tyč, jenže jeho střela nakonec byla tak přesná, až se od břevna odrazila zpět do hry!
     
    46:08
    Henrik Sedin (VAN) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    46:08
    Radim Vrbata v rohu kluziště vybojoval puk a Canucks vzápětí skórovali, gól ale neplatí, protože již předtím rozhodčí pískali faul jednoho z hráčů Vancouveru.
     
    44:10
    Jonathan Marchessault v pravém kruhu pro vhazování napřáhl k další nádherné střele, tentokrát ale pravý horní roh brány Jacoba Markstroma těsně minula!
     
    43:11
    Yannick Weber (VAN) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    40:45
    Jacob Markstrom v úvodu třetí třetiny předvedl fantastický zákrok! Steven Stamkos si z pravého kruhu pro vhazování sjel před bránu a předvedl nádherný bekhendový blafák, po kterém chtěl puk zasunout k levé tyči, Jacob Markstrom ale jeho střelu po ledě pravým betonem zastavil.
    Jonathan MARCHESSAULT - 1:1
     
    39:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    JONATHAN MARCHESSAULT nádhernou střelou prolamuje prokletí Tampy Bay Lightning v dnešním zápase a v přesilové hry vyrovnává na 1:1!! Jonathan Marchessault po přihrávce Nikita Kučerova z pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele, kterou vymetl pravý horní roh. Asistence: Nikita Kučerov, Anton Stralman.
     
    39:10
    Ronald Kenins (VAN) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    38:28
    Vancouver bude hrát znovu oslabení a Ben Bishop je při signalizovaném vyloučení na střídačce!
     
    37:55
    Vladislav Namestnikov tvrdě vypálil od modré čáry a Jacob Markstrom jeho střelu směřující k pravé tyči ukryl v lapačce! Krásný zákrok brankáře Vancouveru Canucks.
     
    34:28
    Derek Dorsett si z pravého křídla skvěle vybruslil před bránu a poté se snažil puk usměrnit mezi betony Bena Bishopa, ten ale v leže jeho pokus dokázal vyrazit a poté zastavil i následnou dorážku Alexandreho Burrowse! To byla obrovská, obrovská šance Canucks.
     
    32:19
    Derek Dorsett dostal nádhernou přihrávku do jízdy z levého křídla a v oslabení se řítil sám na bránu, jeho bekhendová klička mu ale nevyšla a Ben Bishop jeho střelu zastavil! Vancouver Canucks podruhé v dnešním zápase mohl udeřit v oslabení.
     
    31:46
    Steven Stamkos poprvé v přesilové hře z celého týmu Lightning zamířil na bránu, Jacob Markstrom ale dokázal jeho střelu pravým betonem vyrazit!
     
    31:26
    Adam Cracknell (VAN) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    31:26
    Hlavní rozhodčí budou znovu vylučovat na straně Vancouveru a Lightning budou hrát již pátou přesilovou hru!
     
    27:59
    Daniel Sedin (VAN) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    25:57
    Ben Hutton se ocitl u levé tyče v obrovské šanci, puk ale do brány poslat nedokázal a nechal vyniknout brankáře Bena Bishopa, který se vytasil s fantastickým akrobatickým zákrokem!
     
    25:19
    Lightning jsou hodně aktivní a následnou střelu z prostoru mezi kruhy pro vhazování Jacob Markstrom zastavil maskou! To jsou horké chvíle pro Vancouver, jeho brána ale zatím odolává.
     
    23:22
    Adam Cracknell si na pravém křídle sjel na přihrávku svého spoluhráče o mantinel a poté napřáhl ke střele, která měla směřovat do bližšího horního rohu brány, Ben Bishop ji ale nadvakrát zneškodnil!
     
    20:29
    Vladislav Namestnikov se dostal před bránou do zakončení a Jacob Markstrom měl, co dělat, aby jeho pokus vyrazil mimo! Před bránou Vancouveru vnikl obrovský závar, gól se ale Lightning do sítě propasírovat nepodařilo.
     
    18:31
    Matt Bartkowski (VAN) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    17:32
    Ryan Callahan mohl na opačné straně vzápětí rychle odpovědět, když se dostal do samostatného úniku a z prostoru mezi kruhy pro vhazování mířil nad levé rameno Jacoba Markstroma, ten ale zasahovat nemusel, protože jeho střela zamířila vedle levého horního rohu!
    Sven BAERTSCHI - 0:1
     
    15:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    SVEN BAERTSCHI boduje ve třetím v zápase v řadě a posílá Vancouver Canucks do vedení!! Alex Biega vypálil z pravého křídla a Ben Bishop jeho střelu vyrazil pouze k Radimovi Vrbatovi, který před bránou našel osamoceného Svena Baertschiho, a ten puk bez problému dorazil do prázdné brány. Asistence: Radim Vrbata, Alex Biega.
     
    14:51
    Braydon Coburn tvrdě vypálil na pravém křídle od modré čáry a Jacob Markstrom jeho střelu s obtížemi dokázal vyrazit mimo!
     
    10:18
    Ben Hutton (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    08:21
    Alexander Edler tvrdě vypálil na pravém křídle od modré čáry a Ben Bishop měl co dělat, aby puk u své levé tyče zastavil a nepustil dorážku Canucks za svá záda!
     
    07:50
    Ryan Callahan (TBL) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    04:29
    Jannik Hansen ve středním pásmu nabral velkou rychlost a mezi kruhy pro vhazování se protáhl do zakončení přes jednoho z hráčů Lightning, jeho následnou střelu ale Ben Bishop dokázal vyrazit mimo! Dobrá šance Canucks v oslabení.
     
    02:49
    Yannick Weber (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení hole.
     
    02:28
    Mike Angelidis (TBL) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    02:28
    Brandon Prust (VAN) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    02:28
    Mike Angelidis a Brandon Prust shodili hned v úvodu zápasu rukavice a pustili se do bitky!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 40. Marchessault (Kučerov, Stralman) – 16. Baertschi (Vrbata, Biega), 52. D. Sedin (H. Sedin)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Gudlevskis) – Hedman, Stralman (A), Garrison, Šustr, Carle, Coburn, Nesterov – Namestnikov, Stamkos (C), Kučerov – Killorn, Filppula, Callahan (A) – Marchessault, Paquette, Condra – Angelidis, Blunden. Trenér: Jon Cooper.
    Vancouver Canucks: Markstrom (Cannata) – Edler (A), Tanev, Bartkowski, Biega, Hutton, Weber – D. Sedin, H. Sedin (C), Hansen – Burrows (A)), McCann, Dorsett – Baertschi, Horvat, Vrbata – Kenins, Cracknell, Prust. Trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Dean Morton – Steve Miller, Tim Nowak

    Diváci: 19092
    bahis siteleri