SK Karviná – Val. Meziříčí 3:4 (1:2 po s.n.) | Řisuty – Žďár n/S 3:4 (po pr.) | Vrchlabí – Sokolov 3:0 (kon.)
Nymburk – Klášterec nO 13:4 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 7:3 (kon.) | Technika Brno – Mor. Budějovice 3:0 (kon.)
Poruba 2011 – Břeclav 7:1 (kon.) | Frýdek-M. – Kopřivnice 1:0 (kon.) | Bílina – Písek 1:4 (kon.)
Klatovy – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Vsetín – Opava 8:4 (kon.) | Kobra – Kolín 4:3 (kon.)
Tábor – Jablonec n/N 3:0 (nedohr.) | Pelhřimov – Děčín 7:5 (kon.) | Trutnov – Jindř. Hradec 6:1 (kon.)
konec
HC Technika Brno
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 09.01.2016, 17:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Pěška v poslední šanci utkání. K budějovickému forvardovi se dostal kotouč před domácí klecí, muž s dvanáctkou na zádech ale síť za Jekelem nerozvlnil.
     
    56:37
    Pěška ve velké šanci sám před bránou, Jekel však dalším dobrým zákrokem drží na svém kontě stále nulu.
     
    55:13
    Minutu a půl dlouhá početní výhoda pro hostující mužstvo! Na trestnou lavici odjíždí Ondřej Látal (TEC) za vražení na hrazení.
     
    54:43
    Další přesilová hra, tentokrát pro žihadla. Peter Bustin (TEC) inkasuje dvě minuty za vysokou hůl.
     
    54:38
    Šidák hledal před bránou Čtvrtníčka, ten v ideální pozici neproměňuje.
     
    51:22
    Kdo má rád hokej plný vyloučení, tak si dnes za Lužánkami určitě přijde na své. Potrestáni jsou Adam Šidák (TEC) a Lukáš Paták (MBU). První jmenovaný za nafilmovaný pád, druhý za podražení.
     
    50:18
    Rozhodčí od sebe museli nyní odtrhnout Jana Trojana (MBU) a Pavla Strýčka (TEC). Oba si jdou odsedět menší dvouminutový trest za hrubost.
     
    50:15
    Trojan ve velká šanci nedokázal z blízkosti poslat kotouč k tyči Jekelovy brány.
     
    49:12
    Menší trest pro hráčskou lavici domácího výběru odpyká Patrik Brzobohatý (TEC). Přesilová hra pro žihadla.
     
    46:26
    Po Peroutkově střele se odrazil kus černé gumy nejspíše od tyčky brněnské klece! Nikdo z hostí ho nedokázal dorazit do brány.
     
    46:11
    Pěška úplně sám před bránou neposlal puk do sítě. Jedna z největších příležitostí žihadel tak zůstává nevyužita.
     
    43:25
    Ale nemusela! Stehlík úplně sám před bránou neposlal puk do sítě.
     
    42:13
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika se opět prosazuje v početní výhodě, dnes už potřetí. Havířovu střelu před bránou tečoval PATRIK BRZOBOHATÝ a usměrnil ji za záda Šťastného. Asistence: David Havíř, Michal Brzobohatý.
     
    42:07
    Minutu a čtyřicet sedm sekund dlouhá dvojnásobná početní převaha pro Techniku. Vyloučen Filip Randa (MBU) za hákování.
     
    38:54
    Dominik Fejt (MBU) však hned po té, co přijel z trestné lavice odjíždí z hřiště a rovnou do kabiny. Za zásah do oblasti hlavy a krku si dnes již nezahraje, inkasuje totiž pětiminutový trest + do konce utkání. Jan Sedlák pokračuje ve hře a na ledě to v posledních minutách opravdu vře.
     
    36:46
    Přesilová hra pro Techniku. Dominik Fejt (MBU) inkasuje dvě minuty za napadení.
     
    34:07
    Současně vyloučení hráči David Havíř (TEC) a Ondřej Šťáva (MBU). Domácí bek za nafilmovaný pád, Ondřej Šťáva si trest odpyká za hákování.
     
    33:19
    A v nejbližší době asi nebude, žihadla totiž budou hrát v oslabení. Vyloučeným hráčem je Dominik Fejt (MBU). Držení protihráče.
     
    29:05
    A nejlepší střelec hostujícího celku nedává gól. Zkusil přelstít Jekela forhendovým blafákem, který si mladý brankář pohlídal betonem.
     
    29:05
    Po faulu na ujíždějícího Lukáše Havla uvidíme trestné střílení!
     
    26:51
    Tak oba dva hráči dostávají, jak Jan Habrovec (TEC), tak Petr Krutiš (MBU), inkasují za nevybíravé zákroky trest 5 + do konce utkání. Hra pokračuje v pěti hráčích.
     
