Chabarovsk – Vladivostok 3:1 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 3:0 (kon.)
Magnitogorsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Ufa – Novokuzněck 3:4 (kon.) | Toljatti – Nižněkamsk 3:6 (kon.)
Jaroslavl – Záhřeb 4:2 (kon.) | Kazaň – Barys 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 4:5 (po pr.)
CSKA Moskva – Viťaz 2:4 (kon.) | Minsk – Spartak Moskva 2:5 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 3:1 (kon.)
Soči – HC Slovan 5:2 (kon.) | Riga – Dynamo Moskva 1:0 (kon.)
konec
HK Soči
5:2 (0:1, 4:0, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Úterý 16.02.2016, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:59 Pavol SKALICKÝ - 5:2
     
    54:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hokejisté Slovanu využívají početní převahu a kosmeticky upravují stav zápasu. Sersenovu střelu od modré čáry tečoval za Barulinova záda PAVOL SKALICKÝ. Asistence: Michal Sersen.
    52:09 André PETERSSON - 5:1
     
    52:09
    Soči právě vstřelilo branku!
    Kšiltovky dolů! ANDRE PETERSSON právě dovršil hattrick a definitivně pojišťuje výhru Soči. Švédský útočník byl mezi dvěma hráči Slovanu, přesto se dokázal dostat ke střele příklepem z hranice pravého kruhu, která byla natolik kvalitní, že zaplachtila do brány. Asistence: Ben Maxwell, Clay Wilson.
    37:03 Jevgenij SKAČKOV - 4:1
     
    37:03
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Soči sehráli výbornou přesilovou hrou a navyšují své vedení. Přesilovková formace Soči vyšachovala obranu Slovanu a JEVGENIJ SKAČKOV měl spoustu času na zakončení: položil si Garnetta a bekhendem jej překonal. Šestá střela na Garnettovu bránu ve druhé třetině a čtvrtá branka. Asistence: Ben Maxwell, Michail Anisin.
    34:01 André PETERSSON - 3:1
     
    34:01
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou ve druhé třetině maximálně efektivní. Maxwell podobně jako před chvílí uvolnil ANDREHO PETERSSONA, který se tváří v tvář Garnettovi nemýlil. Domácí vstřelili třetí branku ze čtyř střel, které ve druhé třetině vyslali na kanadského gólmana. Asistence: Ben Maxwell, Jevgenij Skačkov.
    31:38 André PETERSSON - 2:1
     
    31:38
    Soči právě vstřelilo branku!
    K velké radosti sočského publika domácí obracejí v přesilové hře stav utkání. ANDRE PETERSSON si vyměnil puk s Maxwellem, najel si na osu hřiště a jeho střela zamířila mezi Garnettovými betony do brány. Asistence: Ben Maxwell.
    29:25 Denis KAZJONOV - 1:1
     
    29:25
    Soči právě vstřelilo branku!
    Razítko na nevyvedenou přesilovou hru Slovanu vystavil Švarný, který zazmatkoval u mantinelu, DENIS KAZJONOV jej obral o kotouč, najel si do mezikruží a odtud střelou na zadní tyč překonal Garnetta. Vyrovnávací branka v oslabení může být živou vodou pro poněkud mdlý domácí celek. Bez asistence.
    08:22 Ladislav NAGY - 0:1
     
    08:22
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hokejisté Slovanu využívají přesilovou hru a otevírají skóre utkání. A trochu netypicky. Barker vyslal z hloubi vlastního obranného pásma dalekonosný pas za obranu Soči na LADISLAVA NAGYHO, který svůj samostatný únik po levé straně zakončil střelou pod Barulina, jenž si povyjel z brány. Asistence: Cam Barker, Michal Sersen.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 30. Denis Kazjonov, 32. Petersson (Maxwell), 35. Petersson (Maxwell, Skačkov), 38. Skačkov (Maxwell, Anisin), 53. Petersson (Maxwell, Wilson) – 9. Nagy (Barker, Sersen), 55. Skalický (Sersen)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Semjonov, Jalasvaara, Wilson, Pajgin, Mamašev, Glazkov, Malevič – Krikunov, Ignatuškin (C), Kosticyn – Maxwell, Skačkov, Petersson – Dmitrij Kazjonov, Denis Kazjonov, Ščegolkov – Morozov, Anisin, Jakubov.
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Pavlas) – Sersen, Barker, Švarný, Starosta, Rosandič, Bačík – Nedorost, Kašpar, Tvrdoň – Jeglič, Tičar, Šťastný – Bartovič (C), Skalický, Šiška – Miklík, Nagy, Lušňák.

    Rozhodčí: Kiseljov, Olenin – Palej, Otmachov

    Diváci: 6789
    bahis siteleri