Monaco – Toulouse 4:0 (kon.) | Remeš – Saint-Étienne 1:1 (kon.) | Lyon – Marseille 1:1 (kon.)
konec
Olympique Lyon
1:1 (0:0)
Olympique Marseille
Neděle 24.01.2016, 21:00 • Stade des Lumières • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji krásný zbytek nedělního večera. (23:00:27)
     
    To bylo panečku utkání! Domácí fotbalisté udávali tempo, hráli skvěle a vytvářeli si kupu šancí, ale byli to právě hosté, kteří šli do vedení. Po centru z pravé strany přiklepl míč na Cabellu Batshuayi. Francouzský záložník měl následně pozici lehkou! Vyrovnání přišlo v devětasedmdesáté minutě, kdy se po standardní situace z pozice penalty prosadil Corentin Tolisso. Následovaly i další šance, ale utkání skončilo stejně, jako první letošní vzájemný duel.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Centrovaný míč se dostal z pravé strany na levou také na Valbuenu, který míč zpracoval a byl poslán na zem. Rozhodčí tuto spornou situaci vyřešil neodpískáním penalty.
     
    90+3
    Utkání mohli rozhodnout hosté. Míč se z levé strany dostal do vápna, kde mohl zakončovat Lucas Silva. Ten míč ovšem špatně trefil, a tak si to může po utkání vyčítat.
     
    90+2
    Mapou Yanga-Mbiwa hledal dlouhým nákopem na pravou stranu nabíhající spoluhráče. Nabíhající hráč ovšem na nakopnutý míč nedokázal dosáhnout.
     
    90+1
    Začala nám první minuta čtyřminutového nastavení. Na pravé straně byl faulován jeden z domácích fotbalistů. Lyon tak může jít směrem dopředu.
     
    90
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Georges-Kévin N'Koudou, přichází Paolo De Ceglie.
     
    89
    A hrdinou utkání mohl být Corentin Tolisso! Ten si naběhl na rohový kop z levé strany, který zakončoval hlavičkou. Jeho pokus ale skončil jen těsně nad břevnem!
     
    88
    Dvě obrovské šance pro Alexandra Lacazetteho! Nejdříve pálil z dobré pozice na Mandandu, ale ten jeho pokus skvěle vyrazil. Následný centr se mi snášel na hlavu, ale nakonec jí přeletěl!
     
    87
    Na polovině hřiště přidržel jednoho z hostujících hráčů za dres obránce Yanga-Mbiwa. Ten se sice zlobí, ale proti žlutému trestu již nic neudělá.
     
    86
    Hodně povedená akce od hostů. Centr z pravé strany vyrážel Lopes jen před sebe. Míče se tam ujal Zambo Anguissa, který si jej zpracoval a připravil na nůžky. Míč ale poslal jen do rukavic brankáře.
     
    85
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Rémy Cabella, přichází André-Frank Zambo Anguissa.
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Rachid Ghezzal, přichází Maxwel Cornet.
     
    84
    Celá akce po rohovém kopu byla zakončena centrem z pravé strany do ohně. Nejvýše byl ale brankář Mandanda, který chvilku počkal a následně míč poslal na spoluhráče.
     
    83
    Mathieu Valbuena našel přihrávkou na levou stranu spoluhráče Lacazetteho, který sice míč na spoluhráče nedostal, ale vybojoval alespoň rohový kop.
     
    82
    Na druhé straně to myslel dobře Alžířan Rachid Ghezzal. Posílal míč z pravé strany do vápna, ale tam nikdo ze spoluhráčů na hlavičku nebyl.
     
    80
    Následně mohlo být pro domácí opět zle. Po levé straně utekl nezastavitelný Michy Batshuayi, který se zkoušel prosadit střelou na zadní tyčku. Tu ovšem minul!
    79. Corentin TOLISSO - 1:1
     
    79
    Lyon právě vstřelil branku!
    Protože se z následného přímého kopu domácí prosazují a stav utkání vyrovnávají! Na centrovaný míč si naběhl nehlídaný CORENTIN TOLISSO, jenž posílá míč do branky a vyrovnává. Skvělé střídání.
     
