Dukla Praha – Znojmo 8:2 (kon.) | Slavia – Sparta 0:2 (kon.) | Teplice – Bohemians 1905 2:1 (kon.)
Jablonec – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Třinec – Liberec 1:1 (kon.)
konec
FK Třinec
1:1 (1:0)
FC Slovan Liberec
Neděle 06.03.2016, 13:30 • Hřiště s umělým povrchem, sportovní areál na Lesní, Třinec • Juniorská liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrovské zklamání pro domácí fotbalisty! DENIS FRIMMEL si zpracoval přihrávku na hranici šestnáctky, nehlídán vnikl do pokutového území a napotřetí v zápase už překonal Rohela technickou střelou na zadní tyč – 1:1!
     
    89
    Taktické střídání v podání Třince. Ze hry je stažen Pavol Zimka a poslední minuty si odehraje David Králíček. Hraje se na útočné půlce Liberce.
     
    82
    Liberec střídá potřetí v zápase. Ze hry odešel Břetislav Tvrzník a vystřídal ho Matěj Káva. Třinec drží hru na útočné polovině.
     
    80
    Domácí kouč Papuga reaguje další změnou ve své sestavě. Davida Martynka střídá na hřišti defenzivně zaměřený Lukáš Foitzik.
     
    79
    Slovan podruhé v zápase střídá. Po rohovém kopu odchází na lavičku Erik Micovčák, kterého na umělé trávě střídá Jakub Barac.
     
    78
    Mario Latocha (TRI) poslal k zemi Čuříka a obdržel žlutou kartu. Následně odvrátil hlavou Dydowiczův centr na roh.
     
    75
    Imrich Bedecs je stažen ze hry a na posledních patnáct minut nastupuje Marcel Stříž. Třinec střídal teprve poprvé.
     
    65
    Dávid Berežný (LIB) zatáhl za dres unikajícího Málka a může být rád, že za svůj zákrok viděl jen žlutou kartu. Třinec bude kopat nebezpečný přímý kop ze sedmnácti metrů.
     
    57
    Liberec poprvé v zápase střídá. Ze hry je stažen Isaac Sackey, od kterého asi Slovan čekal více, a nahrazuje ho Radek Pospíšil.
     
    49
    Rohel se blýskl skvělým zákrokem proti přímému kopu Dydowicze! Liberecký záložník vystřelil podobně jako domácí Málek při gólu, ale Rohel tygřím skokem vyrazil.
     
    48
    Dominik Šustr (LIB) obdržel žlutou kartu.
     
    45
    Latocha sklepl balon Málkovi, který se prosmekl do šestnáctky a mohl přidat druhý gól. Jenomže technickou střelou těsně minul branku!
     
    39
    Třinec právě vstřelil branku!
    K balonu se postavil JAROSLAV MÁLEK a krásnou střelou posílá Třinec do vedení! Třinecký záložník překopl zeď a Konečný se po střele na zadní tyč natahoval marně – 1:0!
     
    37
    Rohel chytá tutovku! Pulkrab přihrál do vápna mezi obránce Frimmelovi, proti němuž ale vyběhl Rohel a stoprocentní příležitost libereckého útočníka zneškodnil skvělým zákrokem!
     
    12
    Zimku fauloval na pravé straně u šestnáctky Tvrzník a Málek rozehrál nebezpečnou standardní situaci. Na zadní tyči naše volného Velnera, jehož ránu vyrazil Konečný na roh!
     
    9
    Bedecs nastřelil při rozehrávce jen Frimmela, a ten postupoval sám proti Rohelovi! Třinecký gólman vyškrábl jeho střelu na rohový kop.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 39. Málek – 90. Frimmel

    Karty:   78. Latocha (TRI) – 48. Šustr (LIB), 65. Berežný (LIB)


    FK Třinec: Rohel – Velner, Lanc, Bedecs (75. Stříž), Kalfas (C) – Samiec, Martynek (80. Foitzik) – Zimka (89. Králíček), Málek, Tomovič – Latocha. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Bocek – Pilch, Králíček, Pustka, Stříž, Foitzik.

    FC Slovan Liberec: Konečný – Čuřík, Šustr, Berežný, Tvrzník (82. Káva) – Micovčák (79. Barac), Dydowicz, Sackey (57. Pospíšil), Krejčí – Pulkrab, Frimmel (C). Trenér: Pavel Čapek.
    Náhradníci: Garčár – Káva, Matěj, Chlumecký, Cal Farias Bartolo, Barac, Pospíšil.

    Rozhodčí: Pavel Peřina – Jan Paták, Adam Horák

    Diváci: 60
    bahis siteleri