Třinec – Sparta 2:3 (1:2 po s.n.) | Zlín – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 5:1 (kon.) | Olomouc – Liberec 0:2 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 1:5 (kon.)
Pardubice – Litvínov 2:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:1 (0:1, 2:0, 3:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 26.02.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:43 Tomáš HYKA - 5:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    56:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    A Plzni odbíjí nelichotivá "pátá" a z reproduktorů mladoboleslavské haly zní píseň Zuzany Norisové. Bárta byl u modré čáry podražen a Rittich rychle prchal z branky. Než ale za něj stačil kdokoli zaskočit, Bárta stačil vyskočit na nohy a přiklepl puk TOMÁŠI HYKOVI, který prostřelil vše, včetně Patrika Polívky a mě nezbývá než konstatovat, že o vítězovi dnešního duelu je s největší pravděpodobností rozhodnuto.
    Asistence: Michal Bárta.
    50:28 Radan LENC - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Ale gól je uznán a Boleslav se tak vede už o tři branky. Rýgl nahazoval na branku a před ní to zřejmě tečoval ještě RADAN LENC. Polívka proti jeho teči ještě zasáhl, ale puk z něj vypadl ven a tak jej Lenc dorazil do prázdné brány.
    Asistence: Jakub Klepiš, Martin Rýgl.
    43:13 Dominik PACOVSKÝ - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    43:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Parádní únik a souhra Jarůška s Pacovským a Bruslaři se ujímají dvougólového vedení. Jarůšek podržel kotouč na holi a poslal puk pod holí plzeňského obránce na hůl DOMINIKOVI PACOVSKÉMU, který trefil volné místo do pohybu přesouvajícího se Patrika Polívky.
    Asistence: Richard Jarůšek, David Výborný.
    23:00 Tomáš KLIMENTA - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    23:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    To jsou zvraty! Boleslav otáčí stav utkání na svou stranu! Jakub Klepiš zabojoval ve středním pásmu, obral soupeře o kotouč a TOMÁŠ KLIMENTA s ním uháněl na branku, kde proti třem bránícím plzeňským hráčům dokázal Patrika Polívku překonat.
    Asistence: Jakub Klepiš, Jan Holub.
    21:42 Pavel MUSIL - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    A na začátku druhé třetiny máme vyrovnáno! Boleslavští vybojovali v rohu hřiště puk, Tomáš Hyka jej nahodil na Polívku, ten kotouč pouze vyrazil před sebe, kde si jej sebral PAVEL MUSIL, který střelou s pořádnou dávkou štěstí, puk překročil brankovou čáru.
    Asistence: Tomáš Hyka.
    05:09 Jakub JEŘÁBEK - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    05:09
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Boleslav chybuje v obraně, kdy nechala zapomenutého Mária Bližňáka, který vybojoval kotouč po vhazování, ihned střílel. Jeho střelu Rittich ještě vytěsnil, ale pak si domácí hráči nerozebrali soupeře a Ondřej Kratěna přihrál na JAKUBA JEŘÁBKA, který se přes ležící těla i ležícího Ritticha v brankovišti trefil a otevírá tak gólový účet dnešního utkání.
    Asistence: Ondřej Kratěna.
    Marken.cz

    Zdena Bobková

    Branky a nahrávky: 22. Musil (Hyka), 23. Klimenta (Klepiš, Holub), 44. Pacovský (Jarůšek, Výborný), 51. Lenc (Klepiš, Rýgl), 57. Hyka (Bárta) – 6. Jeřábek (Kratěna)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Groh) – Stříteský, Voráček, Robar, Holub, Kučný, Rýgl – Jarůšek, Výborný, Pacovský – Klimenta, Klepiš, Lenc – Hyka, Musil, Pabiška – Ďurač, Hruška, Bárta
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Machovský) – Jeřábek, Kudroč, Kvasnička, Kadlec, Sklenička, Kubka – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Bližňák, Kratěna – Svoboda, Preisinger, Hrňa – Poletín, Lev, Hollweg

    Rozhodčí: Fraňo, Polák – Lhotský, Svoboda J.

    Diváci: 3853
    bahis siteleri