Banská Bystrica – Košice 3:2 (kon.) | Nitra – Zvolen 1:5 (kon.) | Žilina – Piešťany 5:0 (kon.)
Skalica – Martin 0:0 (zruš.) | Trenčín – Poprad 2:3 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
2:3 (2:0, 0:1, 0:2)
HK Poprad
sk Úterý 16.02.2016, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Opäť Dukla v šestici, navyše popradský hráč stratil hokejku. Po dobrej rozohrávke napálil puk na bránu Drtina, ale obetavo sa hodil do rany Koyš a puk zastavil.
     
    58:37
    Chábera na striedačke, šesť Trenčanov mieri na vhadzovanie v pásme Popradu.
     
    58:37
    Domáci tím si vzal oddychový čas, zrejme uvidíme hru bez brankára.
    57:21 PALOČKO - 2:3
     
    57:21
    Poprad dal gól!
    Hostia sa rozostavili v pásme, ako keby hrali presilovku 5 na 5, zle brániaci Trenčania umožnili následne páliť Krotákovi od modrej a puk tečoval do bránky MATÚŠ PALOČKO, Chábera nemal šancu.
    Asistencie: Arne Kroták, Štefan Fabián
     
    56:54
    Chyba v trenčianskej defenzíve dala šancu Koyšovi, ktorý sa ocitol úplne sám pred Cháberom, ale nedokázal ho prekonať. Trenčiansky brankár udržal nádej pre svoj tím.
     
    54:52
    Mohlo zahrmieť na druhej strane, Poprad po dlhšom čase v protiútoku, Bartečko využil, že mal voľný priestor, obtočil sa s pukom okolo brány, ale zakončenie mu Chábera pokryl.
     
    53:30
    Kostúr mal veľké problémy udržať Gašparovičovu strelu, jeho obrancovia mu pomohli a šikovne natlačili Melichárka na bránu, ktorá sa posunula a tak sa pískalo.
     
    53:11
    Stumpelova šikovná zadovka, ale Melichárek z prvej pred bránou neprestrelil brankára.
    47:01 PALOČKO - 2:2
     
    47:01
    Poprad dal gól!
    Rýchle využitie presilovky, hostia sa usadili v pásme, Fabián od modrej naznačil strelu a potom poslal šikovne na ľavý kruh osamotenému MATÚŠOVI PALOČKOVI, ktorý puk umiestnil ponad brankára.
    Asistencia: Štefan Fabián
     
    46:36
    Hudec, Dukla, 2 min – nebezp.hra so zdvih.hokejkou
     
    39:55
    V samotnom závere tretiny hostia zaútočili, Kroták opäť raz ukázal svoje hokejové majstrovstvo, obrancu zmiatol otočkou a puk poslal pred bránu na Štraucha, ktorý zakončil, ale Chábera sa dobre betónom presunul a puk zastavil.
     
    36:21
    Ďaľšia tutovka na domácej strane, Šišovský vysunul rozbehnutého Petrovického do sólového úniku, ten spomedzi kruhov vypálil tesne nad bránu.
     
    35:53
    Hatala stratil puk vo vlastnom pásme a ťažiť z toho mohol Heizer, ale z prvej neprestrelil Cháberu.
     
    34:48
    Po popradskom tlaku, kde takmer Kroták vymyslel gólovku pre Jaborníka, ušli Trenčania do prečíslenia 3 na 2, strelu Melichárka Kostúr vyrazil.
     
    31:29
    Ryzák, Dukla, 2 min – krosček
     
    28:21
    Drgoň, Dukla, 2 min – nedovolené bránenie
     
    26:39
    Suchý, Poprad, 2 min – krosček
    24:12 BARTEČKO - 2:1
     
    24:12
    Poprad dal gól!
    Trenčianska obrana zabudla na úplne voľného ĽUBOŠA BARTEČKA, ktorý mal po Heizerovej prihrávke more času, aby si Cháberu rozhádzal a popod neho skóroval.
    Asistencie: Radomír Heizer, Patrik Koyš
    19:47 STUMPEL - 2:0
     
    19:47
    Trenčín dal gól!
    Trenčiansku akciu hostia ubránili a zdalo sa že v pokoji dohrajú tretinu. Lenže Jozef Stumpel vypichol puk obrancovi, následne Melichárek spoza brány našiel práve JOZEFA STUMPELA, ktorý si našiel ideálne miesto pred bránou a ten z prvej skóroval.
    Asistencia: Tibor Melichárek
     
    15:10
    Hostia vyhrali buly v útočnom pásme, nastrelený puk od Pařízka Cháberovi vypadol z lapačky a rezultoval z toho tlak Popradu, nebezpečne zakončoval z otočky Štrauch, trenčiansky brankár svoju chybu napravil a puk vytesnil.
     
    14:47
    Troliga sa dobre zorientoval za bránou, poslal medzi kruhy Rehákovi, ten ešte musel spracúvať puk, takže Kostúr mal čas pripraviť sa a následnú strelu vyrazil.
     
    04:15
    Dlouhý sa predral pomedzi dvoch hráčov, z ľavého kruhu švihom vystrelil a trafil hornú žrdku popradskej brány.
    02:39 ŠVEC - 1:0
     
    02:39
    Trenčín dal gól!
    Štvrtý útok Dukly sa nasťahoval do pásma, Švec poslal puk pred bránu, kde ho síce z prvej Pataky neprekonal, ale puk ostal Kostúrovi ležať pred betónmi, nevedel ho nájsť a rozhodca nechal hru plynúť, prvý bol pri dorážke JOZEF ŠVEC a puk prepasíroval cez betóny do brány.
    Asistencie: Oliver Pataky, Denis Hudec

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 3. Švec (Pataky, Hudec), 20. Stumpel (Melichárek) – 25. Bartečko (Heizer, Koyš), 48. Paločko (Fabián), 58. Paločko (Kroták, Fabián)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Drtina, M.Novák, Pavlikovský, Drgoň, Rehák, Ryzák, Holenda, Hatala – Melichárek, Stümpel, Gašparovič – Sojčík, Nemec, Dlouhý – Petrovický, Troliga, Šišovský – Hudec, Švec, Pataky
    HK Poprad: Kostúr – Dinda, Suchý, Fabián, Jaborník, Kasík, Malina, Pařízek, Gáborčík – Koyš, Heizer, Bartečko – Paločko, Lantoš, Kroták – O.Mikula, Paukovček, R.Rapáč – Števuliak, Toma, Štrauch

    Rozhodčí: D.Konc – M.Orolín, J.Tvrdoň
    bahis siteleri