New Jersey – NY Rangers 3:2 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 5:3 (kon.) | Philadelphia – Montreal 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 6:5 (kon.) | Boston – Toronto 3:4 (po pr.) | Washington – Florida 2:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 0:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:5 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Edmonton – Columbus 5:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:6 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
San Jose Sharks
Středa 03.02.2016, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:53
    Veliká šance pro San Jose Sharks dvě minuty do konce třetí třetiny. Vyloučen je za hákování Cam Fowler (ANA), teď čekají domácí muže těžké chvíle.
     
    46:48
    Podruhé v utkání si Anaheim Ducks zahrají přesilovku pět na tři, i když tentokráte to bude jen dvaadvacet vteřin. Matt Nieto (SJS) dostává od arbitra dnešního utkání dvě minuty za vysokou hokejku a ke své nelibostí míří za katr.
     
    45:10
    San Jose Sharks čeká další oslabení v zápase, na trestnou lavici totiž míří hostující obránce Paul Martin (SJS), který vyhodil puk přes mantinel a za tento přestupek bude muset pykat. Přesilovka pro Kačery.
     
    34:41
    Jenže vyloučen je po této situaci právě Tommy Wingels (SJS), muž posledních momentů. A to znamená, že Anaheim Ducks čeká skoro minutu dlouhá přesilovka pět na tři. Jak si s ní domácí celek poradí?
     
    33:38
    Anaheim Ducks si ovšem zahrají přesilovku, na trestnou lavici totiž aktuálně míří obránce Sharks Marc-Edouard Vlasic (SJS), jenž je hlavním rozhodčím zápasu souzen za vysokou hokejku. Ubrání se hosté?
     
    23:00
    Navíc jsou tu další trable pro Anaheim, který bude hrát už druhé oslabení v utkání. Střelec zatím jediné branky Ducks Rickard Rakell (ANA) dostává dvě minuty za podražení a je tu šance přesilovky pro San Jose.
     
    06:54
    Budeme sledovat první vyloučení utkání, přesilovku si zahrají San Jose Sharks, protože Hampus Lindholm (ANA) dostává od rozhodčího dvě minuty za nedovolené bránění Tommyho Wingelse.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 17. Rakell (Maroon, Perry), 25. Lindholm (Getzlaf), 33. Garbutt (Stewart, Manson) – 23. Zubrus (Burns, Martin), 34. Wingels (Donskoi, Vlasic)


    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Despres, Vatanen – Perron, Getzlaf, Stewart – Maroon, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Garbutt, Thompson, Santorelli
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, DeMelo – Hertl, Thornton, Pavelski – Nieto, Marleau, Ward – Donskoi, Couture, Wingels – Karlsson, Tierney, Zubrus

    Rozhodčí: Joannette, Skilliter – Gibbs, Heyer

    Diváci: 16 588
    bahis siteleri