Jihlava – Chomutov 0:5 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 8:3 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:6 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 2:5 (kon.) | Sparta – Olomouc 8:2 (kon.) | Č. Budějovice – Zlín 6:0 (kon.)
Slavia – K. Vary 8:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
8:1 (4:0, 3:0, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 26.02.2016, 18:00DHL Extraliga juniorů • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:23 Milan DAVÍDEK - 8:1
     
    49:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se přeci jen prosazují! MILAN DAVÍDEK vystřelil z levého kruhu a jeho tečovaná rána propadla Sochůrkovi až do sítě. Asistence: Ondřej Pajk a Jiří Janata.
    48:35 Tomáš ANDRES - 8:0
     
    48:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to už je debakl! Josefus se dostal k puku na pravé straně a nahrál napříč pásmem úplně volnému TOMÁŠI ANDRESOVI, jenž si se zakončením poradil. Asistence: Petr Josefus a Josef Saňa.
    34:15 Petr TEJRAL - 7:0
     
    34:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla paráda v podání PETRA TEJRALA, jenž nejprve obkroužil s pukem svou vlastní branku a následně se vydal na sólový průnik přes celé hřiště, který zakončil střelou z mezikruží přesně do levého horního rohu Kuchařovy svatyně. Bez asistence.
    25:09 Petr TEJRAL - 6:0
     
    25:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté teď úplně zaspali v obraně. Sešívaní jeli dva proti jednomu po Andresově prostrčení ve středním pásmu. Josefus nahrál z pravé strany doleva PETRU TEJRALOVI, jenž neměl problém dopravit puk do odkryté klece. Asistence: Petr Josefus a Tomáš Andres.
    20:32 Josef SAŇA - 5:0
     
    20:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se už už nadechovali k náporu. Ten ale utnul JOSEF SAŇA nekompromisní ranou z pravého kruhu, jež mířila přesně ke vzdálenější tyči Kuchařovy svatyně. Asistence: Viktor Nestrašil a Filip Ječný.
    16:06 Tomáš ANDRES - 4:0
     
    16:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla paráda v podání sešívaných. Nejprve doslova rozebrali hostující obranu a poté nahodil puk na branku Straka. Na nahození sice ještě Frček zareagoval, ale dorážka TOMÁŠE ANDRESE už skončila v síti. Asistence: Petr Tejral a Adolf Straka.
    14:15 Martin SUDA - 3:0
     
    14:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je tu další branka domácích! MARTIN SUDA se natlačil před Frčka, a tak mohl dostat skvělou přihrávku zpoza branky od Nestrašila, kterou poslal střelou z první mezi Frčkovy betony až do sítě hostů. Asistence: Viktor Nestrašil a Adolf Straka.
    05:41 Filip JEČNÝ - 2:0
     
    05:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    FILIP JEČNÝ se dostal k puku před brankovištěm, zamíchal s ním, čímž si rozpohyboval gólmana Frčka, a neměl problém dopravit kotouč bekhendem do odkryté klece. Asistence: Denis Heldák a Aleš Furch.
    00:28 Filip ZDERADIČKA - 1:0
     
    00:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se prosazují hned z prvního útoku! Ječný zavezl puk po pravé straně do pásma a z rohu nahrál na střed FILIPU ZDERADIČKOVI, jenž tvrdou ranou z první trefil pravý horní růžek karlovarské branky. Asistence: Filip Ječný a Denis Heldák.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 1. Zderadička (Ječný, Heldák), 6. Ječný (Heldák, Furch), 15. Suda (Nestrašil, Straka), 17. Andres (Tejral, Straka), 21. Saňa (Nestrašil, Ječný), 26. Tejral (Josefus, Andres), 35. Tejral, 49. Andres (Josefus, Saňa) – 50. Davídek (Pajk, Janata)


    HC Slavia Praha: Sochůrek (Frodl) – Zderadička, Saňa, Novák, Drahorád, Straka, Valík – Nestrašil, Ječný, Heldák – Tejral, Josefus, Andres – Kašek, Furch, Suda – Vyskočil, Mareček, Čupa
    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Kuchař) – Beer, Pajk, Truhlář, Rulík, Dudek, Vodička – Nguyen, Svoboda, Čejka, Davídek, Hauzr, Hendrych, Janata, Procházka, Babka

    Rozhodčí: Vokřál – Komárek, Žídek
    bahis siteleri