Děčín – Klatovy 4:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Nový Jičín 4:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 2:3 (0:2 po s.n.)
Břeclav – SHK Hodonín 4:3 (po pr.) | Kopřivnice – Vsetín 1:5 (kon.) | Frýdek-M. – Technika Brno 5:1 (kon.)
Poruba 2011 – SK Karviná 6:1 (kon.) | Kobra – Žďár n/S 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Lvi Fosfa Břeclav
4:3 (0:1, 2:0, 1:2 - 1:0)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 03.02.2016, 18:00 • Ice Bors Aréna Břeclav • 2. liga skupina Východ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:50
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Stejně jako v posledním derby na ledě Břeclavi se radují domácí po výhře 4:3 po prodloužení. To ukončil po necelých třech minutách tvrdou ranou od modré čáry TOMÁŠ DITTRICH. Asistence: Červenka, Zháňal.
     
    57:31
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hostující útočník DOMINIK MATULA se rozjel velice pomalu, ale i když si Šurý na puk sáhl, kotouč prošel do sítě. A začíná se odznovu.
     
    48:40
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Hodonín je bleskově zpět ve hře. Přesilovku nakonec využívá ONDŘEJ NEDVĚD, jehož rána od modré prošla skrz tlačenici na brankovišti až do sítě. Asistence: Jurásek.
     
    48:03
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Polovina břeclavského stadionu se otřásá v základech. Lvi dávají dnes již druhý gól ve vlastním oslabení. David Šebek vybojoval puk, přiklepl ho na útočnou modrou DANIELU VACHUTKOVI, který nic nevymýšlel a příklepem vymetl pavučinu v horním rohu hodonínské branky. Asistence: Šebek.
     
    26:48
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Lvi otáčejí utkání ve vlastním oslabení. MAREK IVAN vybojoval puk za brankou, z otočky jej zasunul k bližší tyči a i k jeho překvapení puk prošel skrz Zavadilovu výstro do brány. Bez asistence.
     
    23:30
    Břeclav právě vstřelila branku!
    A je tu vyrovnání. Šebek se prosmýkl podél mantinelu, našel DANIELA VACHUTKU, který prostřeluje z pravého kruhu Zavadila. Asistence: Šebek
     
    16:18
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Šurý vyrazil v oslabení střelu Koláře, Špoka i Janáse, ale na krásný volej MARTINA ŠPOKA po Janásově křižné přihrávce byl krátký. Puk mu prošel při přesunování mezi betony. Asistence: Janás, Kolář.

    Martin Daneš

    Branky a nahrávky: 24. Vachutka (Šebek), 27. Ivan, 49. Vachutka (Šebek), 63. Dittrich (Červenka, Zháňal) – 17. Špok (Janás, Kolář), 49. Nedvěd (Jurásek), 58. Matula (TS)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (Dusík) – Směřička, Miklík, Běhal, Dittrich, Haman, Vlček – Vachutka, Šebek, Školoud – Červenka, Ivan (C), Tobola – Zháňal (A), Průdek, Fejt
    SHK Drtiči Hodonín: Zavadil (Štěpanovský) – Kolář, Mikéska, Škápik, Nedvěd, Pokorný (C), Jedlička, Polesný – Matula, Špok, Peš, Jurásek (A), Kuba (A), Černohous, Charvát, Tomi, Venclík, Janás

    Rozhodčí: Kašík – Kříž, Čuňočka

    Diváci: 927
    bahis siteleri