    78
    Javi Manquillo při svém útočném snažení lehce nešťastně zahrál rukou a dostává žlutou kartu. Po rozehrání standardní situace toho bude ovšem litovat.
     
    78
    Domácí se nadechují a sbírají poslední síly na vyrovnání. Aldo Kalulu poslal míč z pravé strany před branku na Lacazetteho, ke kterému se ale kulatý nesmysl nedostal.
     
    77
    Naopak Marseille směrem dopředu vůbec nespěchá a jejich vhazování, či rozehrávaní situací po fauli nejsou tak rychlé, jak by byly na začátku poločasu.
     
    75
    Domácí fotbalisté jsou ve druhém poločase lepším celkem a spíše se jim lepí smůla na paty. Nic to ovšem nemění na tom, že už mají maximálně dvacet minutek.
     
    74
    Míč za obranu dostával po rychlé akci Michy Batshuayi. Ten se prodral až do zakončení a se štěstím poslal míč do branky. Rozhodčí mu odmával ofsajd, který jak se později ukázalo, nebyl!
     
    73
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Bouna Sarr, přichází Lucas Silva.
     
    72
    Chytře to nyní mysleli domácí fotbalisté. Valbuena poslal míč na Jalleta skrz celou šíří hřiště. Obránce Lyonu si naběhl před vápno a vyměnil si míč s jedním ze spoluhráčů. Do vápna už neprošel.
     
    70
    Poprvé na hřišti byl vidět Corentin Tolisso. Ten se s míčem uvolnil, naběhl si na začátek vápna, ale svou střelu nedokázal poslat za záda Mandandy. Ten dnes chytá opravdu skvěle.
     
    69
    Domácí fotbalisté nyní donutili hostujícího brankáře k panice. Ten špatně vykopl a Lyon má tak k dispozici míč zpátky. Má už jen něco kolem dvaceti minut na vyrovnání.
     
    68
    A opět bylo horko před brankou Mandandy. Střílet zkoušel Maxim Gonalons, ale jeho pokus mířil jen do vzduchu. Alexandre Lacazette se následně k hlavičce nedostal.
     
    67
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Clément Grenier, přichází Aldo Kalulu.
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Sergi Darder, přichází Corentin Tolisso.
    64. Rémy CABELLA - 0:1
     
    64
    Marseille právě vstřelilo branku!
    A do vedení jdou hodně překvapivě hosté! Centr z pravé strany mířící na útočníka Batshuayie byl sklepnut přímo na kopačku REMYHO CABELLY, který pohotovou střelou do prostředka branky skóruje!
     
    63
    To byly naprosto neuvěřitelné šance Lyonu! Nejdříve si míč skvěle připravil Mathieu Valbuena, ale jeho tvrdou ránu Mandanda vyrazil. Po rohovém kopu zakončoval Alexandre Lacazette, jehož pokus na čáře chytil africký brankář!
     
    62
    Po dalším rohovém kopu byl opět vidět Samuel Umtiti, který poslal míč do vápna. Tam jeden z bránících hráčů zahrál nejspíše rukou, ale rozhodčí nechal hru plynout.
     
    61
    Tak toto byla obrovská šance domácích fotbalistů! Richad Ghezzal se s míčem prodral po levé straně do vápna a poslal jej na malé vápno, kde Samuel Umtiti zakončoval trestuhodně jen nad branku!
     
    60
    Zahrával jí Mathieu Valbuena. Francouzský reprezentant poslal míč agresivně do malého vápna, kde ale bránící hráči míč poslali jen na rohový kop.
     
    59
    Mathieu Valbuena se na levé straně zbavil obránce a následně poslal míč na Lacazetteho. Ten si s míčem naběhl před vápno, kde se mu povedlo vybojovat standardní situaci.
     
    58
    Na hřišti se přiostřuje. K vidění je mnohem více faulů než v prvním poločase. Sergi Darder nyní z dvaceti metrů prověřil brankáře a následně fauloval pronikajícího hráče.
     
