New Jersey – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 5:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 6:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (po pr.) | Washington – Florida 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Columbus 5:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:6 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
St. Louis Blues
Středa 03.02.2016, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Nashville nakonec vybojoval kotouč, přišlo několik odrazů puku, ke kterému se nakonec dostal Neal, jehož nebezpečnou střelu dokázal Elliott vyrazit! Domácí se už k dorážce nedostali.
     
    59:31
    Obléhání branky St. Louis málem přineslo své ovoce! Do obrovské šance se dostal Forsberg, který však z bekhendu nedokázal překonat Elliotta, jemuž se podařilo schovat kotouč!
     
    59:00
    Nashville hraje bez brankáře!
    58:55 Troy BROUWER - 0:1
     
    58:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je tu první gól zápasu! Kotouč měl na hokejce Fabbri, který si objel branku a viděl najíždějícího Alexe Pietrangela, který propálil shluk těl před sebou, a za přispění teče TROYE BROUWERA i doposud výborně chytajícího Rinneho!
     
    49:40
    Zatímco rozhodčí vcelku přehlédli vražení na hrazení od Edmundsona na Johansena, tak si naopak všimli následného seknutí Johansena právě do Emundsona a posílají ho na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    41:09
    Fantastický zákrok Pekky Rinneho! Celá akce St. Louis vypadala nevinně, jenže přišla přihrávka na Paajarviho, napříč brankovištěm a před útočníkem St. Louis zela prázdná branka, jenže ani pohotová střela nestačila, Rinne se totiž dokázal extrémně rychle přesunout k druhé tyčce a zabránil pohromě!
     
    37:03
    Obrovská šance Nashvillu, konkrétně pak Ryana Johansena, který využil ztráty puku Blues ve středním pásmu a vyrazil v přečíslení společně s Forsbergem, avšak ani tentokrát z toho nic nebylo! Forsberg akci překombinoval, dlouho otálel s přihrávkou i se střelou, až se dostal natěsno k brankáři St. Louis, který se roztáhl na ledě a jakoukoliv možnost zakončení nepřipustil. Puk se přesto nějak dostal k Johansenovi, jemuž se ale zamotal mezi nohy dojíždějícího obránce a toho využil Elliott, který kotouč schoval.
     
    30:52
    Rodící se rychlý brejk hokejistů St. Louis zastavil nedovoleně Mattias Ekholm, který si přidržel Pietrangela a půjde si za to na dvě minuty odpočinout.
     
    25:33
    Hluchou pasáž hry ukončuje vyloučení Joela Edmundsona za sekání.
     
    20:32
    Obrovská chyba domácích! Na modré čáře jednomu z obránců utekl puk, za kterým se hnal Patrik Berglund, který také obral Romana Josiho a vypálil na Rinneho! Finský gólman však byl pozorný.
     
    18:51
    To byl hodně ošklivý faul loktem od Alexandera Steena na Mikea Ribeira. Nicméně rozhodčí nakonec rozhodli, že se jedná o napadení, i tak však dvě minuty a přesilovka pro Nashville.
     
    12:45
    Nic z toho však nevyužili. Na trestnou lavici po přerušení odchází Alex Pietrangelo, který podrazil Fishera.
     
    10:41
    Nápor Nashvillu pokračuje! Johansen minul bránu, ale puk zůstal na hokejkách domácích a Elliott měl plné ruce práce! Neal a Jackman na brankáře St. Louis v pokračujícím útočném nátlaku nevyzráli.
     
    09:05
    Obrovská šance Troye Brouwera, který stál před Rinnem osamocen, ale prováhal ideální chvíli na střelu a tísněn Ellisem minul bránu.
     
    07:42
    Stastny vybojoval úspěšně vhazování a St. Louis proniklo do obranného pásma soupeře, kde však Mattias Ekholm vyhazuje puk mimo kluziště a odchází na dvě minuty na trestnou lavici.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 59. Brouwer (Pietrangelo, Fabbri)


    Nashville Predators: Rinne, Hutton – Weber, Josi, Ellis, Jackman, Granberg, Ekholm – Neal, Johansen, Forsberg – Smith, Ribeiro, Jarnkrok – Watson, Fisher, Arvidsson – Bass, Gaustad, Salomaki.
    St. Louis Blues: Elliott, Copley – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Edmundson, Parayko, Gunnarsson – Steen, Backes, Berglund – Tarasenko, Stastny, Paajarvi – Brouwer, Lehtera, Fabbri – Jaškin, Brodziak, Upshall.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Dave Jackson – Pierre Racicot, Derek Amell.
    bahis siteleri