Monaco – Toulouse 4:0 (kon.) | Remeš – Saint-Étienne 1:1 (kon.) | Lyon – Marseille 1:1 (kon.)
konec
Olympique Lyon
1:1 (0:0)
Olympique Marseille
Neděle 24.01.2016, 21:00 • Stade des Lumières • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Georges-Kévin N'Koudou, přichází Paolo De Ceglie.
     
    89
    A hrdinou utkání mohl být Corentin Tolisso! Ten si naběhl na rohový kop z levé strany, který zakončoval hlavičkou. Jeho pokus ale skončil jen těsně nad břevnem!
     
    88
    Dvě obrovské šance pro Alexandra Lacazetteho! Nejdříve pálil z dobré pozice na Mandandu, ale ten jeho pokus skvěle vyrazil. Následný centr se mi snášel na hlavu, ale nakonec jí přeletěl!
     
    87
    Na polovině hřiště přidržel jednoho z hostujících hráčů za dres obránce Yanga-Mbiwa. Ten se sice zlobí, ale proti žlutému trestu již nic neudělá.
     
    85
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Rémy Cabella, přichází André-Frank Zambo Anguissa.
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Rachid Ghezzal, přichází Maxwel Cornet.
     
    80
    Následně mohlo být pro domácí opět zle. Po levé straně utekl nezastavitelný Michy Batshuayi, který se zkoušel prosadit střelou na zadní tyčku. Tu ovšem minul!
    79. Corentin TOLISSO - 1:1
     
    79
    Lyon právě vstřelil branku!
    Protože se z následného přímého kopu domácí prosazují a stav utkání vyrovnávají! Na centrovaný míč si naběhl nehlídaný CORENTIN TOLISSO, jenž posílá míč do branky a vyrovnává. Skvělé střídání.
     
    78
    Javi Manquillo při svém útočném snažení lehce nešťastně zahrál rukou a dostává žlutou kartu. Po rozehrání standardní situace toho bude ovšem litovat.
     
    74
    Míč za obranu dostával po rychlé akci Michy Batshuayi. Ten se prodral až do zakončení a se štěstím poslal míč do branky. Rozhodčí mu odmával ofsajd, který jak se později ukázalo, nebyl!
     
    73
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Bouna Sarr, přichází Lucas Silva.
     
    67
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Clément Grenier, přichází Aldo Kalulu.
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Sergi Darder, přichází Corentin Tolisso.
    64. Rémy CABELLA - 0:1
     
    64
    Marseille právě vstřelilo branku!
    A do vedení jdou hodně překvapivě hosté! Centr z pravé strany mířící na útočníka Batshuayie byl sklepnut přímo na kopačku REMYHO CABELLY, který pohotovou střelou do prostředka branky skóruje!
     
    63
    To byly naprosto neuvěřitelné šance Lyonu! Nejdříve si míč skvěle připravil Mathieu Valbuena, ale jeho tvrdou ránu Mandanda vyrazil. Po rohovém kopu zakončoval Alexandre Lacazette, jehož pokus na čáře chytil africký brankář!
     
    61
    Tak toto byla obrovská šance domácích fotbalistů! Richad Ghezzal se s míčem prodral po levé straně do vápna a poslal jej na malé vápno, kde Samuel Umtiti zakončoval trestuhodně jen nad branku!
     
    53
    Právě faulovaný z před minuty udělal to samé. Pronikajícího obránce Umtitiho poslal Michy Batshuayi na zem, a také vidí žlutý kartónek.
     
    52
    Hodně rychle následně postupoval Michy Batshuayi. Jeho snažení nepěkným zpsobem zastavil obránce Morel, jenž vidí žlutou kartu.
    35. Nebezpečná rána Ghezzala
     
    35
    A ti si dokázali vytvořit skvělou gólovou příležitost! Richad Ghezzal se ujal míče a postupoval s ním směrem do vápna. Z dobré pozice vyslal dobrou střelu, kterou ale skvěle vyrazil brankář Mandanda!
    26. Tyčka, kterou nastřelil Batshuayi
     
    26
    A mohlo platit pořekadlo „Nedáš – Dostaneš!" Po levé straně se do vápna prodral vzrůstem malý Batshuayi. Ten svižnou ránoz pálil na branku, ale trefil jen tyčku!
     
    26
    Ouu, to byla hodně slušná akce z dílny domácího Lyonu. Po slušném ťukecu poslal míč do vápna Valbuena. Míče se tam zmocnil Lacazette, který jej jen přistrkl do brankáře. Míč jej přeletěl, ale padající domácí forvard už zakončovat nemohl.
     
    17
    A zle mohlo být na druhé straně. K míči se ve vápně dostal belgický útočník Michy Batshuayi. Ten stál na malém vápně lehce v levém úhlu a vyběhnutého Lopese se mu překonat nepovedlo!
     
    6
    Po kterém jsme byli svědky první obrovské šance. Na rohový kop si naskočil obránce Rolando, jenž mířil na zadní tyčku. Brankáře již překonal, ale na brankové čáře zaskočil Sergi Darder!

    David Panuška

    Branky: 79. Tolisso – 64. Cabella (Batshuayi)

    Karty:   52. Morel (LYO), 87. Yanga-Mbiwa (LYO) – 53. Batshuayi (OMA), 78. Manquillo (OMA)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 8:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:20.
    Olympique Lyon: A. Lopes – Jallet, Yanga-Mbiwa, Umtiti, Morel – Darder (67. Tolisso), Gonalons (C), Grenier (67. Kalulu) – Ghezzal (85. Cornet), A. Lacazette, Valbuena.
    Náhradníci: Gorgelin – Rafael, Rose, Cornet, Ferri, Kalulu, Tolisso.

    Olympique Marseille: Mandanda – Dja Djedjé, N'Koulou, Rolando, Manquillo – Isla, Romao – B. Sarr (73. Silva), Cabella (85. Zambo Anguissa), N'Koudou (90. De Ceglie) – Batshuayi.
    Náhradníci: Pelé – Sparagna, Rekik, De Ceglie, Silva, Zambo Anguissa, Rabillard.

    Rozhodčí: Gautier – Annonier, Jeanne
    bahis siteleri