New Jersey – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 5:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 6:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (po pr.) | Washington – Florida 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Columbus 5:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:6 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
New York Rangers
Středa 03.02.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:14 David SCHLEMKO - 3:2
     
    51:14
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové přesilovou hru dokázali využít těsně před jejím koncem a jdou dnes poprvé do vedení! Lee Stempniak zpoza branky pěkně našel u druhé tyče DAVIDA SCHLEMKA, který propasíroval kotouč za záda Henrika Lundqvista! Asistence: Lee Stempniak a Tyler Kennedy.
    43:13 Joseph BLANDISI - 2:2
     
    43:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Ale krátce po brance hostí máme vyrovnáno! JOSEPH BLANDISI předvedl parádní akci vedenou po levém křídle, když ho dopředu vyslal kapitán Greene. Celý výpad zakončil pěkně umístěnou střelou zápěstím, kterou Lundqvist nedokázal zachytit, 2:2! Asistence: Andy Greene a Damon Severson.
    42:06 J.T. MILLER - 1:2
     
    42:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci z New Yorku se znovu dostávají do vedení! Nejprve od modré pálil Keith Yandle, bez úspěchu. Posléze se po řadě odrazů dostal kotouč znovu na jeho hokejku, tentokráte obránce Rangers nahrál na volej J.T. MILLEROVI, který svou druhou brankou v utkání upravil na 2:1! Asistence: Keith Yandle a Dan Boyle.
    21:34 Lee STEMPNIAK - 1:1
     
    21:34
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno, Ďáblové přesilovou hru dokázali využít! Od modré čáry vystřelil po přistrčení od Henriquea tvrdý projektil Eric Gelinas. Henrik Lundqvist jeho střelu vyrazil, na brankovišti ale puk dorazil pohotový LEE STEMPNIAK! Je to 1:1! Asistence: Eric Gelinas a Adam Henrique.
    13:31 J.T. MILLER - 0:1
     
    13:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující tým se dostal do protiútoku, ve kterém si vytvořil přečíslení dva na jednoho. Derick Brassard ho vyřešil parádní přihrávkou na J.T. MILLERA, který z voleje nedal šanci Corymu Schneiderovi a poslal Jezdce do vedení! Asistence: Derick Brassard a Jesper Fast.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 22. Stempniak (Gelinas, Henrique), 44. Blandisi (Greene, Severson), 52. Schlemko (Stempniak, Kennedy) – 14. Miller (Brassard, Fast), 43. Miller (Yandle, Boyle)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene, Larsson, Schlemko, Gelinas, Helgeson, Severson – Blandisi, Henrique, Stempniak – Kalinin, Zajac, Palmieri – Boucher, Josefson, Kennedy – Farnham, Gionta, Tootoo. Trenér: John Hynes.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh, Girardi, Staal, Boyle, Yandle, Klein – Kreider, Stepan, Zuccarello – Miller, Brassard, Fast – Lindberg, Hayes, Stålberg – Glass, D. Moore, Paille. Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Morton, Peel – Kovachik, Nowak

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri