Jihlava – Chomutov 0:5 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 8:3 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:6 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 2:5 (kon.) | Sparta – Olomouc 8:2 (kon.) | Č. Budějovice – Zlín 6:0 (kon.)
Slavia – K. Vary 8:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
8:3 (2:1, 3:1, 3:1)
HC Plzeň 1929
Pátek 26.02.2016, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Bunda (KLA) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    58:11
    Jozef Zajíc nyní překonal hostujícího brankáře, jenže pro postavení útočícího hráče v brankovišti gól nemohl být uznán. Nutno podotknout, že branka nebyla uznána správně.
     
    56:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté ze čtyřminutové přesilovky přeci jen snižují. Puk putoval od Holého k pravé tyči na ONDŘEJE POLÍVKU, jehož střela opět mění stav. Asistence: Jan Holý.
     
    52:33
    Hajný (KLA) je vyloučen na 2 + 2 minuty za hrubost.
     
    51:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají osmý gól do sítě soupeře. Hostující obraně ujel YUKI MIURA, na jehož bekhendový blafák byl Štekr krátký. Asistence: David Bunda.
     
    51:19
    Na kladenském zimáku byla k vidění další bitka! Havelka (KLA) a Stráský (PLM) inkasují 2 + 2 minuty za hrubost. Oba hráči navíc dostávají 10minutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    49:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí nezastavitelná gólová mašina přidává sedmou branku. Po velkém zmatku v hostujícím brankovišti si připuje zářez na pažbu DANIEL MALÝ. Asistence: Jakub Hajný, Petr Křepelka.
     
    48:47
    Suchý inkasoval skvělou přihrávku od Petráše, jenže jeho střelu zlikvidoval senzačním vyjetím Stahl!
     
    46:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí kompletují půltucet gólů v plzeňské brance. Křepelka našel přesným pasem v brankovišti KREŠIMÍRA SCHILDHABELA, jehož důrazné zakončení opět rozsvítilo červené světlo za hostující brankou. Asistence: Petr Křepelka, Josef Zajíc.
     
    44:28
    Suchý (PLM) je vyloučen na 2 minuty za faul loktem.
     
    41:27
    Po skvělé přihrávce se dostal do úniku Hajný, ale bekhendem nasměroval puk vedle levé tyče!
     
    39:59
    Na ledě se přiostřuje, sekundu před koncem jsme mohli vidět dokonce bitku. V rohu kluziště se do sebe pustili Křepelka (KLA) a Švarc (PLM). Oba vyfasovali 2 + 2 minuty za hrubost.
     
    38:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se nyní zdají nezastavitelní, Plzeň se nemůže dostat do hry. Volný puk hostující brankář vyrazil přímo na hůl Jakuba Hajného, jehož přihrávka našla u vzdálenější tyše PETRA KŘEPELKU, který měl velmi snadnou úlohu – poslal puk do prázdné branky. Asistence: Jakub Hajný.
     
    34:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno má dnes velmi nebezpečné přesilovky, z čehož opět těží. Na modré dostal nabito Matula, který vypálil nad branku, jenže puk se od zadního tvrzeného skla odrazil do brankoviště. Tam operovali Schilhabel a JAKUB HAJNÝ, který dokázal puk dotlačit za záda hostujícího brankáře. Asistence: Krešimír Schildhabel.
     
    33:14
    Krystl (PLM) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    32:20
    Nyní Zajíc pekfektně našel svého spoluhráče, jehož střelu vyrazil Štekr na střed hřiště na Jakuba Hajného, před kterým zívala poloprázdná branka. Kladenský útočník vystřelil, jenže hostující brankář ještě stihl zareagovat a kotouč vyrazil svou širokou holí!
     
    29:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté přečkali nebezpečnou přesilovku Rytířů a následně snížili stav. Polívka dokázal přihrát před branku na nejlepšího muže kanadského bodování ligy FILIPA SUCHÉHO, který velmi šťastným obloučkem překonal bezmocného Stahla. Asistence: Ondřej Polívka, Lukáš Kaňák.
     
    27:12
    Polívka (PLM) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    23:04
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí svůj náskok zvyšují. Po nahození jednoho z kladenských vznikl v brankovišti Plzně velký závar. Kladenští už už zvedali ruce, jenže puk brankovou čáru nepřekročil, avšak na druhý pokus už to vyšlo. Velký důraz Kaprála zužitvoval dorážející JAKUB ČERMÁK. Bez asistence.
     
    21:57
    Velkou šanci měl na začátku periody Vavřička, jenže proti němu se skvěle přesunul Stahl!
     
    20:33
    Štekr předvedl na začátku druhé třetiny dva podivné zákroky. Následně byla hra přerušena, protože plzeňský brankář zůstal ležet na ledě nejspíče z důvodu zranění!
     
    19:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí posílají svému soupeři jednoznační vzkaz do kabiny! Schildhabel se snažil natlačit před branku, avšak to se mu nepovedlo, a tak do brankoviště poslal alespoň puk. Ten našel PETR KŘEPELKA, který kotouč poslal bez přípravy mezi betony Štekra. Asistence: Krešimír Schildhabel.
     
    17:21
    Obrovskou šanci nyní zaodil Vincent Keszi! Ten ujel po pravém křídle, natlačil se před hostujícího brankáře, jenže trefil jen jeho výstroj!
     
    15:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se velmi zlepšili, z čehož pramení jejich první gól. Skvělou přihrávku Stráského dokázal přetavit ve vyrovnávací branku TOMÁŠ KRYSTL. Asistence: Jiří Stráský.
     
    11:49
    Janeček (KLA) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    10:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou nečekaně do vedení! Havlůj vyhrál buly přímo na Matulu, který se nerozpakoval a vystřelil. Tato střela nakonec i díky skvělé teči DANIELA KRUŽÍKA rozvlnila síť v hostující bráně. Asistence: František Matula, Petr Havlůj.
     
    10:25
    Domácí mohli jít nečekaně do vedení. Kružík našel z rohu kluziště před bránou zcela volného Miuru, proti kterému ovšem skvěle zasáhl vyjetý Štekr!
     
    05:01
    Walter (PLM) je vyloučen na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    00:25
    Kružík (KLA) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 11. Kružík (Matula, Havlůj), 20. Křepelka (Schildhabel), 24. Čermák, 35. Hajný (Schildhabel), 38. Křepelka (Hajný), 47. Schildhabel (Křepelka, Zajíc), 50. Malý (Hajný, Křepelka), 52. Miura (Bunda) – 16. Krystl (Stráský), 30. Suchý (Polívka, Kaňák), 56. Polívka (Holý)


    Rytíři Kladno: Stahl (Ptáček) – Havelka, Malý, Chládek, Bunda, Zajíc, Matula – Křepelka, Patyk, Š. Bláha, Čermák, Schildhabel, Hajný, Havlůj, Keszi, Kaprál, Janeček, Miura, Kružík
    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Polívka, Kaňák, Walter, Pokorný, Holý – Petráš, Švarc, Vlček, Vavřička, Polata, Krystl, Krliš, Hajšman, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Suchý, Stránský

    Rozhodčí: Turčan – Šulo, Mašek
    bahis siteleri