Lugano – Jokerit 4:6 (kon.) | Team Canada – Davos 2:0 (kon.)
konec
Team Canada
2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
HC Davos
Pondělí 28.12.2015, 20:15 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Davos promarnil další velkou příležitost! Před Glassem se k vynikající přihrávce dostal Aeschlimann, ale z těsné blízkosti netrefil branku!
     
    53:31
    Na druhé straně se musel zase předvést Genoni. Brankář Davosu nyní zlikvidoval několik střeleckých pokusů soupeře a stálé drží šance Davosu na zvrat.
     
    52:48
    Nyní se už musel Glass ohánět! Proti táhlé střele zápěstím včas vykopl svůj beton a kotouč vyrazil mimo tři tyče!
     
    48:05
    Davos si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za hákování dostává Cundari.
    44:32 Genonimu proskotačil puk výstrojí po individuálním průniku jednoho z Kanaďanů, puk v brance Davosu však naštěstí pro domácí díky pohotovému Ambühlovi neskončil!
     
    44:32
    Genonimu nyní prošel kotouč mezi betony a malou chvíli poskakoval před odkrytou brankou Davosu. Naneštěstí pro Team Canada jej nikdo nedokázal dopravit za brankovou čáru.
     
    44:20
    Vyloučení v týmu Team Canada (Cundari - 2 min., držení hole).
     
    42:27
    Team Canada si zahraje přesilovou hru. Corvi si odpyká dvě minuty za držení.
     
    39:15
    Genoni drží Davos nad vodou! Po chybě v rozehrávce Davosu se ke kotouči dostal Roy, který už postupoval sám na branku, jenže na Genoniho si nepřišel.
    32:25 Conacher sám proti Genonimu neuspěl, tohle by mohlo Kanadu ještě mrzet!
     
    32:25
    Conecher dostal přihrávku do jízdy a postupoval sám proti Genonimu. Brankář Davosu vytasil další parádní zákrok a nepustil Team Canada do trháku!
    31:27 Chris DIDOMENICO - 2:0
     
    31:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    A pozor! Team Canada navyšuje své vedení! Po nepřesné střele se kotouč dostal k Pyattovi, který jej okamžitě vrátil před branku, kde stál CHRIS DIDOMENICO a ten bez problémů propálil Genoniho! Asistence: Tom Pyatt.
     
    27:47
    Počet hráčů na ledě se vyrovná. Dvě minuty za hrubost dostává Bergeron.
    27:47 Genoni neudržel kotouč po střele jednoho z Kanaďanů, následný závar ale dokázal vyřešit bez gólové újmy pro svůj tým!
     
    27:47
    Obrovská šance Teamu Canada v přesilové hře! Genoni napoprvé neudržel kotouč, hosté se ještě dostali k několika dorážkám, ale brankář Davosu ve spolupráci s obranou udržel kotouč před brankovou čarou!
     
    27:10
    Team Canada si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za držení dostává Jens Nater.
    25:35 Alexandre GIROUX - 1:0
     
    25:35
    Kanada právě vstřelila branku!
    Od Cundariho se kotouč odrazil k rozjetému Lombardimu, který puk okamžitě předložil před branku, kde stál osamocený ALEXANDRE GIROUX, který bez problémů doklepl kotouč do odkryté branky. Asistence: Matthew Lombardi
    24:15 Malhotra schoval svůj pokus za hráče Davosu, Genoni si ale dokázal poradit!
     
    24:15
    Malhotra dostal přihrávku do prostoru mezikruží a okamžitě pálil zápěstím. Genoni se blýskl parádním zákrokem a zachránil Davos před pohromou!
    21:16 Setoguchi postupoval po levé straně sám na Glasse, jeho rána ale skončila pouze na výstroji brankáře kanadského výběru!
     
    21:16
    Setoguchi postupoval z levé strany sám na Glass. Domácí útočník volil střelu zápěstím, ale trefil jen prostor, kde byl připravený Glass.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 26. Giroux (Lombardi), 32. DiDomenico (Pyatt)


    Team Canada: Glass (MacIntyre) – Bergeron, Picard, Aulie, Johnson, Carrick, Cundari, Clark, Vukovic – Pyatt, Sheppard, DiDomenico, Giroux, Lombardi, D'Agostini, Conacher, Roy, Ellison, Paillé, Malhotra, Emmerton
    HC Davos: Genoni (Senn) – Brejčák, Du Bois, Forster, Guerra, Jung, Paschoud, Koistinen, Nater – Aeschlimann, Ambühl, Corvi, Jörg, Lindgren, Moss, Portmann, Picard, Ryser, Schläpfer, Sciaroni, Setoguchi
    bahis siteleri