Belenenses – Guimarães 3:3 (kon.) | Braga – Rio Ave 5:1 (kon.) | Porto – Marítimo 1:0 (kon.)
konec
SC Braga
5:1 (2:0)
Rio Ave FC
Neděle 24.01.2016, 19:15 • Estádio AXA, Braga • Portugalská Primeira Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
    75. FONTE - 5:1
     
    75
    Braga právě vstřelila branku!
    Domácí si se svým soupeřem hrají jako kočka s myší a čtvrthodinku před koncem završili nepopulárního "bůra"! Střídající RUI FONTE si na pravé straně pokutového území řekl o přihrávku, připravil si balon ke střele a trefil se náramně ke vzdálenější tyči!
    66. Rafa SILVA - 4:1
     
    66
    Braga právě vstřelila branku!
    No a rázem je to o tři góly, naděje Rio Ave na bodový zisk se během dvou minut sesypaly jako domeček z karet! RAFA SILVA protančil mezi dvěma nedůraznými zadáky soupeře a poté tváří v tvář bezmocnému Cássiovi zakončil přesně k levé tyči!
    64. Pedro SANTOS - 3:1
     
    64
    Braga právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, PEDRO SANTOS se sotva po dvaceti sekundách strávených na hřišti prosazuje a navyšuje náskok Bragy na 3:1! Hráč se třiadvacítkou na dresu využil chvilkové nepozornosti a laxnosti v hostující defenzívě a pohodlně s míčem dokráčel v podstatě až do sítě!
    47. Joris KAYEMBE - 2:1
     
    47
    Rio Ave právě vstřelilo branku!
    Tak to je raketový vstup do druhé půle v podání hostujícího celku! Ukra našel náramným centrem volného JORISE KAYEMBEHO, který z první vypálil a přesně trefil mezírku mezi Matheusovýma nohama! Drama je na světě.
    17. Ahmed HASSAN - 2:0
     
    17
    Braga právě vstřelila branku!
    Z něj ale žádné nebezpečí pro Bragu nepramenilo a domácí z rychlého protiútoku naopak sami udeřili! Skvělou práci odvedl Rafa Silva, jenž přesprintoval přes půlku hřiště a poté přesným centrem našel hlavu Stojiljkoviće, který ještě přišťouchl kulatý nesmysl před prázdnou svatyni AHMEDU HASSANOVI a ten se zamozřejmě nemýlil!
    11. Ahmed HASSAN - 1:0
     
    11
    Braga právě vstřelila branku!
    Čtvrtý tým tabulky se rychle ujímá vedení! Po parádním centru z levé strany se k hlavičce z hranice malého vápna dostal Stojiljković, jehož pokus Cássio sice dokázal vyrazit, ale jen přímo na kopačku AHMEDA HASSANA a egyptský šutér už měl úlohu snadnou!

    Vojtěch Balon

    Branky: 11. Hassan, 17. Hassan, 64. Santos, 66. Silva, 75. Fonte – 47. Kayembe

    Karty:   58. Stojiljković (BRG), 79. Hassan (BRG) – 39. Roderick (AVE), 54. Yazalde (AVE), 72. Tarantini (AVE), 88. Edimar (AVE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 17:17.
    SC Braga: Matheus – Baiano, Boly, Ferreira, Goiano (80. Ringstad) – Alan (64. Santos), Carlos, Vukčević, Rafa – Hassan, Stojiljković (69. Fonte)
    Náhradníci: Kritciuk, André Pinto, Wilson Eduardo, Fonte, Santos, Ringsyad, Mauro

    Rio Ave FC: Cássio – Pedrinho, Marcelo, Roderick, Edimar – João Novais, Tarantini – Ukra, Krovinović (72. Bressan), Kayembe – Yazalde.
    Náhradníci: Rui Vieira, Guedes, Bressan, Lionn, Vilas Boas, Monte, Pinto.

    Rozhodčí: Tiago Martins – André Campos, Pedro Mota
    bahis siteleri