    26:51
    Ovšem nyní se začalo na ledě jiskřit. Po tvrdých osobních soubojích schytal nepříjemnou ránu jeden z hostujících hráčů, hned na to se ocitl na ledě domácí kapitán Habrovec. Rozhodčí se domlouvají, jak rozdělí tresty, pohled na tvrdé zákroky tedy rozhodně příjemný nebyl a oba aktéři leželi poměrně dlouho na ledové ploše.
     
    25:59
    To je nepříjemná situace. Paták nechtěně podrazil Jekela v jeho brankovišti a brněnský gólman i hostující útočník se zvedají těžce z ledu.
     
    25:32
    Po odrazu od brusle čárového rozhodčího se řítil do brejku Patrik Brzobohatý, nedokázal však propasírovat černou pryž mezi Šťastného betony. Hostující gólman nevěděl kde má kotouč, k jeho štěstí ho dokázal zachytit.
     
    23:16
    Sedlák dostal namazáno na modré čáře, před ním nikdo nebyl, udělal pár rychlých temp a rázem byl sám před bránou. Na poslední chvíli se do jeho pokusu položil soupeř a rána tak letěla mimo Šťastného bránu.
     
    22:38
    Do přečíslení tři na dva se dostali hosté, vše zakončoval střelou z levé strany Paták, naneštěstí pro žihadla jeho projektil proletěl nad horní tyčí klece vysokoškoláků.
     
    15:58
    Pěška po šikovné kličce před Jekelem trefil nejspíše tyč brněnské klece, následně Matějka úplně sám mezi kruhy nepřekonal fantoma s maskou v bráně vysokoškoláků. To byly dvě obrovské šance žihadel.
     
    11:48
    Půl minuty si zahrají hosté dvojnásobnou přesilovku. Dominik Piskoř (TEC) zahákoval svého soupeře a odpyká si dvě minuty.
     
    11:20
    Ten stejný hráč viděl nyní skvěle najetého spoluhráče před Jekelem, domácí obraně se však podařilo zablokovat pas a nejspíše i překazili gólovou radost hostí.
     
    10:22
    Tak i hosté dostávají možnost prosadit se v početní převaze. Jiří Čtvrtníček (TEC) bránil svého soupeře v rozporu s pravidly – nedovolené bránění.
     
    08:45
    Osobní desetiminutový trest inkasuje hostující Mikeš (MBU). Nesportovní chování.
     
    07:37
    Šťastný poslal za bránou kotouč přímo na hůl Látala, který však neměl v blízkosti žádného spoluhráče, kterému by nabídl skórovat do prázdné klece, všichni totiž zrovna odcházeli střídat.
     
    05:39
    V brněnském brankovišti se strhla menší potyčka, za kterou hlavní sudí neváhá vylučovat. Na trestné lavici si posedí Jan Sedlák (TEC) a Jan Trojan (MBU). Oba dva za hrubost.
     
    05:08
    Technika právě vstřelila branku!
    Druhá početní výhoda a domácí jdou do dvoubrankového vedení. Na modré čáře napřáhl Adam Šidák a do dráhy kotouče vložil svoji hůl ONDŘEJ STEHLÍK. Hosté po druhém inkasovaném gólu mění brankáře. Asistence: Adam Šidák.
     
    04:20
    Michal Brzobohatý střílel na bránu a jeden z jeho spoluhráčů před bránou perfektně tečoval černou pryž přímo ve vzduchu, Máj reflexivním zákrokem podržel svůj tým.
     
    03:53
    Paták (MBU) přidržel protihráči hůl a opět posílá svůj celek do oslabení.
     
    03:34
    Technika právě vstřelila branku!
    První přesilová hra je využita. Po střele Sedláka se před Májovou svatyní nejlépe zorientoval ONDŘEJ LÁTAL a posílá Techniku do vedení. Bez asistence.
     
    02:27
    Domácí si zahrají první přesilovou hru. Vyloučeným hráčem je Dominik Fejt (MBU). Provinil se naražením zezadu. Navíc inkasuje i desetiminutový osobní trest.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 4. Látal, 6. Stehlík (Šidák), 43. Brzobohatý P. (Havíř, Brzobohatý M.)


    HC Technika Brno: Jekel (Novák) – Strýček, Navrátil, Zbořil, Šidák, Sedlák, Havíř (A), Habrovec (C) – Bustin, P. Brzobohatý, Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek (A), Biolek, Kadlec, M. Brzobohatý, Polesný, Látal, Piskoř.

    Hlavní trenér: Roman Kaňkovský.

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Máj (od 15. Šťastný) – Sobotka, Pelikán, Sechovec (A), Fejt, Peroutka, Šťáva, Randa – Matějka, Krutiš (A), Havel, Pěška, Mikeš, Paták, Trojan (C), Horký, Vlašín.

    Hlavní trenér: Jiří Rech.

    Rozhodčí: Dědek – Lainka, Čuňočka
    bahis siteleri