    56
    Rachid Ghezzal se na pravé straně uvolnil a posílal míč do běhu na Gréniera. Ten se k míči nedostal a následně fauloval odkopávajícího obránce Djedjéa.
     
    55
    Ve středu hřiště, když mohl postupovat do otevřené obrany, byl Lacazette faulován takovou lehčí stoličkou, kterou mu vystavil jeden z hostů. Vše se obešlo bez karty.
     
    53
    Právě faulovaný z před minuty udělal to samé. Pronikajícího obránce Umtitiho poslal Michy Batshuayi na zem, a také vidí žlutý kartónek.
     
    52
    Hodně rychle následně postupoval Michy Batshuayi. Jeho snažení nepěkným zpsobem zastavil obránce Morel, jenž vidí žlutou kartu.
     
    51
    Úniky na obě strany. Po levých stranách unikali Lacazette s Batshuayiem. Oba dopadli stejně, pokaždé se jim míč nepovedlo zachytit.
     
    50
    Do vápna se po levé straně prodíral útočník Alexandre Lacazette, jenž byl na hranici pokutového území poslán na zem, ale rozhodčí faul neviděli.
    49. Důvodem, proč se nějakou dobu nehrálo, jsou tyto papírky a podobné věci. Mandanda to v bude mít v tomto poločase těžké
     
    47
    Alexandre Lacazette poslal míč na Mathieu Valbuenu do vápna, ale ten ho zasebou ponechal. Míč převzal Alexandre Lacazette, jenž byl ve skvělé pozici, ale ukopl se.
     
    46
    První kombinaci po levé straně odehráli hostující fotbalisté. Následně se dopředu stejnou stranou prodíral hostující hráč, ale toho bránící hráč Lyonu předběhl.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Fotbalisté obou celků se vrací na travnatou plochu. Druhý poločas tohoto utkání může začít. Těšme se na zajímavou podívanou!
    Krásné choreo domácích fanoušků

     
    První poločas je minulostí. Viděly jsme obrovské šance na obou stranách. Začal to skvělou hlavičkou odehránou na brankové čáře Rolando. Zkoušel to dvakrát také Michy Batshuayi, ale tomu se z levé strany nepovedlo ani jednou skórovat. Na druhé straně neuspěl průnik Lacazetteho, či dobrá střela Rachida Ghezzala. Sledujeme dobré utkání a doufejme, že obdobné tempo bude pokračovat i ve druhém poločase.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Na druhou stranu hned po předešlé akci pelášil Jérémy Morel. Ten mohl počkat na nábeh spoluhráčů do vápna, ale místo toho to zkoušel sám. Trefil ale jen boční síť.
     
    45
    Do útoku se dostával hostující Remy Cabella. Ten se prodíral středem a následně zkoušel míč poslat na pravou stranu nabíhajícími spoluhráči. To se mu ale nepovedlo.
     
    43
    Nejdříve to po pravé straně zkoušel reprezentant Valbuena, ale ten svým centrem neuspěl. Gonalons následně na stejné místo posílal míč na Jalleta, který ovšem míč nedokázal doběhnout.
     
    42
    Po delší době jsou u míče hosté z Marseille. Ti kombinují na vlastní polovině a krátkými přihrávky se zkouší dostat do co největší blízkosti branky Lopese.
     
    41
    A tak to o pár sekund později zkoušel tento francouzský střelec individuálně, střelbou svou pravou nohou. Jeho pokus z hranice vápna za sprintu ale skončil nad brankou.
     
    39
    Možná špatně kopnutý míč, či větřík překazil domácím fotbalistům šanci na skórování. Obránce Jallet našel svým centrem z pravé strany nabíhajícího Alexandra Lacazetteho. Míč se mu snášel na hlavu, ale nakonec se stočil až do rukavic připraveného Mandandy.
     
    38
    Po zákroku na Cabellu, který byl nesprávně odpískán jako faul, se hostům stejně nepovedlo vytvořit si nějakou zmínkyhodnou akci. Míč skončil u Lopese po přihrávce od obránce.
     
