NY Rangers – Anaheim 3:2 (po pr.) | Boston – St. Louis 0:2 (kon.) | Detroit – New Jersey 3:4 (kon.)
Tampa – Vancouver 1:2 (kon.) | Florida – Ottawa 2:1 (2:0 po s.n.) | Minnesota – Montreal 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 4:0 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Arizona – Toronto 3:2 (kon.)
Los Angeles – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
Chicago Blackhawks
Středa 23.12.2015, 02:35 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marrias JANMARK - 4:0
     
    54:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    A už je to definitivní! MATTIAS JANMARK si z van Riemsdyka udělal u mantinelu panáka a poté poslepu hledal křižným pasem Eavese, kotouč se však o brusli Michala Rozsívala odrazil za čáru! Crawford byl bez šance. Asistence: Jason Demers, Johny Oduya.
    Colton SCEVIOUR - 3:0
     
    42:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Svěřenci Lindyho Ruffa udělali další mílový krok k postupu, Hawks ve třetí třetině jednoduše nestíhají! Roussel nabil na modrou Jordiemu Bennovi, jehož ránu šikovně tečoval COLTON SCEVIOUR a kotouč skončil až v síti! Asistence: Jordie Benn, Antoine Roussel.
    Patrick SHARP - 2:0
     
    40:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, domácí jedenáct sekund po začátku třetí třetiny zvyšují svůj náskok a postaral se o to bývalý Ještřáb PATRICK SHARP, jenž ujel po pravém křídle a přesnou ranou pod břevno nedal Crawfordovi šanci! Asistence: Jamie Benn.
    Jason SPEZZA - 1:0
     
    29:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    To už nyní neplatí, Stars jdou do vedení! Crawford hosty před chvilkou několikrát podržel, tento gól si ale za rámeček rozhodně nedá – JASON SPEZZA si umně narazil se Sharpem a poté přesně trefil mezírku mezi Crawfordovým betonem a levou tyčí! Asistence: Patrick Sharp, John Klingberg.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 30. Spezza (Sharp, Klingberg), 41. Sharp (Ja.Benn), 43. Sceviour (Jo.Benn, Roussel), 55. Janmark (Demers, Oduya)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Jo. Benn – Ja. Benn, Seguin, Sharp – Ničuškin, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Sceviour – Janmark, Fiddler, Eaves.
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, van Riemsdyk, Hjalmarsson, Seabrook, Scuderi, Rozsíval – Panarin, Anisimov, Kane – Teräväinen, Toews, Shaw – Bickell, Rasmussen, Mashinter – Desjardins, Danault, Garbutt.

    Rozhodčí: Watson, Dwyer – Galloway, Gibbs

    Diváci: 18532
    bahis siteleri