    37
    Další snažení bylo zakončeno centrem na pravou stranu vápna. Tam zpracovával míč v dobré pozici Richad Ghezzal, kterému ale míč odskočil od nohy.
     
    36
    Následný centr po rohovém kopu zahraném nakrátko skončil jen na zadní tyčce, kde nikdo z domácích fotbalistů připravený nebyl. Lyon ale stále u míče.
    35. Nebezpečná rána Ghezzala
     
    35
    A ti si dokázali vytvořit skvělou gólovou příležitost! Richad Ghezzal se ujal míče a postupoval s ním směrem do vápna. Z dobré pozice vyslal dobrou střelu, kterou ale skvěle vyrazil brankář Mandanda!
     
    34
    Po pravé straně zkoušeli zaútočit hosté, ale to se jim nakonec skrz dobře postavenou obranu nepovedlo. Dopředu se tak prodírají domácí fotbalisté.
     
    33
    Přímý kop ovšem nebyl ze strany domácích fotbalistů zahrán úplně skvěle. Lyon následně míč ztratil, a tak mohou hrát fotbalisté Marseille.
     
    32
    Maxim Gonalons poslal rychlý míč na nohu Valbueny, který agresivně postupoval dále směrem dopředu. Na zem jej prostě musel poslat bránící hráč, protože to jinak zavánělo nebezpečím.
     
    31
    Po levé straně opět postupoval hodně nebezpečný Batshuayi. Ten již obcházel obránce a stíhal míč. Bránící hráč se do něj tedy opřel tělem a odstínil jej.
     
    29
    Následné snažení domácích v prostoru před vápnem bylo neúspěšné. Valbuena zkoušel předat míč na penaltu, ale tam jej skvěle odehrál obránce.
     
    28
    Pokračuje se v aktivní hře na obě strany. To se musí fanouškům opravdu líbit. Tempo hry je opravdu neskutečné.
    26. Tyčka, kterou nastřelil Batshuayi
     
    26
    A mohlo platit pořekadlo „Nedáš – Dostaneš!" Po levé straně se do vápna prodral vzrůstem malý Batshuayi. Ten svižnou ránoz pálil na branku, ale trefil jen tyčku!
     
    26
    Ouu, to byla hodně slušná akce z dílny domácího Lyonu. Po slušném ťukecu poslal míč do vápna Valbuena. Míče se tam zmocnil Lacazette, který jej jen přistrkl do brankáře. Míč jej přeletěl, ale padající domácí forvard už zakončovat nemohl.
     
    24
    Pokračovalo snažení hostujících fotbalistů. Nejdříve posílal míč z levé strany do vápna N'Koudou, ale nikdo jeho nabídku nevyslyšel. Stejně jako nabídku Djedjého z opačné strany.
     
    23
    Hodně se zlobí útočník Michy Batshuayi, který ve vápně udělal kličku obránci v momentě, kdy byl u čáry. Míč nakonec v zámezí skončil a rozhodčí ukázal na odkop od branky. To se mladému Belgičanovi vůbec nelíbilo.
     
    22
    Na hřišti se začíná lehce přiostřovat. Ve středu travnaté plochy byl vysokou kopačkou zasažen Georges-Kevin N'Koudou. Ten se hned zvedá a ve hře bude pokračovat.
     
    20
    Menší faul byl následně viděn i na druhé straně. Pronikající domácí hráč byl faulován na levé straně, Lyon míč hned poslal do hry a kombinuje směrem dopředu.
     
    19
    Odpískán byl také první větší faul. Pronikajícího Javiho Manquilla poslal na zem nepěkným zákrokem obránce Jallet. Rozhodčí to vyřešil slovním napomenutím.
     
    18
    Po chybě bránících hráčů Lyonu se do šance dostávali opět hosté. Georges-Kevin N'Koudou se vyhnul bránícím hráčů a již byl na hranici vápna. Z této pozice se mu ovšem nepovedlo dostat míč do branky.
     
    17
    A zle mohlo být na druhé straně. K míči se ve vápně dostal belgický útočník Michy Batshuayi. Ten stál na malém vápně lehce v levém úhlu a vyběhnutého Lopese se mu překonat nepovedlo!
     
    16
    Z hranice pár metrů před vápnem napřáhl ke střele španělský fotbalista Sergi Darder. Ten se k míči musel lehce ohnout a to bylo i poznat na střele, která šla vysoko nad branku.
     
    15
    Na druhé straně unikal obráncům Lyonu střelec Michy Batshuayi. Jeho rozjezd a unikání na branku ovšem zastavil rozhodčí, který mu odpískal ofsajd.
     
    14
    Lyon si ale míč vybojoval zpátky a opět posílal nadýchaný centr do vápna. Na ten nyní nabíhal Alexandre Lacazette, který jej ale nedokázal na dlouhou nohu zpracovat.
     
    13
    Opět kombinovali pár metrů před vápnem fotbalisté Lyonu. Vše bylo zakončeno přihrávkou na pravou stranu, kde byl Rachid Ghezzal. Alžírský fotbalista si ale míč špatně zpracoval a ten skončil v zámezí.
     
    12
    Po dalším ťukecu se domácí fotbalisté dostávali do dobré příležitosti a střelecké pozice. Těsně před vápnem byl ale pozorný hostující obránce, který míč poslal do bezpečí.
     
    11
    Aktivní hrou s míčem na svých kopačkách pokračují domácí fotbalisté. Ti si nyní míč posílají na vlastní polovině a následně se budou pokoušet projít dopředu.
     
    10
    Krásná akce od domácích fotbalistů! Nepřesnou přihrávku zachytil jeden z hráčů v bílém, který poslal míč na Sergiho Dardera. Ten se prodral před vápno a posílal míč nabíhajícímu Lacazettemu. Ten ale míč nakonec o pár milimetrů nedostal.
     
    9
    Mathieu Valbuena posílal dlouhý míč na zadní tyčku, kam si nabíhal střelec Lacazette. Ten na míč nedokázal nakonec dosáhnout, a tak skončil jen u připraveného Mandandy.
     
    8
    Snažení domácích fotbalistů bylo nakonec ukončeno obranným faulem na Sergiho Dardera. Lyon bude mít k dispozici zajímavý přímý kop.
     
    6
    Po kterém jsme byli svědky první obrovské šance. Na rohový kop si naskočil obránce Rolando, jenž mířil na zadní tyčku. Brankáře již překonal, ale na brankové čáře zaskočil Sergi Darder!
     
    6
    Po pravé straně se rychle prodral Brice Dja Djédjé, jenž prošel až do vápna, kde se mu povedlo na poslední chvíli vybojovat rohový kop.
     
    4
    Domácí Lyon následně vybojoval standardní situaci, kterou zahrával dříve hráč Marseille, Mathieu Valbuena. Jeho centr byl dobrý, ale rozhodčí nakonec odpískal útočný faul.
     
    3
    Hned ve třetí minutě přišla první větší chyba na straně hostů, kterým se jejich rozehrávka nevyvedla. Do útoku postupoval po pravé straně Rachid Ghezzal, který vybojoval alespoň roh.
     
    2
    Marseille dokonce vybojovala standardní situaci z pravé strany. Míče na nakonec na opačné straně ujal N'Koudou, který míč poslal jen do rukavic brankáře Lopese.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali hostující fotbalisté, kteří kombinují na vlastní polovině a jejich kombinace je doprovázena hlasitým bučením.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Takhle nějak vypadala předzápasová atmosféra
     
    Krásný večer přeji všem fanouškům kvalitního fotbalu. Souboj o důležité body na Stade des Lumières začíná za nějakých pět minut. Přejeme příjemné počteníčko.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Olympique Lyon: A. Lopes – Jallet, Yanga-Mbiwa, Umtiti, Morel – Darder, Gonalons (C), Grenier – Ghezzal, Valbuena – A. Lacazette.
    Náhradníci: Gorgelin – Rafael, Rose, Cornet, Ferri, Kalulu, Tolisso.

    Olympique Marseille: Mandanda – Dja Djedjé, N'Koulou, Rolando, Manquillo – Isla, Romao – B. Sarr, Cabella, N'Koudou – Batshuayi.
    Náhradníci: Pelé – Sparagna, Rekik, De Ceglie, Silva, Zambo Anguissa, Rabillard.

    Rozhodčí: Gautier – Annonier, Jeanne.
    Pohled na nový stadion Olympique Lyon



     
    Oba celky se letos již jednou setkaly, a to na Stade Vélodrome. Utkání skončilo remízou 1:1. Za hosty se trefil kanonýr Lacazette, na druhé straně vyrovnával Rekik.

    Olympique Marseille 1:1 Olympique Lyon
    Branky: 69. Rekik – 25. A. Lacazette (pen.)

    Olympique Marseille: Mandanda – Manquillo, N'Koulou, Rekik, Mendy – Silva (81. Isla), Diarra, Barrada (70. Zambo Anguissa) – Alessandrini, Batshuayi, Cabella (46. N'Koudou).

    Olympique Lyon: A. Lopes – Jallet, Biševac, Umtiti, Bedimo (19. Morel) – Gonalons – Darder (70. Ferri), Tolisso – Beauvue (79. Kalulu), Valbuena, A. Lacazette.
     
    Olympique Marseille je na tom naprosto stejně, jako jeho dnešní hostitel až s jednou výjimkou. Fotbalisté z Jihovýchodu Francie si totiž na jaře zahrají Evropskou ligu, kam postoupili na úkor českého Liberce. V lize je to ale ten stejný scénář, a to hlavně díky předsezónnímu výprodeji, který Marseille pořádala. Marseille má zasebou pět utkání, kdy pokaždé bodovala, ale hned čtyřikrát se body dělily. Naposledy se jim povedlo vyhrát na půdě skvěle hrajícího Caenu. Nejlepším střelcem modrobílých je Belgičan Michy Batshuayi, jenž je druhým nejlepším střelcem soutěže.
     
    Olympique Lyon zažívá jednu ránu za druhou. Nejen, že tento slavný celek vypadl v Lize Mistrů a nekvalifoval se ani do Evropské ligy, úpadek následuje i v tuzemské soutěži. Lyon aktuálně po čtyřech porážkách v posledních pěti utkání patří desáté místo. Olympique má stejně bodů jako Nantes i dnešní soupeř Marseille. V posledních zápasech se jim povedlo porazit jen beznadějně poslední Troyes, a to nejtěsnějším rozdílem. Krize sedminásobného francouzského mistra je opravdu veliká.
     
    Trhákem dvaadvacátého kola Ligue 1 bude zajisté utkání mezi Lyonem a Marseille. Nejde tak o jejich umístění, které je špatné, ale dříve tyto celky patřily k tomu nejlepšímu, co Francie nabízela. Zbrusu nový Stade des Lumiéres uvidí tento zajímavý zápas od jednadvaceti hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    David Panuška

    Branky: 79. Tolisso – 64. Cabella (Batshuayi)

    Karty:   52. Morel (LYO), 87. Yanga-Mbiwa (LYO) – 53. Batshuayi (OMA), 78. Manquillo (OMA)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 8:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:20.
    Olympique Lyon: A. Lopes – Jallet, Yanga-Mbiwa, Umtiti, Morel – Darder (67. Tolisso), Gonalons (C), Grenier (67. Kalulu) – Ghezzal (85. Cornet), A. Lacazette, Valbuena.
    Náhradníci: Gorgelin – Rafael, Rose, Cornet, Ferri, Kalulu, Tolisso.

    Olympique Marseille: Mandanda – Dja Djedjé, N'Koulou, Rolando, Manquillo – Isla, Romao – B. Sarr (73. Silva), Cabella (85. Zambo Anguissa), N'Koudou (90. De Ceglie) – Batshuayi.
    Náhradníci: Pelé – Sparagna, Rekik, De Ceglie, Silva, Zambo Anguissa, Rabillard.

    Rozhodčí: Gautier – Annonier, Jeanne
    bahis siteleri